![]() |
|
Cytuj:
|
Heh...Nerana na tym servie zaczynałem gre.;) Życze wam samych 100lvl+.:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gościu no i sam widzisz jaki mocny w gębie jesteś ;-) nic inne niż ropnąć slima się nie dało a lepsze to niż nic ;D a co do hydry to czemu nie napisałeś jak stałeś ciągle na +1 psie policyjny i raportowałeś ? potem schodziłeś na sec na schody i rzucałeś pod siebie gp a jak chciałem już Cię przesunąć to uciekałeś do góry pokarz może swojego skilla. Mądry to Ty może jesteś ale tylko na forum btw angel to ma na Ciebie wyjebane a Ty myślisz że on ma Cie za jakiegoś wielkiego kolegę Pozdro:baby: |
kazior przestan dawac screeny na ktorych strapowales kogos w rogu, lub lurowales na niego 2 dle i 2 dragi nie potrafiac go zabic, bo tylko robisz z siebie blazna ;s
nie rozumiem co tu jest takiego fajnego :X |
Potem przyszedl Fuflis i zabawa sie skonczyla:( A Hardy mowil ze sie swietnie bawi i zebym nie przychodzil, sorry hardy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img15.imageshack.us/img15/8540/saga3iw2.jpg http://img15.imageshack.us/img15/sag...pg/1/w1024.png |
Cytuj:
|
po co wchodzić jak wy możecie wyjść a ten kolo na 2 ss'ie sam siebie trapuje?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahaha,ty,nedzny kmiocie chcesz mnie uczyc o trapowaniu?
FAIL. wbij z 10 lvli bez bota w roznych miejscach,pograj z 6 miechow na jakis otsach 7.6 pvp enfo i jesli ci bedzie dobrze szlo to moze,moze bedziesz na poziomie nikaja i balego jesli chodzi o trapowanie aczkolwiek z twoim mozgiem (not) to nie wiem czy potrafisz bp otworzyc bez ng pozdrufka & bussiaczki /K~ |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tam pozaznaczałem bardzo ważne rzeczy, gdzie się respi morga, gdzie demony i gdzie dle... wszystko wiem dzięki tej "buźce" !!!! |
Cytuj:
no to co ? i tak jutro bedziesz miec,jak zabic kogos kto na*****a 150 ek na ghoulach/cyclopach? ;d tylko raz sie na poi dl ruszyles,jak mnie zobaczyles to tylko kurz po tobie bylo widac,pro playerze. _/ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:52. |
|