![]() |
|
Noo jak sie ma sile w combo 2k~ + NG ;D
@down Aa to o tym nic nie wiedzialem, mialem na mysli 'akcje' na ankh |
Juz wez daj spokoj z tym combo botem, ostatnia akcja byla na senji. Pokaz mi gdzie tam mielismy bota ;p
|
"wielkie" npnp/kara ginie od własnej broni:evul:
"Kto mieczem wojuje, ten...":D Karaoke era has ended _/ |
Cytuj:
|
No czesc :]
May 19 2008, 01:55:37 CEST Killed at Level 147 by Azreal Wizard and by Zab'ster http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=3kelgnninr0tdbrw papa |
@gRATKI
Jaki loot z Jessie byłXD?? Pozdro. Hawan~ |
Piszcie see Piszcieeeeeeee
Czujecie sie lepsi ? to se piszcie MY WIEMY SWOJE I CHUJ WBIJAMY W WASZE ZDANIE. |
A Ty też se pisz Xddddddddddd
idźcie w pizdu wszyscy |
Cytuj:
Ale matura rzeczywiscie okazala sie latwiejsza niz sadzilem :) a teraz tak fajnie miec juz to za soba :) |
No mam nadzieje ze wszystkim wam dobrze matura poszla i ze wszyscy zdacie....
no a ja chujowo bo tibia strasznie szkole zawala wiec trudno matura rok pozniej :) ps. ten temat raczej jest na temat wojny a nie na temat matur ale niemam nic do tego ;P |
OOO
Odbanowane konto :) co do tre***a ... potwierdzam sam czekalem na 1 ..2.. 3.. i sruuu :) witam po jakims dlugim czasie :) pewnie niedlugo znowu cos mazne za co dostane bana .. ale cuż takie to zycie :) B) |
ooo marelw witaj po dlugim czasie mam nadzieje ze nie zgubilas gdzies umiejetnosci jakimi dotychczas wladalas ;P
takie sredniowieczne powiedzonka :) |
Cytuj:
|
hmmm 17:20 a tutaj zadnego zyda online :O Czyżby wszyscy zaczeli robic noob chary xd?
|
Found 3 players : Adrius Galack ; Lavio Cold ; Yzing Zokh ;
xD coś w bledzie jestes karolku ;p |
mowilem cioto 17:20 a nie 40 xd
|
Czyżby kłótnia w Hakuna Matata? :>
|
Nie no teraz to mamy pograne, widze ze Russel sie bierze za liderowanie :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
raz on a raz ona :D :baby: i ono tez czasem :) |
Cytuj:
To czemu gildia się rozpadła? To czemu Jofa i Rogstah mają opisy z ktorych wynika ze coś jest nie tak? :D Nie spodziewam się od was odpowiedzi, bo raczej jest to tajemnicą : P |
maja racje JEB*** RUSSELA X(X(X(
|
Ojj no nudza sie i sobie gildie zmieniaja.Proste
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jessie Drestas nie ma inva padla i pewnie musieli zrobic nowa gildie zeby nie bylo ze NPNP zrobilo fraga na HM
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No wy tak robicie. Wywalacie ludzie jak padaja tak bylo wiec mi tu nie gadaj o jakiejs glupocie.
|
Cytuj:
@up Tak, robimy nową gildię o tej samej nazwie gdyż chcieliśmy się pozbyć z niej jednej osoby? HUeahuaehu |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rogstah się w*****ł, że anglik nie potrafi czytać po angielsku, rozwiązał gildie i powiedział, że będzie retired. Cwaniaczku ;) |
no to chyba jednak coś nie tak ;s nie sadzisz?
|
Cytuj:
|
Nic sie nie stalo, wszystko jest OK tylko teraz russel bedzie ogarniac akcje zamiast rogstaha ;)
|
russel liderem ? dobra chlopaki najwyzszy czas zmienic server .. ;|
|
nikt nie da filma bo wszyscy ng pro boterzy i sie boja o bany ?xD mowie tu o obu stronach :-)
|
no wlasnie :P dajcie filma z ostatniego OB :>
|
Cytuj:
Bez Rogstaha i z Russelem na czele juz mozecie pakowac walizki bo w tej war nic nie zdzialacie ;) A filmu nie dostaniecie... nie dla psa kielbasa |
Cytuj:
Co do filmow sa oba (tenshiego i whispera) na necie. Wy widzicie tylko jedno forum a jest ich wiele. Poszukajcie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |
|