![]() |
Zaraz pewnie napsize ze mnei zabije :)
|
eee tam w Jaroslawiu (tam gdzie mieszka) sa pojeby naprzyklad kibice JKSu (Jaroslawski Klub Sportowy) wiec gdyby nim byl to by mogl ciebie zabic :) ale kibice JKSu (chodzi mi o ta czolwke tych samych byczkow) nie graja w tibie:D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
"Frenzzzz" ? P.S.: Ja nic nie mowilem o zabranianiu wrazania swojej opinii na forum, bo czasami moge sie z kims zgadzac.... |
Cytuj:
1. "kapem" "ciata" "najezedrzasz" ortografia rlz _ / 2. masz racje placze tylko ze jeszcze nikt mnie nie zabil moze kiedys sie tak stanie i wtedy bede beczal ;( 3. skad wiesz jaki jestem na rl masz dar jasnowidzenia ? :o |
@ciachoo nie pierwszy raz bo widzialem juz twoje posty na moj temat w ktorych piszesz ze jestem pa. Podaj mi jakis przyklad, kazdy jestem w stanie wyjasnic :o .
|
Reylin to okoliczny łamacz nosów xD
|
Cytuj:
Co do wieku wiek nic o nikim powiedziec nie moze. Co do fosfika smieszny gosc , ale jak niewiem zy ci wiadomo on tylko dal chara a nie gral nim ... Odnosnie kradziezy ze sklepu nie kradne bo tego nie lubie wole cos kupic chyba ze nie mam kasy to nie kupie (ale promocje w kaufie sa calkiem calkiem) |
Cytuj:
Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii! Tibia – gra online, w której gracz wciela się w postać wesołkowatego piksela, wędrującego po świecie pełnym innych pikseli. Najczęściej w grze spotykane są piksele polskie, brazylijskie i szwedzkie. Twórcą gry jest korporacja CipSoft. W Tibię najczęściej grają dzieci, które chcą uderzyć matkę, jednak nie mają pretekstu, żeby to zrobić. Gra zrzesza ludzi w gildie, klany i sekty. Do gry w Tibię wystarczą jedynie dobre chęci, monitor, myszka i klawiatura (a jeśli zamierzasz coś osiągnąć, to także 90 zł na płatne konto). Agencja Reutersa donosi, że gracze Tibii w szale wywołanym porażką są w stanie użyć mebli i przedmiotów pozornie uważanych za niegroźne, np. krzesła, wazonu czy też ostatnio popularnego irygatora dopochwowego w celu straszliwym. Noncytaty Zobacz w słowniku: Tibia Oprócz grafiki warto wspomnieć o oprawie dźwiękowej, która to całkowicie oddaje dynamikę gry. Typowy tibijczyk to analfabeta, ktury hodżi na potforki. Zdarzają się osobnicy, którzy poszedli, a potem wrócili. Więc po hooy zaczynasz gadke ok JKS'ie i jego kibicach ?:].. Tibia > gadasz o Tibi.. JKS > nie temat na te oto forum :www. forum . tibia . pl :] ciacho.. |
Pozdro Do Wrcka ~!!!!
__________ Tylko Jeden Klub Kocham Aż Po Grób Kraków To Nasz Ród Wisełko Na Przód |
oDBIEGAJąC OD TEMATU Xd
_____ Tylko Jeden Klub Kocham Aż Po Grób Kraków To Nasz Ród Wisełko Na Przód |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Eti Ciulu kiedy będziesz we Wrocławiu??? 8o
|
oj niewiem hmm ale mysle ze wpadne cos kolo czerwca chyba ze wroclaw wpadnie do krk albo wszyscy wbijemy do jaroslawia :D
w sumie za 2 tygodnie odbiore prawko to juz moge gdzies pojechac :d |
lol Ethern hacked Cos pojebalo ostatnio hackerow
Oj Szaleja Szaleja |
Eti jak dobrze pójdzie to w czerwcu bede w polsce mozna cos wymotac
|
mnie 20 czerwca juz nie bedzie 3eba bedzie sie spieszyc :D
|
spoko, jesli przyjade to na początku czerwca:evul:
|
Eti Byłeś na Derbach??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |