![]() |
|
tvn wam juz namieszal w glowach, nacjonalizm to nic zlego, slowo ktorego szukacie to moim zdaniem faszyzm (moge sie mylic) tylko mi nie mowcie ze faszym=hitler
|
"a tu trzeba recznie"
bluznisz synu, bluznisz ;/ |
Wielu różnych naukowców różnie definiuje faszyzm, niemniej poniższe elementy są najczęściej wymieniane jako integralne części faszyzmu: nacjonalizm, etatyzm, militaryzm, totalitaryzm, antykomunizm, korporacjonizm, populizm.
hmm cos jest w tym co napisalem. Nacjonalizm (z łac. natio – naród) - postawa społeczno-polityczna uznająca naród za najwyższe dobro w sferze polityki W literaturze polskiej istnieje wyraźne rozróżnienie między nacjonalizmem a patriotyzmem, który w odróżnieniu od nacjonalizmu częściej postrzegany jest pozytywnie. Za skrajną, agresywną formę nacjonalizmu uważany jest szowinizm. Nacjonalizm może oznaczać poczucie przynależności narodowej, świadomość narodową, ideę narodową itp. Nawet jesli sie myle w jakims stopniu niech mi ktos powie co jest zlego jesli chce dla swojego kraju jak najlepiej? I czy jesli jestem nacjonalista to odrazu musze nienawidzic szwedow? :) |
Cytuj:
Jeśli uważasz, że Polska jest najlepsza, ale inne kraje Ci nie wadzą - jesteś nacjonalistą. Jeśli po prostu nienawidzisz Szwecji i jej mieszkańców z samego powodu istnienia kraju - jesteś idiotą. Nie bierz tego do siebie, to był taki przykład dla ogółu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ale przyznam racje, ze zawsze wolalem szwedow od polakow. |
Cytuj:
Co do Frezen'a, to dosyć szybko bana mu się udało załatwić - 5 minut po raporcie i już banned, huh. |
|
Hehehe, widziałem to. Taką to bym się bał spotkać na ulicy. o,o
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Gdybys byl Niemcem, i uwazal ze Niemcy są najlepsze, a Szwecji nienawidził - byłbyś nazistą:P Łapiesz różnice? Nazizm to faszyzm w wydaniu niemieckim tylko i wyłącznie. |
Da się botować da tylko trzeba wiedzieć jak :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
laaa glany, biale sznurowki, szelki i jaazda na obcokrajowcow ! gadac o czyms o czym sie nie ma pojecia jest najlepeij ;p;p |
kejfes jest spoko a konkretnie jego elokwencia i zarazem inteligencia
|
ojj posypia sie paymenty ;s;s
|
Ja mam pecha do botów, poza tym nie ma w co grac w międzyczasie. Odejde na 5 minut od kompa to zaraz mi ktoś wpada na botowisko. Lepiej RĘCZNIE jak to rekinek lubi :)
Cytuj:
W sumie goscio z fanatyka tez mial szelki zawsze dopoki sie w żyda nie zamienił. |
O, koniec wojny!
|
Cytuj:
wtopa siana na chara poszla huh? |
Cytuj:
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Inquisition_Quest Jak nie rozumiesz po ang to moge ci dać po polsku. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |
|