![]() |
|
eee arko albo wklejaj jakies ssy albo zamknij jape bo nic ciekawego tu nie wnosisz
dhq sprzed 1.5 tygodnia http://foteka.pl/full/2fd9c573250b46...14708e45cb.jpg i wczorajszy sux mlvl http://foteka.pl/full/24923a624a7c93...41015f2e0e.jpg jak widac na wojnie tez czasem da sie expic ;p |
owned
Wczoraj na tej wojnie Lalem z Ro .
Zajebi**** walczyliscie :p ____________________________________________ DEVOLAJ MOJ IDOL .:cup: |
|
Gratz All :)
Teraz coś z mojej strony :p Powoli, ale jakoś leci :] : http://i113.photobucket.com/albums/n...kkalita/72.jpg Ogólnie loot to : 5x Warrior helmet, 2x K arm i Boh .. na jakieś 3h. Dobry loot, ale nie najlepszy |
Full Jester Outfit :P
|
Cytuj:
jakbys nie widzial to po update wprowadzili full wypas life potiony i takiego 160~ ek sklada sie bez problemowo, nas nie bylo na open battle 50 osob noobie, wroc do szkoly i naucz sie liczyc a potem gadaj glupoty :) oni mieli lepsza swobode ruchu i na takim terenie jak pod ab nie liczy sie ilosc. ej wez bzium . |
Cytuj:
no bo co wy robicie was bylo wiecej poprostu bylo w nich wleciec a nie stac i czekac jak oni was powybijaja nie mam juz do was slow ;( szkoda bardzo szkoda... nie chce mi sie juz z wami gadac fajclapy :D |
Przestancie sie klucic z lasi swej, doprowadzacie do tego ze nikt juz tu nie bedzie zagladal -.-
Arko jak masz jakies poglady na temat ro zostaw je dla siebie.. A z Toba Jerhyn niestety sie nie zgodze, mieliscie wielka liczebna przewage i wlasnie to mogliscie doskonale wykorzystac zaraz pod ab. |
@zan
Na wojnie nie licza sie liczby ale zgranie i doswiadczenie, ktore napewno maja nasi przeciwnczy ktorzy uczestniczyli na kazdej wojnie na eterni ;D ten open przegralismy ale wojna sie nie konczy na jednym openie :) |
Cytuj:
po 2 to ty jestes noobem z tego co piszesz. widac ze nie brales udzialu w zadnej wojnie tylko ogladasz filmiki i komentujesz ;) a do ostatniego twojego zdania masz szczescie ze nie wyzywam rodzin takich dzieci bo poprostu mi ich zal. 3maj sie i pozdrow mamy. |
Zdjecia
Dolaczam ss'a z wara i open battle. Barodz Ciekawy ss :D DL rox ;<
http://img167.imageshack.us/img167/5059/uo0047cd5.jpg Gratz all ssków :blazen: Mały adv :baby: http://img77.imageshack.us/img77/684...wa93lvldg1.png |
po 1. Kupalala ss widziałem już 4x
po 2. Watpie ze po takiej wtopie wyjdziecie z pz po 3 .nie ma po 3 |
po 3 loathe przegrywalo 15:3 a wojna sie skonczyla na prozbe aad 20:15 wiec w koncowej fazie zdobyli 12 fragow tracac 5, wszystko zalezy od zgrania. wez pod uwage ze bysen and co sa wprawionymi graczami po niejednej wojnie a RO dopiero sie uczy. Pozatym to nie quake gdzie licza sie fragi.
|
|
wszytko przez to ze ja offline bylem :confused:
|
Gutomarah..
Widac malo wiesz.. Nie chce robic z siebie zadnego mastera czy cos, ale z tego co widziałem wy tam nic nie robiliscie tylko rzucaliscie m.wale a gdyby na jedna komende kazdy z was chociaz z hmma strzelil by w ta sama osobe to miala by ona problem z wyleczeniem sie bo bylo was tak duzo ze hmm combem byscie zbierali po 1000 hp >.< (mala przenosnia ofz) A co do tego co pokazaliscie na tym open battlu, to jakim byl bym optymista to moim zdaniem i tak nie dacie rady pokazac nic wiecej.. A tak z ciekawosci jestem ciekaw co Devolaj chcial pokazac bijac solo Bysena gdy za nim stala cala jego gildia :| Nie rozumiem.. |
Jak powiedziales liczy sie zgranie, ale wy go raczej nie zdobedziecie .
Czekam na next open :) |
You advanced from level 51 to level 52. ^^
You advanced from level 51 to level 52
[IMG]][/IMG] |
Zan ma racje. Nie bylo oprostu zgrania. Widzialem filmik Mavericka i widac bylo ze oni patrzyli tylko na ruchy RO.. jesli chocby troszke podeszliscie to oni juz zdecydowanie sie odsuwali bo wiedzieli ze wy macie przewage liczebna i nie dadza wam rady jesli ebdziecie zgrani.. liczyli na wasze nie zgranie i sie nie przeliczyli... dam wam jedna rade jako stary pvper na roznego rodzaju otsach i nie tylko... miejcie podzielna uwage... i na vencie niech pare osob dowodzi.. i gdy jedna z nich mowi ze atakujecie Kowalskiego to wtedy wszyscy napieprzaja kowalskiego chocby nie wiem co sie dzialo.. chocby walilo Cie 5 osob i za 20 sekund mialbys zaliczyc zgona to walisz ta osobe.. zaufaj mi ze te 5 zacznie spieeeeeee*dalac gdzie tylok beda mogli jak zobacza 30 sdkow gdzie 150 pal sie odrazu sklada.. jedynie jak musisz sie juz uhac to trudno.. poradza sobie bez ciebie.. ale jesli nikt Cie nie wali albo malo osob i dasz rade to walisz ta osobe.. i tak caly czas.. wszyscy w jedna osoba i tamci leza :) pomyslcie nad tym :)
|
Kolejny Lvlik up xD
|
Cytuj:
Cytuj:
:glupek::glupek::glupek: Pvp to Ty pokazałeś jak cie GT solo rozjechał. Dla porównania jak aedlen był na 80 levelu to go gt z 3 kumplami gonili ze spawnu demona a uciekł im do edron dp i TO SIE NAZYWA PVP. Polowa z wal nie walczyła w żadnej wojnie, druga polowa w wojnach na ot a wszyscy doradzaie RO i sie śmiejecie. Myślicie ze to tak łatwo rozwalić 5-8 najlepszych graczy na serverze? I zgadzam sie z zanem ze devolaj zapomnial o najwazniejszej zasadzie podczas wojny. "jestes sam=jestes martwy" |
Dobrze mówisz Snagoth ale zauważ że u nas nie zbyt wielu shooterow :) osobiście to był mój 1 prawdziwy open w życiu i nie powiem miałem troszke delirki z początku:P
A co do m wall to jest podstawa wygrywania na otwartym terenie3 dobre m wall + paralize i leza wszyscy :D Cyaa Wesołych świąt:D Visca El Barca:cup: |
Fagaro po 1 to nigdy mnie GT nie zabil :) takie male sprostowanie :)
a po 2 to co do mojego pvp to zdziwilbys sie ;] i nie jedna osoba moze Ci to potwierdzic :) |
To cho snag na duela do deda :p
Mam co prawda 9 lvli wiecej ale przy moim tepie expienia to zaraz wejde na 70. Fag Swieta prwada. |
hm... jesli masz pacca to podziekuje bo bedzie to bardzo nierowne gdy T mozesz uzyc strong haste a ja nie.. ale jesli nie masz pacca i ja sprawdze nowe czary, przygotuje sie itd to nie ma problemu ;)
|
Pirate Outfit :P
trochę Trudno było Ale Wszystko Zawdzięczam [CHAR]Anten Ming[/CHAR] dzięki Bro :P
http://img180.imageshack.us/img180/3...eoutfital2.jpg |
Jak widze wypowiedzi:
"Po takim ob już z pz nie wyjdziecie" To mnei szlak trafia, ludzie w dupie byliście gówno widzeliście a piszecie takie hujowiny że aż strach, w Decessus jest 10 osób w tym kilku jednych z najlepszych pvperów, ich zgrania nie można podważyć ale chce podkreślic ze oni zawsze siedzą w pz'cie lub expią po nocach na ob z Ro & McG było może 40% osób a gdy zbeira sie wiekszosc osob to Lorac proponuje Bysenowi ob ale tylko jest : 'No, thanks a lot of ppl" Ale wkońcu wiedziele z iloma osobami bedą walczyć... Ich forumowa propagadnda wychodzi a inni zamiast od poprostu zachowac dla siebie pewnie rzeczy pierdolą głupoty... Jak chcecie lizać dupę Holendrą to śmiało, tylko poznieł nie płaczcie... |
Z tego co wiem, to dla niektórych ludzi była to pierwsza wojna. Myślę, że to w głównej mierze przyczyniło się do tej porażki, ale nie chcą się poddawać i próbują walczyć i dlatego dla nich respekt!
|
2 mln Expa
|
aj
No to bylo troche nie na miejscu :]
|
lol
No to po tym open lalem
jak widzialem filmik to wytrzymać nie moglem co Ro robi Oni biegaja obok nich a ci stoja :confused: a jak sie pod gh ustawili to o co chodzilo? a potem ucieczka i kazdego po koleji xd _________________________ :cup: |
Dziś macie okazje sie z nas pośmiać, niewykorzystaliśmy (Jak zawsze) przewagi liczebnej, zamiast ruszyć na nich falą my staliśmy jak bydło na rzez ^^ Teraz możecie drwić ze mnie trudno, jak alczyłam jak potrafie i ciesze się że na filmiku widać dużo moich uderzeń z gfb :P. Napewno się nie poddam i będe walczyć do samego końca :)
Tutaj jeszcze jakoś się wyleczyłam: http://img167.imageshack.us/img167/8815/41812981us5.jpg Tu już nie było szans: http://i22.photobucket.com/albums/b3...ywaytohell.jpg |
oj
Dlaczego wy tam staliscie???????
A oni was wybijali :D |
Wojny to najgłupsze narzędzie do rozwiązywania konfliktów. Spoko możecie mnie obsmarować. Wisi mi to xD Wolę grać w spokoju...
http://i6.photobucket.com/albums/y22...nts/UO0627.jpg |
Więcej takich graczy jak defek a servery non-pvp nie byłyby potrzebne bo nikt by nikogo za nic nie bil. 230+ level a nigdy nie robił problemów ani nie angażował sie w konflikty :)
|
mysle defek ze bedziemy razem huncic
|
@przemyslawlol
Jestes obsrana ciota co sie boi wojny bo dostaja po dupie, jestes nielojalny i nie wiem jakim cudem dostales sie wogole do RO, zal mi ciebie. @RO & MCG Walicie sprawe bo stoicie non stop albo uciekacie, wystarczy pare mwalli i wszyscy zgrani w jednym mijescu i Des~nie ma szans. |
@up
sie usmialem czytajac twojego posta ;DD |
World Trade - Mine Refugia Your Eternia!
|
o m g
Siema :P
o Boze... a ja powiem jedno... na miejscu Przemka zrobil bym to samo... Co on moze za to ze jego guild sie nie na*******a tylko ucieka? Kto wie moze ktos z RO to dobry Pvper ale znajac zycie Psychopata i inni nie daja sobie powiedziec ze trzeba wkoncu sie wziasc za nich. a tak wogole to dziwie sie :P RO guildia liczaca wielluuuu +100 a nawet +150 a uciekaja? co to ma za sens? chcecie rozwiazac problem to walczcie jak ludzie a nie jak Piastole (uciekajace kurczaki) :P To tyle... nie chce nikogo obrazic tym postem, wiec jak ktos poczul sie urazony to przepraszam :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |
|