![]() |
|
Skonczylem Minami-ke, fajna, lekka komedia. Z obejrzanych serii, pomimo innej tematyki i kreski, najbardziej przypominala mi Lucky Star'a. Ogolnie polecam.
|
Cytuj:
Cytuj:
Najbardziej podobna seria do Lucky Stara to mi swita Azumanga~ (brak fabuly i slice of life) @Rosario+Vampire Nie wypowiem sie, bo uraze wiekszosc z was ; <<< |
ha! wreszcie obejrzalem Bleacha. Zapowiada sie ciekawa walka :D
|
a teraz powiedz który ep....
|
Chyba mu chodzi o DiamondDust Rebelion. Jeżeli tak to powiem, że nie był zły. Mało sprzeczności z resztą fabuły i nie jest tak zupełnie nieprawdopodone/oderwane jak np Memories of Nobody. Choć jak na wersję filmową to kreska niczym się nie różni, a efekty na tym samym poziomie. Liczyłem, że będzie ładniejsze dla oka. Ale akcja sama jako taka ok.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Parę cytatów z innego forum na temat filmu: Ukryty tekst:
W hide bo nie wiem czy ktoś nie uzna tego za spoiler... |
Dobra, obejrzałem całego Clannada i jestem mile zaskoczony.Praktycznie wszystko podobało mi się w tym anime, są momenty, gdzie można się pośmiać (nieźle pośmiać),ale są także wzruszające sceny, bardzo ciekawe.Świetna fabuła, teraz tylko czekam na 2 serie.
@down To chyba była ta sztuka, którą chciała sobie przypomnieć dziewczyna głównego bohatera^^ |
ta... niema to jak kotomi....
ja nadal nie kumam ocb z tym światem gdzie był robot i coś http://img295.imageshack.us/img295/3783/boobsmz1.jpg |
To ja mam requesta na jakies ciezkie anime, zeby zostawialo takie wrazenie jak po EL, Higurashi czy Air ^^
|
Kurde nie wiem co jest z wami (Badz ze mna) ale po obejzeniu aira stwierdzilem ze ani razu nie chcialo mi sie plakac (choc sie zmuszalem a tu nic) juz wiekszy smutek mialem po obejzeniu kanona. Poleccie cos w stylu tejze seri. po kturej na pewne bede czul jakis smutek bo te uczucie ostatnio jest mi bardzo obce. Tylko rzadnych postow w stylu obejzyj clannada ;p
|
Cytuj:
@Hazuma Nie wiem jak ty ale ja nie moglem dojsc do siebie po School days tzn nie bedziesz plakac etc ale bedziesz sie dosc dziwnie czul po last odcinku |
@Up
NGE? Jakos nie jestem przekonany do tej serii, jeszcze nie teraz :P Co do School Days, zgadzam sie z Toba w 100%, ogladaj Hazu. Wlasciwie to szukam czegos podobnego do Hazumy, nie koniecznie brutalnego, zostawiajacego nostalgiczne i smutne mysli. Moze Haibane Renmei? |
Mhmmm... ostatnio zobaczyłem :
Bleach Movie 2 : The DiamondDust Rebelion Clannad ( 1-23 ) + Tomoyo Chapter --- Bleach : Czy jest lepszy od 1 filmu? Trudno powiedzieć :/ Nie był ani zły, ani taki super, jak ktoś wspomniał był "ok". Cieszyło mnie w nim to, że wiele czasu poświęcili mojej ulubionej postaci ^^ ( Hitsugaya ). Mimo wszystko i tak filmy Bleach'a są znacznie lepsze niż Naruto. --- Clannad : Mhmmm... ogólnie to porównując z Air'em i Kanon'em był wg. mnie bardziej humorystyczny, ale nie podobało mi się kilka rzeczy : - Kotomi : 1ep głównie dla niej, ale... bum : następny ep - cała happy - Fuko : eee... wtf? ( to powinno wszystko wyjaśnić... ) no i jak zwykle mój "pairing" nie powiódł się :P w Kanonie chciałem Yuuichi/Yukito ( nie pamietam, za bardzo podobne z tym z Air'a ) + Mai / a w Clannadzie Okazaki + Ryou, ale i tak Tomoyo Chapter mi troche zrekompensował to co chciałem ^^ --- Shakungan no hana narazie se odpuszczam i zacząłem Gunslinger Girl. Ale w*****ł mnie najnowszy ep Naruto Shippuuden, tzn. 5 min. na głupi ramen.... mogli lepiej wykorzystać czas. Pzdr, Hodal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Widzę, że muszę jeszcze nadrobić "Air", z tego co się od niektórych z was dowiedziałem, to Air wzbudza niemałe emocje - i takie anime lubię, chociaż zdam relację, jak obejrzę, bo na razie Myself; Yourself; oglądam. |
bardzo fajne anime. Spokojnie przy nim odpoczelem od roznych berserkow, hellsingow i dmc =P
|
Ogłaszam wszystkim zgromadzonym, że przeszedłem na dobrą stronę mocy. Czytaj: zacząłem sciągać anime zamiast je oglądać online. Taka miła odmiana. Poza tym główne pytanie: co oglądać dalej? Jestem praktycznie na wykończeniu To love-ru. Myślałem o Lucky Star, czy tych wszystkich Great Teacherach. Jest coś jeszcze godnego polecenia? Dokładnie to: komedia, zazwyczaj okruchy życia, niekonieczne nienaturalne moce, choć aż tak nie przeszkadzają.
|
@Up
Welcome on the Bright Side! Obejrzales Melancholie Haruhi? Jak tak to zabieraj sie za LSa. @Topic A ja skonczylem 2ga serie Minami-ke i nie odczulem, zeby byla jakos o wiele gorsza. Zdenerwowala mnie natomiast zmiana kreski i czarne postacie trzecioplanowe. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |
|