![]() |
|
w przerwie meczu zdarzylem zrobic jedno bg, ale w czasie czekania...
http://img233.imageshack.us/img233/3317/hehexs5.jpg http://img233.imageshack.us/img233/3...f38a09b744.jpg Co do rogala, zeby dobrze wymiatac trzeba umiec grac, mowicie o adrenalinie? Od kiedy macie adrenaline posuwajac w gre ? eh? Ja jakos nie doznaje takich doznan. Rogue jest genialny, przy kreowaniu postaci zastanawialem sie, lock/rogue/shaman/warrior.... No i gram warriorem |
@UP:
Pograj se w Resident Evila xD Tam prawdziwa adrenalina łapie. @Topic: No, chce zacząć grać, prawdopodobnie w hordzie, choć mnie trochę do NE ciągnie(sentyment z w3 xD). Najpierw chce trochę pograć na privach blizzlike, później jak sie spodoba na globala. xD |
Mam lepszy pomysł - zagraj najpierw w triala na globalu, a potem baw się w privy. Ludzie zrozumcie wreszcie: priv wowa to nie wow.
@Brojek No jeśli tak wygląda ten zajebisty klimat w hordzie to jestem dumny z mojej frakcji. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Macie pomysl jak szybko podbic BSa z 281 do 300 ? |
Cytuj:
Ile grałeś magiem? Na 70 lvlu ofc. Cytuj:
|
kazdy rozgraniety caster da sie tak podjesc jezeli rogue na shadowstep. Od tego praktycznie nic nie zrobicie jezeli rogue umie choc troche grac. No ale shadowstep a w nastepstwie ambush samo z siebie nic nie da. trzeba jeszcze potem dobic przeciwnika a to juz dziala tutaj skill
|
@Relosu:
Pierwszy ambush nic nie robi. Zostaje mi dalej z 8k hp (zakładając, że mi tam za te 3 kafle czy ile tam wywalił. 1k ponad zjadł ice barrier) Ja bardzo często pojedynki z roguem 1 na 1 wygrywam. No, ale jam frost :P |
Nie rozumiem. Jeżeli chce iść na BG to muszę zebrać drużynę czy poprostu czekać jak już dam join battle?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hmm, nie czaje zdziebko no ale dobra, przypuscmy, zachodzisz MAGa od tyłu, walisz AMBUSH, twój stealth znika, MAG ma dalej 5-6k hp, i zaczyna sie normalna walka, to co dojdziesz z Shadowstepa, to dostaniesz Ice Nova + Ice Block, i Mag walczy jak z warriorem.
Moje zdanie. Apropo, co uwazacie na temat, dodatku, a dokladniej, nowej "Heroic Klasy" Death Knight. ? |
Cytuj:
Rogal zwykle utrzymuje kogoś na stunie, a jeżeli już mu się ktoś wyrwie to używa Cloak of Skilla xd wtedy rzuca blinda, bandażuje się, używa swojego proszku zwanego Vanish i znowu zachodzi od tyłu :D <"Rogues do it from behind"> Jednakże niekoniecznie pan rogal zawsze wygrywa xd |
Cytuj:
Poklikanie daną klasą może ci dać ogólne pojęcie. Jednak z prawdziwą grą ma niewiele wspólnego. Robienie wykładów nie ma większego sensu - sam osiągniesz 70 lvl to zrozumiesz. PS - duży przeskok jest zwłaszcza po 60 lvlu jak nowe skile dochodzą ;) ) Cytuj:
Cytuj:
Nie black knight tylko death knight A jaki będzie naprawdę? poznanym w późniejszych patchach. Jak go zbalansują :P |
Dobra może zamknijmy temat Rogua. Proponuje zarzucic nowy temat, co nieco o Warriorze. Co uwazacie na temat tej klasy (mojej ukochanej), jak do PvP jak do PvE, cos temat ucicha i trzeba rozruszac.
Jezeli ktos ma zamiar pisac rzeczy, "ale s cjebie nup wes spjerdalai" to prosze o wstrzymanie glosu, ewentualnie dlugi rozbieg i baran w sciane. |
Cytuj:
tu niema nic do gadania, warrior jest lipa i koniec, chetnie zamienlbym na priesta/shamana/druida/rogala... gram na tyle dlugo i stwierdzam ze nie jest az tak wesolo ale gram dalej. |
W PvP jest gorszy od paly ale nadrabia Tankowaniem ;)
Z full BS i ENG +PvP gear potrafi zrobić taką masakrę na BG ,że chuik :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Palek niema problemu z rozjebaniem warriora czy maga, o rogalu nie wspomne. @edit <down> chodzilo mi o ogol twoich wypowiedzi |
Nigdzie nie pisałem ze jestem geniuszem, kazdy ma prawo do swojego zdania ja swoje wyglosilem.
Pozdrawiam. @Up Rozumiem _/ |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |
|