![]() |
Kto będzie tak miły i założy temat "Rymujcie z Obsidią"?
|
Ejjj, To Ty jesteś Eboos?
Co na klacie ma jeden włos ? Czytaj to teraz, to moja odpowiedz Jesteś przed komunią? to czeka Cię spowiedź Udajesz patriotę i zajebistego polaczka Gdy czytasz to co pisze, chwyta Cię padaczka Piszesz o Szwedach czy innych graczach Pisząc nowe teksty, w złe tereny wkraczasz Czy ja dobrze widzę? Masz logo szlachty związku? Śpiewać Hymn, to w Twoim obowiązku! Idź dalej, śpiewaj i prowadź tak swą armie jak Bonaparte Mimo, że nie był Polakiem, miał w rękawie kartę On miał asa, a Ty w ryju masz kutasa I widzisz je*ana ku*wo, czepiasz sie je*anej gry W której nie ma miejsca dla takich jak Ty |
Widze ze tutaj nic sie nie zmienilo.... Was to juz chyba nic nie wyleczy poza odstawieniem tibii.
|
Cytuj:
|
juz niedlugo wam rymow zabraknie :D
news z wczoraj Tintto Feb 20 2008, 07:13:59 CET Killed at Level 65 by Xertizo |
hej Slayer Nuddle,
on jest psem a ty jestes pudlem Odbijasz ataki leona lecz nie najlepsza jest ta twoja obrona Nikt cie nie lubi z naszego grona a ty nadal uwazasz sie za tibijskiego barona. Jestes kozak wielki chodz nosisz spodnie na szelki. Jestes patriota, a piszesz taka hujnie jak bys nie wiedzial ze w europie mamy Unie. :confused: |
news:o
Feb 22 2008, 03:45:43 CET Killed at Level 102 by Xusodove |
Cytuj:
Feb 22 2008, 03:56:02 CET Died at Level 92 by fire Feb 22 2008, 03:55:23 CET Died at Level 94 by fire Feb 22 2008, 03:54:54 CET Died at Level 97 by fire Feb 22 2008, 03:54:27 CET Killed at Level 99 by Gader and by fire Feb 22 2008, 03:53:26 CET Killed at Level 101 by Gader and by fire Feb 22 2008, 03:45:43 CET Killed at Level 102 by Xusodove |
poddajesz juz sie? :o:o:o:o
|
Cytuj:
|
odreagowac mozna w inny sposob no ale kazdy odreagowuje jak lubi moim zdaniem szkoda pradu na tyle lvl xD
:):) |
Dzis tylko 12 lvli stracilem, a dopiero poczatek dnia xd
|
to ci powiem ze pozytywnie zaczynasz :D Widze ze nawet Lidera oddajesz:o
|
Cytuj:
|
ale to char cie w*****a czy ludzie xD
|
Cytuj:
|
mogles chociaz do anni poczekac :c
|
Cytuj:
|
Auuuu Auuuuu!!!
Zaczales rookowac sie Char ci sie nie podoba? Co za bullshit nie? Czlowieku uspokuj sie Odejdz od komputera na chwile Lepiej kontroluj co moiwsz Nie pierdol bez sensu Słowa "frajer" uzywa sie w innym czasie W innym miejscu Przegieles swoja mala palke Na niekorzysc swa No i teraz czuc Ten prawdziwy swąd Sram na twoje opinie Sram na morde twa Po tobie nie posprzatam Wiec wy*******aj z tad Twoj niewyparzony pysk Powoduje u babci wytrysk Tak, sie nie przeslyszales W sumie to nie wiesz, co to Bo nigdy go nie dostales :D Co za pieprzony amator Mowisz cos o kostkach? Tych nienaostrzonych? Powodujesz ze czlowiek Wyglada jak zniesmaczony Myslisz ze jestes hardcorowy? Chyba cie pojebao bananowcu pierdolony Nie masz funduszy na p-seta? Zachowujesz sie jak kobieta W sumie kawal prawdy w tym jest Bo przedemna stoi wykastrowany pies Skamlesz jak prawdziwa suka bura W ktorej kape weszla jakas nieziemska rura! Kaganiec na ryj i s*******asz do budy Wyjesz tak glosno ze slyszy to twoj pan - Rudy Piesek leszek to ziom z naszego podworka, a Piesek co gra w tibie to po prostu kurwa. Leszek to nasz boss i pan nad panami, a Piesek trzęsie przed nim kolananami. Piesek Leszek powie: stój! wiec Piesek to wykona, bo z niego jest ch*j, w Tibii zalicza zgona! Tak sie konczy ta piosenka Nikt oprocz ciebie nie wymieka Streszcze cie raz jeszcze Wy*******aj lapac kleszcze Rl Pephego? Mozesz pobiegac kolo jego jadra lewego Napisz jeszcze slowo Ktore nazwiesz "prawdziwą mową" A pokaze ci jak Zidane głową Ze twoje miejsce jest w stodole razem z krową Liczysz ze sie wylacze? Teraz cie wykoncze. |
Cytuj:
Słuchaj Piesku nie dam Ci spokoju. Sam to zacząłeś, więc Cię tępię gnoju. I mnie to jebie, że nie odpiszesz. Ja bez problemu przyjmę Twoją ciszę. I tak mam na Ciebie kurwa wyjebane. Ty jesteś dla mnie zwykłym baranem. Próbujesz pisać dissy? Dobrze to wiedzieć. Ile kurwa będziesz nad tym gównem siedzieć. Że nie masz czasu ciągle powtarzasz... Co Ty kurwa sobie, cipko wyobrażasz, że ja Ci szmato tak łatwo odpuszczę? Wpadnij na TB to wpierdol Ci spuszczę. Ty pośmiewisko z siebie zrobiłeś, jeszcze NG w to wpierdoliłeś... A potem jak ostatnia kurwa spierdoliłeś, bo byłeś cienki i się przestraszyłeś. Weź idź się pało schowaj do komórki, bo Cię pojechałem prosto z grubej rurki. I nie mam dla Ciebie za grosz litości, Twoja postawa - SYMBOL ŚMIESZNOŚCI. I wiedź że jesteś za cienki w uszach. Możesz się poskarżyć do G.W. Busha. Żałosne teksty i brak rozumu, jesteś tylko pionkiem wśród wielkiego tłumu! Your Devil~ |
dobra raperzy wy*******ac na hip-hop.pl
gader myslalem ze jestes madrzejszy (chodzi mi o forum) ale widze ze na kazda zaczepke/prowokacje MUSISZ odpisac. Czasami lepiej zignorowac bo wiadomo kazdy zna 'nie walcz z debilem - najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a potem pokona cie doswiadczeniem' czy jakos tak. A co do rookowania - zawsze mi sie to kojarzy z dzieckiem ktore tupie nozkami bo zabralo sie mu zabawke bo pora wyjsc z piaskownicy i isc do domu. Twoj char - twoj wybor, w sumie to wybotowany char wiec zapewne duzych oporow nie miales zeby go 'troszke zrookowac' :>. |
oneone slayer!
mam numer do sokoła kurwa , wysle mu twoja nawijke moze kurwa cie wezma na druga czesc tpwc. jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac. |
Cytuj:
Pephy The Deader ma zuy dzien ;( |
"jestescie kurwa smieciami wszyscy po kolei kurwa , bez wyjatku , popierdolency i kurwa zniewolone dzieci , oby kurwa wam matki kable ujebaly bo az nie da sie tego czytac."
DOKLADNIE! |
PrzePhany
Po 1 jezeli by to bylo takie marne to po 1 rymie bys przestal czytac. Z drugiej strony to bardzo ciekawe, jak zwykle pismo moze zadzialac na takiego narkomana jak Pephy. Nagla zmiana tematu na przyslowiowe "gowno" a on juz focha strzela;( Odloz Tibie na bok na chwile czlowieku... Tak by the way Nienawidze polskiego hip hopu :D |
Piesek
Szczerze mowiac, calkiem niezle ci idzie dissowanie :] I dzieki ze nie odpusciles |
jak wiemy Ryba aka Yunichi aka Paslecki Gangsta bardzo lubi gangsta rap i tu mamy jego nagrany popis !
http://pl.youtube.com/watch?v=0ocJ88...eature=related |
@up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDD |
o.O odblokowany znowu :)
|
Feb 23 2008, 23:25:47 CET Killed at Level 81 by Panicore
and by Polathanem a cama nie dostalem gratis : ( xD |
Cytuj:
|
uznany zostalem za szpiega : P co do kojarzenia - nie dziwie ci sie, bo dlugi czas bylem retired : P (zreszta do matury dalej jestem)
|
Jak mozna Nedziusia nie kojazyc.... xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybacz gram od czasu gdy Pephy mial ~70lvl - wakacje 2006. Kiedys ponad rok temu KUPIłEM!(nie boje sie przyznać chociaż wiem, że to żal) chara Adziq el'Baq kojarzysz? Jak nie to sie nie wypowiadaj. Bo on z Vekaba naprawde byli znani. Poza tym powiem Ci jak botowalem na mainie: -gralem od 20lvla -cycki na thais (suv mnie chcial ujebac bo duzo online bylem;p) -DC -roty lb -turtle -frost gianty -turtle -of -turtle |
@Romas
na obsidii gram ponad 2 lata, rozne chary bo rozne, ale za jakiegos starego wilka sie nie uwazam i nie mam zamiaru : P @gader to gram troszke dluzej : - ) wcale ci sie nie dziwie ze mnie nie kojarzysz, bo ja ciebie gdyby nie forum tez bym pewnie olewal : P ale no offence ofkoz a tak btw to sie ferie koncza a matura za pasem : ( Maturzysci wszystkich krajow laczcie sie <na piwie najlepiej> |
Cytuj:
@matura Ja sie lacze przy piwie zawsze, ale jeszcze rok mam:D |
|
spindalaj
http://img339.imageshack.us/img339/7210/annired2ll4.jpg pephy cziter ma swiatłohaka! http://img339.imageshack.us/img339/729/annidonekk1.jpg anni 2:1 kotku :c |
gratz misiaki ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |