Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Olevka 14-11-2009 00:12

A może dacie jakieś camy? :(

Savan 14-11-2009 01:09

A moze dacie mi na blesy, bo padlem knightem? :(

ejgej 14-11-2009 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Savan (Post 2686921)
A moze dacie mi na blesy, bo padlem knightem? :(

A moze każdy z tego forum wstanie od kompa skieruje sie w strone sciany i rozbiegnie?

_Tegax_ 14-11-2009 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ejgej (Post 2686697)
To po ch*j wpie***sz sie na forum jak nie masz pojecia co sie tu dzieje ?

Bad boy ! =(

Myślałem ,że żyjemy w wolnym kraju ....

azuramistrz 14-11-2009 11:13

Akurat widac odrazu ktora strona nie chce akceptowac wojny ;(. Mam nadzieje ze wanted wreszcie sie ogarnie i zaakceptuje to bedzie troche funu na azurze WRESZCIE

Beiroc 14-11-2009 13:30

Post edited.

twistoff 14-11-2009 13:36

Dokladnie.Wanted musi w tym momencie myslec "praktycznie".Btw wczoraj w piatek trzynastego,o godzinie 13,13 padl gaddarr haha

PussyWizak 14-11-2009 13:51

Po za tym pamiętam, że jak raz nie chcieliście wyjść na OB (nie tą ostatnią, tylko jeszcze przed zmianą systemu pvp), to dostaliśmy tutaj spam na forum od Limehita i innych rudych stworzeń "zrozumcie kurwa wreszcie, że to nie wy ustalacie zasady! blablabla będziemy sobie walczyć jak chcemy i nic wam do tego! eloelo! haha".

Więc i my też.

Nuriel 14-11-2009 13:57

A czy ja Was spamuje o war mode? Expimy sobie, Wy padacie (no, mi tez sie zdarza), jest ok :]

Beiroc 14-11-2009 14:54

Post edited.

Lojalny 14-11-2009 15:15

Jak juz piszesz takie rzeczy , to nalezy tez dodac ze wiekszosc z was siedzi na vencie tyle samo czasu i czeka kiedy bedzie okazja wklepac kasek expa.
Jak nie bylo Marjana od razu zwietrzyliscie szanse i 3 dni po 24 siedzieliscie.
Do tego dochodzi wasza aktywnosc nocna wtedy kiedy normalni ludzie spia Wantedowcy sie budza i expia po nocach.Kiedy spojrzysz na Azure z rana jest was 20+ kazdego dnia ,co wy uciekacie ze szkol i z pracy zeby wbic troche expa?
Kto jest bardziej normalny dzieci z Nephilism ktore expia po szkole i pracy przez 3 godziny czy druga strona ktora za dnia siedzi tyle samo dlugo na vencie i mimo tego ma jeszcze sile siedziec cala noc i cale do poludnia.

Reloop 14-11-2009 15:17

tak wiemy ze macie rl life bawicie sie alkohol dziwki koks, tylko zastanawia mnie jedno...
czemu zawsze jak zmieniamy vent z 35 osob na vent robi sie wam 15 ?

PussyWizak 14-11-2009 15:45

Jak chcecie żebyśmy "się ogarneli" i "zaczęli działać" to wycofajcie swojego szpiega, niech po prostu do was dołączy i tyle. Jak jesteście tacy pewni siebie, tacy pvp masterzy, to zróbcie to, a wojna będzie bardziej wyrównana.

"To ogarnąć" ma kto, Urb nawet mówił, że mógłby robić coś codziennie, ale nie ma sensu, bo spy. Przez to odpadają gather timy, a to powoduje, że jest nas ciągle mało. Odpadają też snake'i, i jedyne co nam pozostaje, to czekanie aż wy coś zrobicie, i wtedy dopiero lecieć bić się. Inaczej ogarnięcie czegoś zajmuję zbyt wiele czasu i jest to bardzo uciążliwe.

Więc chcecie prawdziwej wojny - ok, wycofajcie szpiega, a wtedy nawet war mode zaakceptujemy, i będzie można bić się na serio.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lojalny
Kto jest bardziej normalny dzieci z Nephilism ktore expia po szkole i pracy przez 3 godziny czy druga strona ktora za dnia siedzi tyle samo dlugo na vencie i mimo tego ma jeszcze sile siedziec cala noc i cale do poludnia

U nas ludzie mają zajęcia o różnych porach, co pozwala nam mieć w godzinach rannych (po ss) zazwyczaj parę osób na vt. A ze szkoły nikt u nas nie ucieka (może dlatego, że uczniów u nas na palcach jednej ręki mógłbym policzyć), w przeciwieństwie do Marjanka i innych rudych stworzeń - chociażby akcja z wczoraj, gdzie o 12 w południe masslognęliście 20 dwadzieścia osób.

Beiroc 14-11-2009 15:47

Post edited.

Lojalny 14-11-2009 15:57

Chyba rudy,rudy rydz a nie ryc.

Szkoda czasu na pisanie ,wiemy macie zajebiste zycie my mamy przyslowiowa chujnie.Skoro wam nie zalezy to skonczcie juz plakac i idzcie zyc.

PussyWizak 14-11-2009 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lojalny (Post 2687210)
Chyba rudy,rudy rydz a nie ryc.

Szkoda czasu na pisanie ,wiemy macie zajebiste zycie my mamy przyslowiowa chujnie.Skoro wam nie zalezy to skonczcie juz plakac i idzcie zyc.

HAHA, tylko nie mów o tym w osobie "my". W sumie ryjesz takie same głupoty jak przeciętny rudy, ale i tak widać, że jesteś tylko jakimś random leszczem.

Savan 14-11-2009 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2685326)
@Savan
Ja jestem lojalny ludziom na ktorych moge liczyc. Sorry, ale to ty zachowujesz sie jakbys urwal sie z przedszkola. Twoje wieczne zmiany humoru w koncu staly sie nudne i po 30 zalosnych wiadomosciach, ze idziesz do Wanted a potem wracasz do nas trzeba bylo cos z tym zrobic. Fakt, znam Cie 3 lata i dzielilem z toba wszystko co najlepsze w tej grze, jednak to wciaz 3 lata znajomosci W GRZE i nic wiecej. Pozwole sobie zacytowac twoje slowa : "to tylko gra", wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko, bo stac Cie na cos wiecej, niz te wszystkie bluzgi.

Jeśli chodzi o ścisłość to do wanted miałem iść raz, co mieliśmy problemy z expowiskami, bo nas wywalaliście. Wtedy mnie jakoś poparłeś i się wszystko wyjaśniło. "Trzeba coś z tym było zrobić", taaak, najpierw rozmowa typu "to tylko dla mojej wiadomości, ta rozmowa w ogóle nie wyjdzie", a potem robienie screena i pokazanie marjoli, nie ma co, jesteś dwulicową pizdą, w świecie rzeczywistym za takie akcje pewnie codziennie dostajesz ostry wpierdol od twoich "kolegów".

"(...)wiec nie spinaj sie tak i nie wyzywaj wszystkich w kolo jak urazone dziecko..." Feas, nie ma co, weź powiedz, że ty masz dobre stosunki z ludźmi od ciebie? Nie pamiętasz jak: korsarz był zły bo olewa rli (ciebie), beiroc był zły bo uważał się za ważnego (jeszcze pamiętam rozmowy z nim co mi wysyłałeś i mi na privie go jechałeś, bo nie miałeś jaj, żeby mu to powiedzieć), gaddarr był zjebem, bo każdego tyrał, a teterian chuja robił i tylko botował. Raz, że dwulicowy to i hipokryta, zwyzywałeś Art'a, bo do nas doszedł?:>

Reloop 14-11-2009 16:49

boli was ze rudy wam spuszcza wpierdol w tibi ? ;[[[

PussyWizak 14-11-2009 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2687277)
boli was ze rudy wam spuszcza wpierdol w tibi ? ;[[[

http://i37.tinypic.com/359fero.jpg

Beiroc 14-11-2009 17:08

Post edited.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01.