![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Podzielam zdanie tego Pana, czy tak trudno o odrobine kultury? Szacunku dla zdania innych? Straszny zachod przemyslec to, co chcesz napisac? Rozumiem, ze na niektorych parapetow nie ma bata ale zamiast wdawac sie w konwersacje na poziomie 13 letniego dziecka ktore wychowalo osiedle, polegajaca na samych bluzgach, tak trudno jest delikwenta zignorowac? Co chcesz osiagnac cisnac komus? Szacunek innych? Kazdy musi kazdego odrazu oceniac? Widze, ze niektorzy wyrobili sobie bledne przekonanie ze sa lepsi i wazniejsi od innych, powodzenia z takim nastawieniem. Btw http://www.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ niezle sie usmialem:P |
dawno to slyszalem damage ; p
|
Czy jest film z akcji?
|
A no jest ;]
|
please please chce zobaczyc jak bóg tibi pada please !!!!1!!!one1!!!one1
|
Cytuj:
|
Sa nawet 2 filmiki na youtubie ale calego wam nie dam :P wpiscie sobie Imargam ;p
Ima Ima sobie Kima hahah XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta Gremar od kąd wrócił leci z expem aż miło :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
------------------------------------ Zacznijmy obserwować kto pierwszy nabije 200 lvl teraz :) Podejrzewam że Pasterz odrobi lvl, a potem kto zostanie 10 osobą z 200 lvlem na Furorze :D [CHAR]Sowx[/CHAR] faktycznie ma 8kk expa w tym tygodniu i popyla ostro. |
|
Cytuj:
Zero to twoje drugie imie. Co do 32 ed to pojebalo mi sie z innym po*****stym ****em z tego forum.Kozacze bo moge tym nubem robie zwale w kazzo bo lubie i bylbym 'chojrak' na RL yo |
Cytuj:
Nie pobocisz sobie nuupie, kiedy triada ma cie w dupie ;p Feb 22 2008, 01:38:02 CET Killed Niro Malre at Level 40 with a fire elemental unjustified Feb 20 2008, 06:39:59 CET Killed Gdanski Beatboxer at Level 37 unjustified Feb 20 2008, 06:38:25 CET Killed Baymosa at Level 59 with a fire elemental unjustified Feb 17 2008, 04:42:18 CET Killed Hir at Level 37 with an orc berserker unjustified Feb 17 2008, 04:21:06 CET Killed Efekt'Sio at Level 19 with a fire elemental ok Feb 17 2008, 04:18:59 CET Killed Solbaro Druid at Level 29 with an orc berserker ok Feb 17 2008, 03:48:33 CET Killed Niro Malre at Level 40 with a fire elemental unjustified Feb 14 2008, 14:05:29 CET Killed Xoliss at Level 46 unjustified Feb 11 2008, 04:49:13 CET Killed Baymosa at Level 55 with a fire elemental unjustified Feb 11 2008, 04:23:49 CET Killed Yaman Pullupman at Level 47 with a fire elemental unjustified I zachecam innych do ubijania botterow, przyczyncie sie do oczyszczenia furory z tego gówna. Tak... a teraz mozecie mnie obrzucic miesem. |
Duble post ... net sie jebie....
|
Duble post ...
|
Cytuj:
Fragi ok ale nie wiem po co Ci te: Feb 17 2008, 04:21:06 CET Killed Efekt'Sio at Level 19 with a fire elemental ok Feb 17 2008, 04:18:59 CET Killed Solbaro Druid at Level 29 with an orc berserker ok |
Bo to byly nooby z vision botujace na rsach ;p.
Jak mi ise bedzie chcialo to mzoe zmontuje z tych noob peczen jakis filmik, bo mam all na tibicamie. |
niech ci sie nie chce
|
no coś Ty... rób:P
|
bla bla bla .............
|
Cytuj:
A no ta ;D lol :D nie ogarnołem 'ok'.Bywa. |
HAHAHAH Imargam padł - sorry, ale zacofany byłem. :)
Spaaw ładnie z lvlem leci : ) No właśnie i w Vision jest : o |
MATKO BOSKA SPAAW W VISION KONIEC SWIATA!!!
ide spac ;p |
OMG 8o to są jakieś jaja chyba, albo nie miał się gdzie podziać :D
|
Albo cos jest nie ten tego ;p
|
next 200 = Xespoz : D
|
Zull dalej masz huja w gębie jak na vencie gadasz ?
|
11:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Taifun Devilry. She was killed by Maycka Soul Breaker. HAHAHAHHAHAHAHAHA |
Film ktos udostepni?:D
|
[CHAR]Taifun Devilry[/CHAR]
Feb 23 2008, 11:57:04 CET Killed at Level 277 by [CHAR]Nevaeh Fury[/CHAR] and by [CHAR]Maycka Soul Breaker[/CHAR] [CHAR] Berak Exis[/CHAR] Feb 23 2008, 11:50:32 CET Killed at Level 103 by [CHAR]Reiressie[/CHAR] and by [CHAR]Blood Eddy[/CHAR] |
Co z ta sklejką.?
|
Taifun znowu ded zal.Pokazecie film?:P
|
12:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Foxy Darow. He was killed by Linari. |
sens jest ale po co to wszystko :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |
|