![]() |
|
|
----PoI info----
15:08 Broniu-Druid [24]: dziwgnie done? 15:08 Vonneta [80]: ta |
-- POI info --
Arco Thra Aug 26 2007, 15:18:03 CEST Died at Level 85 by a plaguesmith |
W takim tepie nie wyrobia sie do ssa...
|
Poi info
Arco padl bo zlamil, mial schodzic z dzwigni a zostal. Kamienie sie zamknely a on glupi padl ;x Zaraz idziemy seale robic ;d ///190 minut filmu ;d |
:)
HiHo :faceoff:
Pierw dam ss z zakupu dsm <nie dlugo przeznacze na addon :]> http://img442.imageshack.us/img442/4986/dsmpt0.png Potem zasluzony 37 lvl :) Ofc w nowym eq :) http://img451.imageshack.us/img451/4760/37lvliw5.png PS.Prosze nie pisac ze nie posiadam bohow itp ... Poniewaz pozyczylem kumplowi :D A Aol musialem kupic ^^ Pzdr Sedimentar (Ai low u :* :* :*) |
ciekawe czy Yuffe padł tak samo jak legendarna postać Amery :D
|
No widze że z tego PoI wyjdzie DupA ;S
I było płacic taką sumę za niewykonany PoI i za Deada?!??! ... Huah Gz niewykonania ;S |
Czego maja go nie wykonać kilka osób na poi musi paść dobrze ze blokerzy nie padli.
|
@ Qu'twa
Zaj***ste eq, moze nam sie pochwalisz skad wziales kase ? Pewnie ojeb**eś kolejna osobe co nie ? Tak jak mnie. caly czas czekam na te 100k |
lvl
Jakis czas na faccu wkoncu znudzilo sie skilowanie :PP
http://i123.photobucket.com/albums/o...-2616-11-2.jpg Gratz reszcie lvl :) GoGoGo PoI Team :D |
Cytuj:
@Brave~ Pff zal mi Cie. Zrobimy questa luzem. |
wieści z ostatniej chwili :]
17:21 You see Death'Messiah (Level 100). She is an elder druid. She is Brave Soldier of the Vision Division. Aug 26 2007, 17:18:41 CEST Died at Level 100 by a destroyer Edit : to jest temat ze zdjęciami więc coś wstawie :] mój stary domek w LB na 30 lvlu :] http://img249.imageshack.us/img249/7707/domektf3.jpg |
Cytuj:
Taka wiadomość od Nerv~ 17:34 Nervarien [84]: 17:30 You lose 626 mana blocking an attack by a fury. |
Wiecie może czy któryś z blokerów kręci filmik?
8o |
Prawdopodobnie zginelo tyle osob przez glupia organizacje. 80 lvle ktore zaplacily panikuja ;p btw. mam nadzieje Ze Nira noob padnie, nie trawie s*****ela ;D
|
Ehh Scartex Ty naapq xD
Napisalem Ci ze wrong window :> Sam kurwa tyle nie spij.. :P ROBIE TO WSZYSTKO DLA BANUTY ! ; ) @ Mam nadzieje ze osoby ktore padly na Poi nie zrezygnuja z Banuty.. np.Acro Thra :< Nerv tam sie dziellnie 3ma xDD POZDRO PANOWIE I PANIE ! Mysle ze Poi bedzie done ale bedziemy musieli zobaczysz jeszcze pare ,,You recognize... '' ;s Ale najlepsze jest to ze Ci co padli jeszcze wracaja na Pole Walki Oo Ja bym to pierdolil chyba :> Thorian~pozdrow NErva ja w tym momencie na tibie nie wejde komp zajety ;s Na laptopie po*******am :> I spytaj sie Arco Thra czy rezygnuje z banuty..... Cu;*** @2 up Nervarien kreci :) Cu ;**** |
Cytuj:
Info z poi 17:40 Nervarien [84]: jogurty i fure done 17:42 Thorian Pall [59]: ile tronow zrobiliscie juz 17:42 Nervarien [84]: 2 |
@up
Nervarien to nie bloker B) |
Cytuj:
@Edit 17:57 Nervarien [84]: Butcher Palek died. |
@up
Koleś sie pytał, czy kręci jakiś bloker... Zresztą Filipeqq już napisał ze NErv kręci B) |
@ poi info
Aug 26 2007, 17:53:46 CEST Died at Level 95 by a hellfire fighter Butcher palek |
Ilu jeszcze zostało?
:baby: To ze Ner~ kręci film zdążyłem sie już zoriętować |
Co wy na to, żeby na szybko jakiegoś czata założyć 'poi-nerana' ;d
|
Cytuj:
|
18:22 Slox on Nerana [103]: wlasnie padl moon
gogogogo (prawie) all |
Poi info~~~!
No i jeszcze : Volrath The'Mage
..ale i tak poi bedzie done xD |
-,-
@Butt
Chyb Ci sie glowa z ch*jem pomylila :/ Kupiles odemnie chara za 40k...Prawda .. Ale ze ten knight co CI sprzedalem <30 lvl 5 mlvl 69/69> sie znudzil ,chcesz zwrot pieniedzy i w dodatku zebym Ci oddal ,,eq" ktore rzekomo Ci zapi**dolilem... :baby: Na przyszlosc dam rade ,uloz sobie inny ,,biznes plan" -,-:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: Ps.A eq co rzekomo Ci ukradlem masz na swoim sorku 8o Ps.2.Na eq zarobilem uczciwie na lootbagach na mino mount oraz z 150k mam z dawnego sorka i z 30k z WT ! Ps.3.Nastepnym razem zastanow sie co piszesz :baby: |
@Hot Info
The Throne of Destruction (completed) The Thron of Damnation (completed) The Throne of Inferno (completed) The Throne of Deceit (comepleted) The Thron of Plague (completed) The Thron of Decay (comepleted) Aktualnie robimy ostatni seal z pisaniem, mysle ze z 2h nam to zajmie <: // Pozdro, Shareza. |
Pomocy
Witajcie pomóżcie mi jak się robi foty zeby potem dac je na forum??;(
|
21:01 Norvill [111]: POI DONE
|
Gratz macie jakieś s's z poi albo film? ciekawi mnie jak Wik padł;/
|
tak, teraz dajcie filmik i zdjęcia jakieś :]
|
no :) Gratuluje ! Niestety Nano Nira przezyl ;( no coz, czekam na filmik i zdjecia :) I jeszcze raz gz all :)8o
|
@Qu'twa
Gdzie na sorku ? moze ty wiesz ? moze zrobiles glupi zart ? kosisz kase od ludzi po prostu sprzedajesz tego knighta i palla kazdemu a pozniej 10 osob ma r keya i nie wiadomo kto haknal :/ I nie wmawiaj mi ze mam keyloggera bo mam lepszego anty vira niz ty :/ @ POI TEAM GZ Wykonania :P |
GRATKI POI !!!!!! :cup::cup::cup:
|
Ehh Kurwa graty POI'a
Gdy by nie ten Popierdolony net ;( |
Gratz POI!! Teraz czekamy az zawalicie nas SSkami i filmami :D
|
GRATULUJE WYKONANIA POI!!
Wierzyłem że wam sie uda. Butcher palek skaczyl też czy nie wrócił?? tu takie zdjęcie:) http://foteka.pl/full/560ab017a00963...966eabf35c.jpg |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |
|