![]() |
x D
|
Cytuj:
:D Ale som roks! WAKA ALE TY MOZESZ WPASC DO MNIE NAD STAW!!! Chyba ze chces wojne ^^ |
Moze to smieszne ale ja otwieram bp'ki i okienka rozmowy po odpaleniu cama i cam zawsze dziala xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mynda tam nie było a mwall to masz 15 sekund. Team niby w krótszym czasie dotarł do bossa? Może byście tak zakończyli ten bezsensowny temat?
|
Płaczcie bo Jer~ zabił pixela innym pixelom ;\
A ja oglądnołem filmik. I według mnie Jeru nie masz czego żałować ; ) Nie ma że boli. Oni nie dali rady to wy ubiliście i jazda ;D Uroki non-pvp ;\ ale na pvp i tak by wam chuja zrobili XD Gz ubicia ; ) |
Cytuj:
moze nie tyle nie daliby rady co Jeras ich wyprzedzil (przynajmniej z tego co tu wyczytalem bo nie ogladalem cama) ale reszta 100% signed ;d - nie ma ze boli! hah moj ulubiony tekst xD |
@up
Może i ich ścignoł ale oni stali w sealu i czekali na kogos Oo No a nie ma że boli to takie uniwersalne XD |
czemu na punishu nie ujebaliscie tego ciula 230 ek? :| 2 m walle i tylko by plakac mogl ;x
|
Bo Globster jest w jednej gildi z Xaferem? i po co mieli by sie ubijac z jednej gildi...
|
Dobra skończcie.
I używajcie języka polskiego , a nie ala tibia (analfabetyzm) |
|
Zal.br Dziwki
|
Cytuj:
Haha Karo by tylko ubijał xd |
Cytuj:
sposob jest prosty: Main -> Advanced -> Disable Backpack Labels i po klopocie |
jak i rowniez
Main - Advanced - Show Green Text ale po co sie meczyc , mnie by to jebalo czy inni wiedza ze mam bota czy nie, nawet jesli bym bocil 24/7 albo tylko zbieral gp/obliczal expa |
Co sie z domkiem stalo? ;//
HAHAHAHHAA |
chcieliście wojnę? mały pokaz możliwości, w sumie to nic, ale chyba już ja przegraliście?
loot z "choch" dla ciekawskich http://img17.imageshack.us/img17/2141/chochhf5.jpg "pozdro znajomości" ? Niee, pozdro Napster ;) to nie koniec, to początek ;d |
@Up
i co Ci to dało? |
Wez wyjdź frajerze i skończ pierdolić gówno możesz akurat udało ci się z jedna osoba to myślisz ze pro jesteś?Spróbuj ze mną pro kozaczku.
Wcale nie jesteś fajny...i o wojnach nie pisz bo kto jak kto, ale ty nie masz poziomu,możliwości i skila. cya |
jak na moje oko to wzbogacil sie o ladne pare milionow
|
I po co te napinki? Przecież to tylko gra, tejk it izi dude. Btw, hack nie mój, tak samo jak było z Uglukiem.
Wojtek kozaczku, z nikim nie będę próbował, cze ; * xd <3 Napster |
Niech Royal powie jak wpadł, bo bardzo ciekawie -zdobyto- jego passy. :D
Sprawdź HiJackThis'em coś o PowerISO. + )))) |
Jeden full set nie jest Je'ru i gildi.
Fajnie było i szkoda, że dopiero teraz dowiedziałem się, że miał invite na Sky Lane. Było fajnie - bynajmniej mam małą dygresję - co to za gildia, która przez dwie godziny się nie zorientowała, że jej członek obrobił swój i czyiś domek, a także guildhouse. Bardzo profesjonalnie ... żadnej komunikacji. No nic, powodzenia i pamiętajcie, że to tylko zabawa, a ja byłem lepszy. Nee~, napuś to nie był poweriso tylko hideip, ty randomie <3 |
A mnie to jebie xddddddddddddddddd Łatwo przyszło, łatwo poszło - lajcik sofcik. Pozdrawiam :)
@Up Lepszy? Na piksele patrzysz?:) Ważne, że ja wygram swoje w swoim życiu i to sie liczy! :> |
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 21, gości: 32)
kurwa rekord? XD |
coż za niefart ;(
|
Nie patrzę na piksele, tylko na to kto był bardziej łatwowierny ;)
Bynajmniej - nie daje się kolegom invite + możliwości otwierania drzwi, bo to może się właśnie tak skończyć. No nic, pobawiłem się, ty pobawisz się dalej i wszyscy jesteśmy szczęśliwi. |
Takie zycie =]
Mnie jedynie ciekawi jak to sie stalo ;o Angry tu : Dzieki Amin :* |
Craker nie hacker
Amin ty juz tak nie kozacz ze jestes pro hacker Niestety pamietam jak sie uczyles hackowac proponowales mi zebysmy razem to robili ale uzywajac key logger nie uznawaj sie za nappstera bo taki prawdziwy hacker by cie wysmial i max co mozesz o sobie powiedziec to ze jestes crakerem ofc widac jak sie znasz na hakerce hack to jest sztuka a uzywanie key loggera to jest craker zrozum te 2 roznice i pomysl kim ty naprawde jestes.
|
Idol 50 lvli OKRADZIONY. Co oni tera z soba zrobią?? Będa skakac z okien OŁ NO .
Po popularnosci je'ru moze liczyc na rozmowe z Ewa Drzyzgą XD!!! |
ROYAL, ciężo odpalić HiJackThis'a i poszukać? :D
Przed kim IP chciałeś ukrywać +D ? |
@mmm69
Gram Aminem od maja 2007, od tamtego czasu nie miałem żadnego generatora na kompie, w życiu 'hacknąłem' jedną osobę kiedy to jeszcze admin owntibii czyścił sobie wpisy, co do Ciebie to Cię w ogóle nie znam i mam wyjebane na Twoją sztukę :) 1. Gdzie napisałem, że jestem pro hacker? 2. Gdzie napisałem, że to mój hack? 3. Get a brain. |
Amin FRI ITANS PLS
|
Sprawdzalem juz nie martw sie
Najprawdopodobniej kryje sie za tym svchost*****. @hacker czy jak tam Łódz. end. |
A chcesz cukierki?
Mam dużo <3 |
rofl amin > choch
|
Jak mi przykro . W sumie duzo niestraciles , wiecej w blessy poszlo xD. Pozdro Amin
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |