![]() |
|
romas wiem ze na ciebie zawsze mozna liczyc, no ale coz;d
@ribala a kiedy w kwietniu bys szedl, bo ja w sumie dzisiaj chyba pojde kolo 18, (18.03) bo 123 rp mi pomoze i byc moze mania'shah no ale zobaczymy |
Kilka newsow na temat "senior tutora " Mani'Shah ..
1 hack - upozorowany 2 hack - upozorowany Sharuje/sharował konto (z moim rl) Okradł/okrada ludzi na niezła sumę ... senior tutor na bocie . Wielkie PIERDOL SIĘ dla Miłosza od Poznania "umrzyj człowieku" |
Sad ;( :cup:
Wstydze sie ze to opublikowales , teraz spac nie bede mogl ;| A no i mam mysli samobojcze przez to |
MIłOSZ WEź UMRZYYYYJ
Jesteś taaaaakim złodziejem! Pamiętam! Aelka pożyczyła Ci 40 gp i nie oddałeś ZLODZIEJU! Spalę Ci dom! A tak na poważnie to.... Przykro mi, Bogdanowski, smutno czytać takie rzeczy o jednym z najuczciwszych Polaków jakiego tu znam :) @edit żeby nie było, to dorzucę screena :D:D http://img530.imageshack.us/img530/5910/9000lvlay8.jpg |
no ja mu porzyczylem kiedys serpent sworda to do dzis mi nie oddal bandyta jeden
hack upozorowany LUL ,milosz mowilem ,ze ktos wkoncu to napisze jak te eq nosisz |
Swin Karin uprzedzał mnie ze Milosz to thief , szmata itp..
Zarówno 1 jak i 2 hacka upozorował <ironia> Kradnie serpenty .. </ironia> Po kilku dniach od każdego hacka miał full set .. so sad Po 2 hacku nie miał nawet paru gp.. ale dal rade zrobić noblemana . Zastanawiające .. Nattii obyś się nie przejechała na tym "polacksu" - nigdy nie wiadomo kto siedzi po 2 stronie monitora Milosz - te swoje ironie wsadź sobie w dupę THIEFIE |
Swin karin muahaha ;DDD Ten to jest koles ;D :cup: Pozdro Daniello ;D
Ofc obydwa hacki upozorowane ;\ damn tylko po to zeby zyskac wasze p sety ktore mi wysylajiscie :cup: Nigdy nie mialem Full seta :cup: Po 2 hacku pozyczylem kase od rla dokladnie 440k ;) niewiezysz? popytaj Natti ;* Nobleman = Bot ;D nie mam noblemana ;D ;] Wczoraj kupilem wlasne softy za 250k ;D a jescze 70 musze oddac ;* Pozdro Paddy ;* |
Cytuj:
Polecam kupić blessy na mozg jak w przypadku Romana... grupowo chyba dają zniżki ? |
A tobie proponuje kupno okularow badz lekcji czytania ze zrozumieniem ;)
Over & Out Nie chce mi sie klucic z kims kto nie dorasta do poziomu bycia nastolatkiem ;) |
Cytuj:
To ma być odpowiedź na konkretne zarzuty ? Spodziewałem się czegoś więcej nawet po kimś takim jak ty.. Od tej pory jesteście z Romanem w tej samej lidze . Ps. popracuj nad ortografią.... |
Cytuj:
|
Up:
Tej rezerwowy grzej pz ok ? Rezerwowy skończył psychologie że się wypowiada ? Możemy sprawdzić.... |
ey nieznajomy ? nie badz taki madry jesli nawet nie masz tutaj chara albo boisz sie pokazac jego nick ;) wtedy zobaczymy kto bedzie grzal pzta ;D
|
Cytuj:
|
moze zmien forum - polecam tibia.org.pl znajdziesz duzo przyjaciol na swoim poziomie, odwal sie od ludzi i tyle, jaki masz z tym problem ze mania ma bota? chcesz zeby z toba sie podzielil? wez sobie wejdz w "panel kontrolny uzytkowanika" i kilknij usun konto - mam nadzieje ze jest tam taka opcja dla ciebie
|
Game Over, U Must Leave!
|
Cytuj:
Człowieku.... Senior Tutor używa bota . Przeczytaj to 10 razy i wyciągnij wnioski ... i nie pierdol " co ty masz do mani srani " bo kurwa koleś jest zwykłym złodziejem... rozumiesz ? Romas : Miałeś już nie pisać =/ |
@up wejź wyjdz, to jest temat ze screenami.
A co do Manii znam go dos długo ale takiego pierdolenia na jego temat jeszcze nie słyszałem @Mania pozdro z furory pewnie sie domyslisz kim jestem ale ciiiiiiiiB) |
Hyh z 60% Tibijczykow posiada jakiegos boota. Osobiscie sam nie posiadalem nie posiadam i nie chce miec nawet mc.
|
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |
|