![]() |
|
Opcja edytuj kolego :)
Ss niewidoczny :) wiec nie ma oftopa ;p |
HEHEHEHEHHEHEHHEHEHH LUBIE LENIWE PIEROGI BO NIE UCIEKAJOM Z TALERZA JAK JE DZIABIE WIDELCEM B)B)B)B)B)B)8o8o8o8o8o:D:D:D:D:D:D:D:cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup::cup: HEHEHEHEHEHEHEHEHEHHE
Teraz jest offtop? |
jademy na halymba sznupac po hasiokach cisniesz z nami?
|
|
Gz Grzesiu :* Ponownego Awansu na 100 tym charem :D
|
Fajne zdjecia, dajcie wiecej bo milo sie oglada.
|
|
|
@UP
Ja tez tam bylem :) Poskramiacz Jeleni RoxOr Juz robie new chara do pk :P Bo rsik wbity :D |
Warlord Arena :d
|
Greenhorn arena plsss /\?
|
Cze
Cze kumple ,jako rze zblirza siem szkola i konczom nasze ulubione wakacje ,czas wielu wakacyjnych tibijskich znajomosci i pszygut, zwracam sie do was szanownych tibijskich pegeruf z zapytaniem . Chce zalorzyc gang (guildt) w kturym wyrzeklibysmy siem szkoly rzeby grac w tibie, nikt z gangu nie morze chodzic do szkoly tylko ekspic pg i zasilac ten nasz temacik nowymi skrenikami :D:D:D:D:D:D:D, a morze nawet przejanc server :cup::cup::cup::cup::cup:
|
co słychać w ¶wiecie tibijskim :D
|
@2up.
Idiota. |
@up
Nowy? W±s ?Tez z Krk jestem oO Btw. To nie idiota -.- @yoshin z bazin Tak yoshin zalozmy taka guild :D Ja sie psize bede gral w szkole w tibiame :D Haha :P @Arad Nic sie nei zmienia oprocz sytuacji :P Demo za bardzo ostatnio szaleje... =/ I po co nam ta furora here? Swe niech sobie hunca demo a pozadnych polakow niech zostawia w spokoju zeby mogli pograc :P I tyle wam powiem: 17:25 You see Willyfobia (Level 19). He is a sorcerer. |
Elo:p Jest jaka¶ polska gildia, która przyjmie 40 ed + ;) Najlepiej bez nobostwa B)
|
Dobij 45+ i dolaczysz do Defrag ;)
|
sell < Knight legs >< Blue robe >< Crown Armor >< Knight armor >< Royal helmet >< crusader helmet >< fire sword >< SOul Stone >
|
@up
ban jebanego noba kurwa grac nie umisz tylko se skopiujesz keylogger w wklepiesz w delphi i myslisz ze jestes kozak? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |
|