![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
co do tych privow to tak jak wczesniej pisalem, watpie ze chociaz raz cos napisales |
walczylem o obsidie nie taka jaka wy byscie chcieli :]
mam nadzieje na jak±s partyzantke z waszej strony po upie ; D |
Ojej, może was nie lubi to nie odpisała? Superowy powód, gzz
Btw, zabili¶cie j± bez przyczyny, to może chociaż jej nie szkalujcie publicznie... bo wasze tłumaczenia maj± wydĽwięk zdecydowanie pejoratywny, a ona na to nie zasłużyła ;s |
"powiedz mi gdzie bys siedzial drutem jakbys mial neta 128kb i dosyc czeste lagi? na demonach? watpie..."
nie gral bym w tibie , szkoda zdrowia. |
@paul
sluchaj mylliona,madry z niego chlopak wierzysz mi czy nie,pisalem ;) @zielaq czyli o jaka walczyles ?bo z tego co wiem twoja wizja zgadzala sie z wizja ryby itd;)) a na szwedzkich kolegach jeszcze nie raz sie zapewne przejedziesz ;p doczekasz sie doczekasz misku :) a moze to bedzie nawet cos wiecej niz tylko partyzantka? @nattii sram na to czy mnei lubi czy nie,jak sie pytam ile bedzie siedziala to ona winna jest odpowiedziec :) a jezeli ktos cie pyta o to ile bedziesz siedziala na jakims exp place a ty nie odp. bo go nie lubisz to jetses conajmniej nienormalna :) |
@Skor
No ok ale na to wpływa wiele czynników, mogła nie zauważyć, mogła chwilkę być afk, nie patrzeć na tibię itp... moim zdaniem to nie jest wystarczaj±cy powód, sorry ;s |
Cytuj:
|
nie 153 mistrzu,ale wiele .
i naprawde mam gdzie to czy mi wierzycie czy nie,wiem jak bylo.wiele razy nie uzyskiwalem od niej odpowiedzi ,wiec potraktowalem ja jako botera. nie botowala?padla za to ze byla nie mila i nie chciala mowic kiedy konczy expa. jezeli ktos powie ze nie musi byc mila ? padla za free. jedzie ktos na 50 centa do wawy?:D |
@up
Myslalem o tym, ale stwierdzilem ze jak juz bym mial jechac to wole na The Game'a, o ile kiedykolwiek tu przyjedzie :D |
Hmm wg mnie wniosek nasuwa sie jeden. Chciałes poexpic na barbach lecz były zajęte. To trzeba zwolnic je. Pyku Pyku 2 ue i expik wolny 8o
|
Jak do 60 lvla jebala uhy all time na afku to pewnie teraz tez bocik.
|
hmm widze ze wyciaganie wnioskow nie idzie ci najlepiej;/
|
Misiek : wlasnie za jaka ?? zmieniles tylko kolegow pa na tych z wyzszym lvlem :P bo napewno nie na tych more loyal :P i ja osobiscie nie chcialbym z wami walczyc bo nie bede wam zabawy dawal ale mam nadzieje ze Dorpaz dotrzyma slowa i jego gildia zapierdoli te osoby z Ng ktore pisal jak Waldorio np :) a wtedy znowu zacznie sie panika i wielkie love LTK :P pffffff żenau " jak to bylo jakos takos w BB :P
|
Cytuj:
|
|
evo+volarus+don+ripplah rooked :(
|
ciekawe jak evo i don hacked :o
bo ripp sellnal acc |
Cytuj:
UFFFFF nie gram w to w carlin depo Kolo mowił, ze to posrana gra, ponoć Tibia lepsza. Dlatego Cip wymy¶lili stamine zeby zmusić ludzi do przerwy, zeby organizm ludzki zregenerował sie troche (czyt. odpocz±ł) @ Barbarbara Storm nie tacy tu dedali za free Keep smile, your friends know true ;) kthxbye ^^ BEN |
Barbra dedła sobie bo po prostu miała pecha. Wydaje mi się, że tak zdesperowani PK jak stare LTK, które w zasadzie nie ma przyszło¶ci na Obsidii, nie patrzy czy tam expi jaka¶ Babra czy ktokolwiek inny - działaj± zasad± - " kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" :)
Swoj± drog±, Szikaka mogliby¶cie się przyznać że to było za free, a nie mydlicie oczy. Czy co¶ Wam, może bardziej zaszkodzić ? Trzabyło napisać - "MISSCLICK" i spokój, przynajmniej forum waste by nie było :) |
Jesli wszyscy wiedza dlaczego to po co zadajecie glupie pytania?? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |
|