![]() |
|
Cytuj:
Ale wreszcie Juve zagrało pięknie, składnie i przebojowo. |
Nie spodziewałem się, że we Włoszech wynik 5:0 jest możliwy. :)
|
@Yoh
31.10.2007 Sampdoria - Milan 0:5 Niecały miesiąc temu też był taki wynik. : P |
Nie przyjemna ironia, Yoh... Ale polecę ci z przykładami z tego sezonu: Napoli 4-4 Roma, Juventus 5-1 Livorno, Lazio 1-5 Milan. To z serii tych największych panie Arsenal(w gruncie rzeczy mój najabrdziej ceniony klub w Anglii) ;].
|
Cytuj:
|
Jak miło widzieć Arsenal na kolanach xd
Co do Manyoo to szkoda mi, ze Kuszczak puścił tą bramkę, która może zadecydować o tym, ze jeszcze posiedzi na ławie. Takich błędów nie wolno popełniać grając w najlepszych klubach świata (Wyjątkiem jest Valdes, który ma taryfę ulgową xd). Teraz tylko pozostaje czekać na rywali 1/8mej :) |
Hmm, w kto w Arsenalu był z pierwszego składu ? Fabregas, Toure, Almunia. Gilberto to rezerwowy, a w tym meczu pokazał, że w ogóle mu się nie chce grać w piłkę...
Bardzo fajnie grał Bendtner, widać, że ma chłopak potencjał. Eduardo też był niezgorszy, cieszy fakt, że już się aklimatyzuje. Poza tym, to nie dziwie się, że przegrali - gdyby grała tam 1-wsza jedenastka Arsenalu, to byłaby to powtórka z Emirates. |
Liverpool FC ( 4 - 1 ) FC Porto
Torres 1-0 Lisandro 1-1 Torres 2-1 Gerrard 3-1 Crouch 4-1 Jeje. : P |
Cytuj:
|
@By$iu
Przecież jeszcze mecz z Olympique'iem, a łatwo NA PEWNO nie będzie. Ale biorąc pod uwagę to, że nikt Liverpool'owi nie dawał wielkich szans na awans po trzech kolejkach. Niby taka niespodziewanka. A tu proszę awans na wyciągniecie ręki. :) |
Czyżby czarny dzień Angielskich klubów w P.UEFA, no chociaż właśnie ładną bramkę strzelił Berbatow ; o na 1-2 z Aalborgiem ;s
2 strzały Spursów na bramkę w 2. połowie i już odrobili stratę, no to czyżby Bolton tylko dał ciała u siebie ; > |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Flamini !
Adebayor ! And it's two nill for Arsenal ! |
Cytuj:
W tej grupie kazda druzyna ma szanse na awans. Przejda ci ktorzy wygraja nastepne mecze. |
Cytuj:
Tabela gr. A* wygląda tak 1. FC Porto 5 | 2 | 2 | 1 | 6-7 | 8 2. FC Liverpool 5 | 2 | 1 | 2 | 14-5 | 7 3. Olympique Marsylia 5 | 2 | 1 | 2 | 6-5 | 7 4. Besiktas Stambuł 5 | 2 | 0 | 3 | 4-13 | 6 Kolejno: Drużyna, mecze rozegrane, mecze wygrane, mecze zremisowane, mecze przegrane, bramki ( zdobyte-stracone), pkt. *Tabela według WP.pl |
Milan 0:0 Juve
Nie zdziwiłem się specjalnie. |
1. Milan 0:0 Juventus Trudno, ale wynik sprawiedliwy.
2. Derby z Górnikiem dla Śląska! 3. Chciałbym coś powiedzieć o światowej piłce, ale nic ciekawego się nie wydarzyło(czyt. nie było hitu). No może powiem, że wice mistrz Polski w tym sezonie szybko odpadnie z pucharu UEFA w prszyłem sezonie :) Nie ma kto grać, jest dno dna... |
Cytuj:
|
Ten tekst, był moją poważną refleksją, a nie, że "cioty do 7 ligi..." i dotrzymam jej bardzo długo :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |
|