![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Quote edited by Tompior
Czy takie wypowiedzi na poziomie przedszkola mają jakiś sens? To jest jakieś nowe dowartościowywanie się? |
Odnośnie do tych co tutaj tak dyskutują o urodzie Slythi ;)
Może wstawicie swoje (koniecznie swoje :D) fotki żebyśmy my mogli się z was pośmiać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Slythia, ładna jesteś :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi Slythia przypomina Tarje Turunen.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedyś Slythia mi się podobała, ale teraz jak się patrzę na to zdjęcie, to aż mnie wzdryga :s
|
Może komentarz do nienajświeższego zdjęcia, ale Łasy był na wakacjach a teraz wraca i musi to napisać.
@Maggic: Jeśli to Ty po prawej stronie na tym zdjęciu, to Ci szczerze współczuję, że musiałeś (a tym bardziej, jeśli chciałeś) pokazać się z czymś takim. @down: jeśli to jego mama, to wygląda młodo. |
No i w tym momencie przesadziłeś. A co jeśli to jego mama?!
|
Slythia ładna jest :* =* :)
Kto to jest ten Mystlich ? ;> xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS: Slythia co robisz w tą sobotę wieczorem? |
@Gargoin_rtn:
W pytke wasy. Taki mlodzienczy zarost wcale nie jest wiesniacki. Nie. Na prawde nie jest! |
Teraz w modzie kozie bródki : P.
|
Cytuj:
@Down: Ironia ironią, ale jakoś ja jej nie wykryłem. Osobiście nie przepadam za moim wąsem, no ale narazie golić mi się nie chce xd |
To była ironia... Ogól się człowieku :D Oczywiście, nie namawiam, ani nie naciskam, ani nie mówie co masz robić ^^!
Kumpel kiedyś powiedział, że zapuszcza brode i wąsy, po jakimś czasie przeszedł się przez miasto z 2 kumplem i zaczął pytać na ile lat wygląda, jedna babka dała mu 38. Chłopak ma 18 lat, odrazu po tym się ogolił :D |
Cytuj:
|
Hmm myślę, że jednak wypadało by się ogolić ;)
No ale, nic na siłę :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego podejścia, że w wakacje się nie opłaca, to w sumie racja. No chyba, że się wybierasz na jakąś kolonię, to jednak przydało się ogolić : ) Btw. Miałem identyczny problem rok temu :D Za nic nie chciałem się pierwszy raz ogolić, aż w końcu się odważyłem xd |
nie nie nie, taki wąsik o bosz, odpada. Jak ktoś napisał szczególnie w takim wieku, chociaż no jak wolisz ;)
Z trunkami problemu u mnie np nie ma, ale niekomfortowo się czuję już z 3dniowym zarostem. Kwestia gustu. |
Cytuj:
|
W życiu nie użyłem niczego innego niż jednorazówka... za dużo pieniędzy schodzi na kupowanie ostrzy.
|
Fureyka, gdzie mieszkasz? Jeśli naprawdę Hiszpania, to masz sobowtóra. Widziałem kogoś niesamowicie podobnego w pociągu relacji Wrocław Główny - Opole Główne, w niedzielę 20.07.08 gdzieś między 21:10 a 22:35.
|
Cytuj:
@down: Bo mi przypomniales, to poszukalam czy moze jednak jakas mam ;] Wlasnie koncze wojne z czarami, wiec sie bujaj, nic nie robie juz dzis ;D |
widze ze tez dalas fote ;) niedlugo po tym jak ja dalem ;) zbiego okolicznosci ;>
co by Ci sie nie nudzilo ide dalej posprawdzac potworki B) za 4h przygotuj sie na robote :P |
Gargoin, co jak co, ale przynajmniej co 2-3 tygodnie wypadałoby przelecieć w te i spowrotem maszynką. Albo chodzić wystrzęp to co masz.
I taka aluzja do wszystkich: nie róbcie z tego forum fotki.pl, to nie wypali. |
Oooo i Moni fote dala :D W rl jeszcze piekniejsza <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:18. |
|