![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Da radę bindnąć inne action bary niż te z głównego paska?:baby:
|
Każdy bar się chyba da. Ja mam bindnięte te z głównego, oba górne i od PETa. Nawet ten po prawej mam. Poszukaj w esc -> key bind~.
|
jest jakis addon do sterowania Winampem??
|
Da się w wowie ustawić tak, żebym widział hity wszystkich członków drużyny? Jak taq to jaq?
|
Nie. Inaczej na rajdzie by cię wywalało z WoWa na każdym rajdzie :D
Jak chcesz obserwować ile kto bije łącznie to ściągnij recount |
Aha : P. Trochę mnie wkurzało jak miałem low lvl i biłem sobie w dwie osoby potworki itp, że nie widziałem hitów kolegi. Teraz już się trochę przyzwyczaiłem.
|
W końcu położyłem Algalona... jeszcze bardziej mnie to utwierdziło w przekonaniu, że Ulduar to najbardziej epic instancja ever...
WITNESS THE FURY OF THE COSMOS! |
Pytanie: jaką profesję najlepiej brać jako drugą do enchantingu?
|
gatheringowa, skinning/mining/herbalism, co by zarabiac troche.
|
Putricide HC 25man super hiper turbo walka :D To się nazywa HC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dalej męczycie te grę? :P I co pojawiło się coś ciekawego w związku z Kataklizmem?
|
Cytuj:
No cóż, znam tylko nieoficjalne info. Po pierwsze: w związku z kataklizmem Magni zejdzie do Old Ironforge żeby poradzić się elementów, które powiedzą mu, że jedyną szansą jest natchnienie dwarfów elementem. Magni poświęca się dla swojej rasy i zostaje zmieniony w kamień. Dowódctwo w IF obejmuje Rada starszych składająca się z 3 dwarfów: Muradin reprezenujący Bronzebeard, High Thane Falstad Wildhammer reprezentujący Wildhammerów i Moira Thaurissan reprezentująca Dark Iron dwarfów. Varian wysyła agentów SI:7 z misją zabicia Moiry. Co do hordy, są dwie wersje: 1. Garrosh zleca zaatakowanie Thralla podczas misji pokojowej do Theramore, Thrall cudem uchodzi żywy i znika, Garrosh obejmuje dowodzenie. 2. Thrall wyrusza na jakieś misje i zostawia Orgrimmar Garroshowi. Ten od razu wypowiada wojnę Night Elfom. Taurenom się to nie podoba, Cairne wyzywa Garrosha na pojedynek w Thunderbuff. Cairne z powodu starości przegrywa, podczas regeneracji sił umiera, bo zostały mu podane otrute eliksiry (Magatha Grimtotem w akcji). Przestraszony Garrosh ucieka do Orgri, dokonuje się w nim przemiana. Grimtotemi przejmują TB, Garrosh wyrusza na Battle for Undercity v2. Więcej wkrótce :D |
ciekawie sie zapowiada :)
|
a mogl by mi ktos wytlumaczyc co w koncu stalo sie w northrend ?
|
Yogg saron został pokonany, zaś krucjata Argent Crusade na ICC zakończyła się sukcesem.
LK został pokonany, zaś jego miejsce zajął (lekko podniszczony) Bolvar Fordragon, który będzie kontrolował plagę i dążył do jej zaniku. |
A dlaczego Varian chce zabić Moire? :P
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |
|