![]() |
|
haha Rosi no to pocisnales.... Fail :)
|
Cytuj:
Więc pasuje to pod przemówienie Grebola. :) |
Cytuj:
Tak samo jak Sesmy i te inne. Ogólnie fajnie jest być w wojnie z ludźmi, którzy połowę charów rozdają, nie? Teraz jeszcze mi powiedzcie, że na charach takich jak Dany Darko, Vincenzo, Vessmunrah, Lunatika, Blafyn, czy Volltio grają ich oryginalni ownerzy. xDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Zapomniales o Arvenie, Berigu, Nashganie etc
|
berigiem gra rl owner ;p
|
haha mam blafyna od półroku poza mna nikt nie ma passów i nie bedzie miał, mam rk i rózne takie smieci. Wiec nie jestem rl ownerem?
@Rosi Chodzacy mwalu nie mierz każdego waszego miara ;) |
Cytuj:
|
berigiem gra old cabal najczesciej,a nashganem robercik wiec ?;d
|
masz zle informacje ^^
robert lvlowal nashgana od okolo 100 do 200 o ile pamietam wiec raczej mozna powiedziec ze jest wspolwlascicielem ;p |
Cytuj:
|
Teraz ja się wypowiem o Was wszystkich:
Jesteście wszyscy pierd0lonymi kretynami którzy uważają się za Bóg wie kogo i każdy pierdoli na każdego. Proszę Was ogarnijcie się, albo skończcie tu pisać i denerwować porządnych kurw*a ludzi Kisses Kakej~ |
Mam pytanie, czy ten server jest w stanie wojny i czy można go polecić?
|
jest wojna, ale jeżeli chcesz grać to możesz grać
Mam prośbę do ludzi, którzy chcieliby mi trochę pomóc lub nie mają co robić ;) Wykonanie tej prośby nic was nie będzie kosztować, a ja mogę troszkę zyskać. Jeżeli byście mogli zarejestrować się na dwóch stronach http://***.to oraz http://***3.com używając mailu typu [email protected], w alerpay~ również wpisując jakikolwiek mail a w referre wpisać "Bardol" (bez "")? Jeżeli byłby ktoś tak życzliwy, zrobił to i podesłał mi na priv tutaj login i hasło do tak wypełnionego konta (koniecznie z wpisanym Bardol w referre) byłbym bardzo wdzięczny. Niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi jeżeli mi pomożecie :) Edit w miejscie gwiazdek w linkach wpisać b u x (bez spacji) w obydwu przypadkach i będzie działac.. |
Cytuj:
Bardol ... Bardol ... Bardol!!! Musze ci powiedzieć, że całe życie na łatwiznę idziesz "Wchodzicie na strone rejestrujcie się" ZRESZTĄ tak samo jak w Fifie tylko cheaty bo inaczej to zonk>!.!.! :D to tak tylko by przypomnieć tobie, że możesz czasami napisać i zatoczyć w tą Fife ;/ bo już nie ma dla mnie rywala zostajesz ty, ale bez cheatów bym prosił jak byś już się skusił. |
zawsze wesoł znajdziesz wytłumaczenie dlaczego przegrywasz :) zawsze nie na cheatach gram, a ta bramka zza połowy ostatnio w meczu z awfulem to tylko skill :p ale i tak nic ci sie nei stanie jak zarejestrujesz się tam dla mnie i podasz loginy i hasła ;< do tych stronek ofc
|
BARDOL!!
A byś na gg wszedł muszę cię prosić?? |
Cytuj:
edit: ladny sneak na mojego bot chara dzis....- FAIL nie dosc ze wpadli 100~ lvlami to nie ubili ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |
|