Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Sesef 01-08-2007 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1580491)
Czyzby druid karolka na allegro ?
Nie wiadomo czy to Elom niech sie sam wypowie ;p

Tak jest to elom. Spoko knight używa sworda a Hanibal nie ma pacca.

"Postac jest szanowana , lubiana"

ok :)

I gdzie dopisek ze ma criminal recorda??

blantmaster 01-08-2007 17:09

Cytuj:

Tak to na bank Druid Karolka. A gdzie dopisek ze postac ma hunta, a co za tym idzie ciezko nabic nia lvl(latwiej z niego spasc xD)

Frixar 01-08-2007 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Go'tic (Post 1580710)
Zapewne ten przyjeb thebassa.

Przy okazji Nie będzie problemow :P;)

Xtremello 01-08-2007 20:23

Cytuj:

Hmm , możecie mi wierzyć albo nie ;d ale to nie jaa ; o

Sesef 01-08-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtremello (Post 1580931)
Hmm , możecie mi wierzyć albo nie ;d ale to nie jaa ; o

hmm to może krasnoludki??

Doneq 01-08-2007 21:05

first.....

Xtremello 01-08-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1580973)
hmm to może krasnoludki??

Ta to sie przyzyj moim skilą , etc

Go'tic 01-08-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xtremello (Post 1581059)
Ta to sie przyzyj moim skilą , etc

przyjrzyj* skillom*

blantmaster 02-08-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thebassa (Post 1581278)
a jednak...

dalej sie nie nauczył

ja nie czaje ludzi którzy kupują swoje postacie (czyli tych którzy sprzedają też)
i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków)

ciekawe czy ktos palnie post typu "nie obchodzi nas twoje zdanie" xD

Poprawiales wszystkich teraz ja Cie poprawie. Jak konczysz cos nawiesem to wczesniej go otworz. Po drugie o co chodzi z "są po prostu niewyrzytych dzieciaków", a po trzecie powiem to co wiekszosc juz wczesniej schowaj sie q..a w buty i w.........j z tego forum.

Jojo Ninja 02-08-2007 00:16

Udało sie ;D:D Ktoś mnie pojechał, mmm dawno tego nie było ;)
No to zaczynamy :D

@Nata~ :
Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player :)

@Kidlex :
Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca :(

@Doneq :
Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo :) Zreszta, stać mnie i nic Ci do tego xD

@Kojak :
Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź :D

To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali :)

/Jojo

NaTA90 02-08-2007 00:27

Ale nas zjechales zaraz sie poplacze. Widzisz ten twoj Pro player" moze robic co mu sie podoba. A ten twoj biedny fag nie ;/
@thebassa
Myslalem ze juz poszedles ale jestes wytrwaly. Nie wiem czy masz te 16 lat bo nawet prostego zdania nie potrafisz zlozyc.
"i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków) "
Twoj czas na tym forum skonczyl sie z twoim 1 postem. Kazdy ma cie w dupie ale ty i tak piszesz swoje tylko po co ? Lubisz jak cie jada hmm ?
[Edit] Gratulacje dla tego pana nauczyl sie edytowac posty !!!
Bo jestes pierd fagasem ktory mysli ze ma 20 lat i kazdego bedzie uczyl <<<< juz jest 1 sensowny. Kto napisze 2 ?!
hahahahahahahahaahahahahah thebassa jestes pro. Patrzac na twoj profil jestes strasznym noobem. Zobaczcie jakie tematy zalozyl ......

Knoxy 02-08-2007 00:57

Cytuj:

a jednak...

dalej sie nie nauczył

ja nie czaje ludzi którzy kupują swoje postacie (czyli tych którzy sprzedają też)
i mysle że to sie bardzo przyczynia do tego że hg lvle to są po prostu niewrzytych dzieciaków

ciekawe czy ktos palnie post typu "nie obchodzi nas twoje zdanie" xD

@down
missclick ;<
smieszne ze wy musicie sie takich drobnostek czepiac żeby mnie "zjechac" xD
no i oczywiscie pomine to ze ostatnie zdanie było po prostu żałosne..

@downdowndown
zapomniałes że jestem trollem?
wy mówicie że mnie jedziecie a tak na prawde nie napisaliscie ani jednego sensownego argumentu który byłby przeciwko mnie
@edit
Gratuluje odkrycia

Miales nas poprawiac ciagle pisales, ze robimy offtop, a jakos to ty robisz najwiekszy offtopic zauwazylem, ze twoje raporty sa takze na ciebie i masz najwiecej usunietych postow ze wszystkich Powód: Rozmowa niezwiazana z tematem 7x

Chomski_1991 02-08-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jojo Ninja (Post 1581333)
Udało sie ;D:D Ktoś mnie pojechał, mmm dawno tego nie było ;)
No to zaczynamy :D

@Nata~ :
Linglifer napieprza palków po 30 lvle, a później mówi że shielda szukał, ale chyba nie zauważył że to palek :< To sie nazywa pro player :)

@Kidlex :
Ja proponuje jeszcze raz iść sobie do Ab'Dendriel i powybijac troszq noobków, może sprawia Ci to przyjemnośc, bo na więcej nikt Ci nie pozwoli, zawsze mieli Cie za pomiota i posłańca :(

@Doneq :
Kotq, nie gram na Aurea od X czasu, pacca miałem za czasów Furory, gdy tam grałem, ale oczywiście nawet o tym nie wiedziałeś, bo po co, przecie to tylko szary Jojo :) Zreszta, stać mnie i nic Ci do tego xD

@Kojak :
Oo, uraz? Wyjebalem Cie 2-3 razy z expa, a któregoś razu nawet zajebałem ze znajomymi, teraz ja nie gram a Ty masz 90 lvl i jesteś koniem? Idź sie przejdź :D

To chyba wszyscy, huh, aż sie klawiatura pali :)

/Jojo

O jezu jak mnie pojechales stary;p plakalem caly dzien ;) a pozatym nie przypominam sobie aby jakis noobek mogl wyjebac mnie z respa... na dodatek z takim glupim, idiotycznym i przerazajacym nickiem ;p Jak tylko zobaczylem ze jestes online to odrazu uciekalem z exp place'ów ;) zebys mnie tylko nie zabil swoim ~40 pallem to wtedy mogles mi naskoczyc a teraz to sam wiesz ;p Pozatym nie dziw sie ze padlem .. skonczyly mi sie uhy w trapie;p,no ale gdybym byl tak zdolny jak ty to zabilbym wtedy Stinga, migs milvexa, samego ciebie i jeszcze polowe FAG'u :D Pro Game jestes ;p A na furorze przez ten pacc jaki level wbiles ?? 20? na bocie ? Czy mama zabierala Ci komputer a babcia robila na ciebie listy?:>
@ Co do przejscia sie to odbylem przedchwila krótki spacer po okolicy ;), a teraz ide troszke odpoczac i pograc w WoW'a ;p

Chomski_1991 02-08-2007 01:24

Srr double

Sesef 02-08-2007 01:31

Jak patrze na te posty to ręce opadają :(. Dobrze, że już w to nie gram.

blantmaster 02-08-2007 01:31

Cytuj:

@edit
Gratuluje odkrycia
i sensownego(lol) argumentu
no i oczywiscie umiejętnosci czytania

Jak widac Tobie brak tej umiejetnosci bo nadal nie zedytowales postu do konca :D

Jojo Ninja 02-08-2007 02:11

I tak mam w dupie co piszesz, nie gram w to, loguje tylko jak chce pogadać ze znajomymi ; ) Get a life kid

Slide_Aurea 02-08-2007 13:09

@UP: Buhahaha, wkońcu ktoś to zauwarzył :)

@Cro, faktycznie, przejrzyj swoje napisane posty.... w każdym prawie piszesz, że nie grasz w to gówno itp... Wiele osób z tąd przestało grać (w tym ja) ale nie przypominamy o tym w każdym poście...

Go'tic 02-08-2007 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomski_1991 (Post 1581447)
[...]a teraz ide troszke odpoczac i pograc w WoW'a ;p

Jak dobrze, ze nas o tym poinformowales.

Jojo Ninja 02-08-2007 14:08

@up:
Czekałem aż ktoś go ściśnie za to :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38.