![]() |
|
Myslalem ze gess i ambel sa wporzo ale widze jednak ze nastapila zmiana ;x
( Pewnie to ze tak dlugo nie mogli grac a reszta polakow mogla i ich to bolalo X() Ciekawe jak dlugo to potrwa ;) |
no bolalo ze nie mogli grac szczegolnie ze ambel ma 102 edka na iridii.
|
boshe jebiom mnie wasze zasady moralne
nie mam szacunku dla pl, nie bede go miec i huj zreszta probowalem 2x zjednoczyc all pli na servie, zeby byla jedna rodzina, ale gdy przychodzilo co do czego, to wszyscy zdupiali, mnie mieli zawsze w dupie. Nie mowiac, kiedy dh wygralo war, to dostawałem tylko od pli insulty, a wszyscy nagle byli zwolennikami dh, dlatego pierdole was i bede sobie bil, kogo mi sie podoba A JAK WAM NIE PASUJE - to jest milion serverów non pvp, albo mozecie nam pomóc w sensie finansoywm :P |
Haha, pajace, osmieszacie sie :D jak juz poszliscie ubic 70 ed nie na bocie to juz nie dalo rady nie? pro pkerzy zajebani
"ups" kurwa "misklik" co chcecie byc fajni ? i tak zaraz to odrobia a co do tego ze polacy "zdupiali", to do ktorego lvla ty siedziales cicho jak mysz pod piotlom?;/szkoda ze o tym nie pamietasz lamusie @down hehe, polakow nie wytepisz z tego servera:} |
faktycznie siedzialem pod miotła, szkoda ze na 40 lvlu bylem w pierwszym war z BU XD
moze i osmieszamy sie, ale Polacy nei beda grali cel uswieca srodki xd |
Cytuj:
|
ja tesh byuem!!!
no o tym pomysle to zapomnialem, ale to byl dobry pomysl :PP no ale na tym servie nigdy takie cos nie wypali a tak na prawde gdyby all pl sie zjednoczyli, to by byla wieelka siła, ale ze wszyscy wola grac, padać, płacić i od nowa, tzn ze moga sprobowac sil na innych serverach xd non pvp plx |
Cytuj:
|
@ Wielki Bytom Tim
Skoro tera tak ownujecie to poprosze 100k Seba Konieczny Ankrahmun za Faim Tane za ktora nie zaplaciliscie a chara wzieliscie wiec troche was zal... bo chara chcecie ale zaplacic to juz nie n/c |
@ up
ja Cie w huja nie zrobilem xd wiec do calego teamu sie nie sraj ;p |
@up
to wasz zajebisty koleszka Aqua taki kozaczek jest... |
Cytuj:
@kalor jeb ich az wyjda z serva, nie chcieli pomagac jak ich potrzebowalismy, olali nas to niech teraz graja gdzie indziej |
@potus
wez sie odpierdol kuwra co kurwa bytom team?ja to kupilem?przy*******aj sie do konkretnej osoby a nie do "bytom team". sory ze tak to ukulalem ale z rana nie chce mi sie myslec |
Róbcie co chcecie, ja się nie wtrącam, bo i tak to nic nie zmieni. W sumie był czas na zjednoczenie, teraz to już niemożliwe raczej.
Kalor od dawna obiecywał, że jeśli wygra wojnę to będzie znęcał się nad Polakami XD. Jego sprawa, a kto się temu sprzeciwia niech odpowie tak samo i zacznie polowac na Bytom Team EISOASOIES XD. |
@Kalor Tald
Serdecznie proszę Cie o używanie słownika ortograficznego. A jak już się mamy do twojego uczestniczenia w wojnach, i tak gówno tam robiłeś, więc po cholere piszesz, chcesz być fajny? To że we 3 ubijacie 70 lvle to żart, równie dobrze mogę wziąć parę osób i 30 lvlami zabić Ciebie, więc się nie ośmieszaj, bo tylko tyle robisz. Dawergo PS. Jak już często wspominałem, zapraszam na server Eonar (global) w World Of Warcraft, oczywiście nie takiego kalora, ale jakiegoś normalnego człowieka który umie się dogadać z polakami, którzy są naprawdę w porządku. Pomoc oczywiście zostanie udzielona, ale nie sądzę żebym kogoś namówił :/ |
A ty sie nie przy*******aj bo jest duzo osob ktore wala duzo wieksze "byki",a mu poprostu chcesz na chama dosrac.
|
Cytuj:
I a propo 30 leveli i zabiciu jego. Nie nie zabijesz go z 30 levelami, bo po pierwsze ich nie uzbierasz, a jezeli uzbierasz to go nie znajdziesz. |
A co to za problem ubic 108 ed 30 lvlami?:O Są na to różne sposoby, a wiem, że jakby Daw chciał i się uparł to to mógłby to zrobic. Ale to nas odróżnia od niego, że przestał już grac w ten shit =)))))))))
|
HAAHA no to czekam niecierpliwie na to.
|
Jan 17 2009, 10:47:10 CET Killed at Level 108 by Pione Sevar
and by Solar mlody :( czekaj czekaj hmm... jak to było ? Pione już tutaj sobie nie pogra? :p |
Cytuj:
Dawergo |
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 7, gości: 3)
Mystic...Voldi, HellFrycek, Kalorek, Dawergo, Lenidas, poreda, Mendolina:cup: |
solar:
Jan 17 2009, 10:55:14 CET Killed at Level 136 by Moradin Miedziobrody lora: Jan 17 2009, 10:54:31 CET Killed at Level 111 by Denix Alfok and by Moradin Miedziobrody pione: Jan 17 2009, 10:56:07 CET Killed at Level 108 by Denix Alfok and by Asen Yokar kiepski archer: Jan 17 2009, 10:56:54 CET Killed at Level 91 by Asen Yokar and by Sith Akeyn ____________ kalor: Jan 17 2009, 10:47:10 CET Killed at Level 108 by Pione Sevar and by Solar mlody cos za cos |
Solara akcja:
kalorJan 17 2009, 10:47:10 CET Killed at Level 108 by Pione Sevar and by Solar mlody a od nich solar:Jan 17 2009, 10:55:14 CET Killed at Level 136 by Moradin Miedziobrody pione Jan 17 2009, 10:56:07 CET Killed at Level 108 by Denix Alfok and by Asen Yokar lora:Jan 17 2009, 10:54:31 CET Killed at Level 111 by Denix Alfok and by Moradin Miedziobrody kiepski archer:Jan 17 2009, 10:56:54 CET Killed at Level 91 by Asen Yokar and by Sith Akeyn Palzenho Jan 17 2009, 10:56:11 CET Killed at Level 45 by Young Gorti and by Thandye i jeszcze z 2-3 jakis spinhoxd i cos tam :D gratz solar aHAUHSUASHushUHU |
afff master pk padl
Kalor Tald Jan 17 2009, 10:47:10 CET Killed at Level 108 by Pione Sevar and by Solar mlody no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo Solar Mlody Jan 17 2009, 10:55:14 CET Killed at Level 136 by Moradin Miedziobrody Pione Sevar Jan 17 2009, 10:56:07 CET Killed at Level 108 by Denix Alfok and by Asen Yokar Lora Aro Jan 17 2009, 10:54:31 CET Killed at Level 111 by Denix Alfok and by Moradin Miedziobrody Kiepski Archer Jan 17 2009, 10:56:54 CET Killed at Level 91 by Asen Yokar and by Sith Akeyn Palzenho Jan 17 2009, 10:56:11 CET Killed at Level 45 by Young Gorti and by Thandye Sphinoxd Jan 17 2009, 10:55:32 CET Killed at Level 54 by Denix Alfok Pozdro <3 |
O nasz master pvp Kalor Tald został zabity, jakie to jest straszne, kupić Ci chusteczkę?
Dawergo |
aFFF stary, jestem bardziej zacieszony, niz kiedykolwiek xd
patrz, gdyby nie moj dead, to oni by nie mieli pz i by nikt nie padl ahuauhahuahuahuau zawsze jakies pozytywy mozna wyciagnac :D wiec, dzieki, ale chusteczek nie potrzebuje :P |
nikt nic nie pisze?
glupio wam? :D bo Kalor caly w skowronkach wlasnie ode mnie wyszedl i jest zadowolony w huj a ja tez siedze z bananem przed kompem XDDDDDDDDDDD |
@Daw
W sumie nie mam nic do ciebie , ale niepotrzebnie się wdupiasz w ten temat, kalor walczył,wygraliśmy, więc możemy robić co chcemy. A ty potus zamknij jape bo widzę że tylko kozaczysz na forum a chujem jesteś. |
@gess
i tak jest nuubkiem i tak ;P |
Bylo smiesznie :p
Użytkowników czytających ten temat: 15 (zarejestrowanych: 8, gości: 7) |
ta akcja dostarczyla mi zadowolenia na caly weekend xddddd
ta tez Cie nie rozumeim Daw, nie dotyczy Cie to przeciez, a ich bronisz :P z tego co pamietam, to byles wporzo, walczyles, itp takich ludzi sie szanuje xd ludzie, kiedy wreszcie zrozumiecie, ze to serwer PVP, ze jestem w Eolithic i żaden Polak(wyjatki sa ofc) nie ma prawa głosu? i pierdola mnie jakies wasze zasady moralne, ja mam swoje zasady i bede ich przestrzegal :D czekam na ostre odpowiedzi :D I LIKE IT BIIIIIIIIIITCHES! XD aaaa bym zapomnial @Frycek dzieki, ze ze mna przysharowales na war, bo bez Ciebie by tego nei bylo wszystkiego xd |
Cytuj:
Pisz w nowym temacie >.< bo ten zszedł na psy. |
@ gorti
haha kto jest ten jest.... no wiesz dziwne zebym sie nie ubiegal o cos co mi sie nalezy bo chara to chcieli ale placic to juz nie ma komu i to jest typowe nooobostwo polakow... myslalem o nich inaczej ale tera widze jacy sa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
raczej z barinasami
|
Cytuj:
|
Moon of childer to dopiero byla gildia :D
czy jakos tak bo chyba zapomnialem nazwe xD! |