![]() |
|
jeszcze sie chlopaki z rise odegraja;)
dzwonic dzwonic ;p |
Nie wiem dokladnie co sie dzialo, ale slyszalem ze 2 masslogi, gratuluje akcji ;P
|
|
Rise jak robi mass loga zabija jedna osobe i uciekaja do defensywy, my jak robimy mass loga to zabijamy dziesieciu i stoimy na srodku pustyni.
xD? |
sneak sie udal
nie tak jak bysmy chcieli alejest git szkoda ze jakies rodzynki nie wpadly |
Cytuj:
|
Tak, udanie.. mimo że liczyli¶my na victerona, cria, elvena czy zabstera. No ale zawsze lepsze co¶, niż nic. :)
|
Gz akcji :D
Sliccery co pazera jest hahahaha ! kazdego bp przegladal nawet z jakich¶ nobkow 20 lvliiii hahaha:D |
Cytuj:
|
Polske zalała samobójstw fala tyy jeste¶ z nami ziomu¶ wiec uderz w pucharaa HAHAHAHHAHAHAHHA joł Xd
Gratulacje Akcji :P tylko ciekawy jestem kto dowodził rise :D Nowi liderzy?? Hmmm Mati czyżby dowodziła ¶więta trójca nasza kochana ?:D :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: srry ;p |
Czokus nikogo z Twojej "swietej trojcy" nie bylo nawet na Vencie:) Kafarem tez nie poszedlem ja bo w tym czasie sobie lulalem ^^ . Akcje prowadzil Twoj bożyszcz ;)
Gz akcji Roxando . Nie jestem pewien czy wiem juz all bo dopiero teraz na kompa wbilem ale wyglada na dobrze zaplanowana akcje. Gratz . |
Cytuj:
Sorry ale jakbym ci zapierdolil wszystkich ludzi jacy byli z was online to nawet bym sobie stanal nad carlin....^^' |
:browar::kon:Nie no teraz to już sie poddajemy :D
|
NP jak chcesz moge byc twoim mentorem.
|
Cytuj:
|
Gratz Roxando.
Rodzynki??? Przeciez kazdy jest "rodzynkiem". To, ze ktos ma wiekszy lvl czy costam nie oznacza ze jest lepszy etc. Btw. Kiedy jaki¶ OB?? Bo ostatnio jako¶ nudno na morganie xd Więcej się dzieje na Harmoni!!!!!!!!!!! :D:D |
Cytuj:
Xdddd Wiem wiem mówili mi już Xdd Ehhhh juz myslałem ze kafarek zaczoł działa ale niee ... ;( hehe mój bożyszcz juz pare razy udowodnił ze potrafi grać w t± gre teraz czekamy na CIEBIE :evul: :* Powodzeniaaa. |
jaaaa pieerdooooleeeee aaaaaleee wyy pieeeerdoooliiiicciieeeeeeee
i na chuj to? stało sie to stało gz akcji i koniec raz na wozie raz pod wozem. czas rise tutaj jeszcze nie min±ł...:evul: |
Mam nadzieje, ze poczekacie na mnie do 21 maja :')
|
A ja już mam koniec matur 15'tego maja. :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |
|