![]() |
|
Cytuj:
"Jak widac Tobie brak tej umiejetnosci bo nadal nie zedytowales postu do konca" huh? i żałosne jest odwoływania do moich innych postów (zwłaszcza że sprzed roku....) btw. kolejny konflikt.... i jak to nazwac @down taaak? a konflikt z frixarem? on był własnie prowokacją do mojej wypowiedzi w tym temacie że już nie wspomnie o ostatnich paru postach "Zalosny jestes ty, chcac zaznaczyc swoja obecnosc w temacie, poprzesz poprawianie innych i spamowanie...?" poprzesz? a co to? ja? chce zaznaczyc swoją obecnosc? nie sądze żeby musiał to robic zapewniam że mój cel jest inny @downdown nom ciekawosc jest rzeczą ludzką jak sie nie ma czegos do zarzucic w tym temacie to szuka w innym hmm ciekawe.... |
Cytuj:
Zalosny jestes ty, chcac zaznaczyc swoja obecnosc w temacie, poprzesz poprawianie innych i spamowanie...? I co teraz raport ze offtop, robisz to bo inni maja racje, a ty tego przebolec nie mozesz, odejdz z forum, bo wydaje mi sie ze wprowadzasz tylko chaos i klotnie, a nic korzystnego dla temat, poki tutaj nie zawitales, byl spokoj i pojawialy sie informacje na temat aurea... A teraz wielkie 0!!! Wiec odejdz, nie wracaj, pisz gdzie indziej, i mecz innych ludzi... |
Thebassa i jak dowiedziales sie gdzie jest ten ghost na facu ?!
Jestes takim samym noobem jakim byles rok temu. |
Cos z ostatniej chwili
[CHAR]Kapek Aurea[/CHAR] Aug 02 2007, 14:16:17 CEST Killed at Level 89 by Kojak Firefighter and by Oaken |
FAG, kiedy do nas wyjdziecie? Tylko nie mówcie, że niebawem bo to od dłuższego czasu słychać. (:
|
@Kidler
A Ty kiedy przestaniesz grać w tą gre? i skończysz popisywać sie w Venore z Endino ? A co do wojny to szkoda gadać -.- FaG Wy udajecie ze jestescie takie sieroty czy naprawde jestescie ? Lord Riptur był po blessy,jakies poruszenie sie zrobilo,rety,rety!!! a jak Kapek padl to nie wiem, ale od razu sie zgrali i zabili. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Może sie poklócimy kto kogo pierdoli? -.- ' |
Cytuj:
|
Mialem dzis zaszczyt zagoscic w domu krola Carlin aka Warriors Adu
http://img175.imageshack.us/img175/4...lcarlinri0.jpg Dziekuje Ci Adrianie ;* za goscine |
sorry ze 2 posty ale nie chcialo mi sie edit tamtego posta..
JUTRO IMPREZA W DOMKU ADU kocham cie Wstep free tylko dla endroxa 100k za wstep |
Carlin miasto noobow /////// Adu krol Noobow !
Czego mnie do screena nie chciales wziasc ?! |
Cytuj:
bo jestes jebanym noobem 23:21 Endrox [130]: rob 23:21 Endrox [130]: pz 23:21 Endrox [130]: come n/c arnoldsito qrwa mac |
[CHAR]Lagurus[/CHAR] 150lvl
[CHAR]Uncle Jakob[/CHAR] 100 dist |
|
Cytuj:
|
HAHAH vesz co sie stalo ?
|
Gz 100,150 i 100 dista.
Jestescie Super;) |
Cytuj:
Co do tego "vesz co ci sie stalo" jak to co? padl? takie dziwne? ENDROX CO CI SIE STALO Jul 31 2007, 17:15:52 CEST Died at Level 130 by a dragon Jul 19 2007, 17:25:07 CEST Died at Level 125 by a frost dragon Jul 04 2007, 17:35:55 CEST Died at Level 121 by a dragon lord Stare dedy nikt sie Ciebie nie pytal co sie stalo... I PISZE SIE WZIAC A NIE WZIASC. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |
|