Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Paul84 03-12-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1775604)
wczesniej wiele razy widzialem jak biegala po campie nie odpisujac na wiadomosci .

ta... a swistak siedzi... ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1775604)
@paul
nie mowie ze zabronione.
ale siedzenie takim lvlem na takim szit expie+nie odpisywanie na privy=podejrzane co nie?

powiedz mi gdzie bys siedzial drutem jakbys mial neta 128kb i dosyc czeste lagi? na demonach? watpie...

co do tych privow to tak jak wczesniej pisalem, watpie ze chociaz raz cos napisales

zielaq 03-12-2007 20:36

walczylem o obsidie nie taka jaka wy byscie chcieli :]

mam nadzieje na jak±s partyzantke z waszej strony po upie ; D

Nattii 03-12-2007 20:40

Ojej, może was nie lubi to nie odpisała? Superowy powód, gzz

Btw, zabili¶cie j± bez przyczyny, to może chociaż jej nie szkalujcie publicznie... bo wasze tłumaczenia maj± wydĽwięk zdecydowanie pejoratywny, a ona na to nie zasłużyła ;s

Myllion 03-12-2007 21:07

"powiedz mi gdzie bys siedzial drutem jakbys mial neta 128kb i dosyc czeste lagi? na demonach? watpie..."

nie gral bym w tibie , szkoda zdrowia.

.:Boixos:. 03-12-2007 21:17

@paul
sluchaj mylliona,madry z niego chlopak
wierzysz mi czy nie,pisalem ;)

@zielaq
czyli o jaka walczyles ?bo z tego co wiem twoja wizja zgadzala sie z wizja ryby itd;)) a na szwedzkich kolegach jeszcze nie raz sie zapewne przejedziesz ;p
doczekasz sie doczekasz misku :)
a moze to bedzie nawet cos wiecej niz tylko partyzantka?

@nattii
sram na to czy mnei lubi czy nie,jak sie pytam ile bedzie siedziala to ona winna jest odpowiedziec :) a jezeli ktos cie pyta o to ile bedziesz siedziala na jakims exp place a ty nie odp. bo go nie lubisz to jetses conajmniej nienormalna :)

Nattii 03-12-2007 21:34

@Skor
No ok ale na to wpływa wiele czynników, mogła nie zauważyć, mogła chwilkę być afk, nie patrzeć na tibię itp... moim zdaniem to nie jest wystarczaj±cy powód, sorry ;s

Paul84 03-12-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nattii (Post 1775790)
@Skor
No ok ale na to wpływa wiele czynników, mogła nie zauważyć, mogła chwilkę być afk, nie patrzeć na tibię itp... moim zdaniem to nie jest wystarczaj±cy powód, sorry ;s

teraz zapewne napisze ze pisal do niej z 153 razy wiec nie mogla tego nie zauwazyc :D

.:Boixos:. 03-12-2007 21:43

nie 153 mistrzu,ale wiele .
i naprawde mam gdzie to czy mi wierzycie czy nie,wiem jak bylo.wiele razy nie uzyskiwalem od niej odpowiedzi ,wiec potraktowalem ja jako botera.
nie botowala?padla za to ze byla nie mila i nie chciala mowic kiedy konczy expa.
jezeli ktos powie ze nie musi byc mila ? padla za free.

jedzie ktos na 50 centa do wawy?:D

Yaroshy 03-12-2007 22:05

@up
Myslalem o tym, ale stwierdzilem ze jak juz bym mial jechac to wole na The Game'a, o ile kiedykolwiek tu przyjedzie :D

Arha 03-12-2007 22:42

Hmm wg mnie wniosek nasuwa sie jeden. Chciałes poexpic na barbach lecz były zajęte. To trzeba zwolnic je. Pyku Pyku 2 ue i expik wolny 8o

Allirav 03-12-2007 22:53

Jak do 60 lvla jebala uhy all time na afku to pewnie teraz tez bocik.

.:Boixos:. 03-12-2007 22:54

hmm widze ze wyciaganie wnioskow nie idzie ci najlepiej;/

Kiroy 03-12-2007 23:05

Misiek : wlasnie za jaka ?? zmieniles tylko kolegow pa na tych z wyzszym lvlem :P bo napewno nie na tych more loyal :P i ja osobiscie nie chcialbym z wami walczyc bo nie bede wam zabawy dawal ale mam nadzieje ze Dorpaz dotrzyma slowa i jego gildia zapierdoli te osoby z Ng ktore pisal jak Waldorio np :) a wtedy znowu zacznie sie panika i wielkie love LTK :P pffffff żenau " jak to bylo jakos takos w BB :P

Paul84 03-12-2007 23:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Allirav (Post 1776026)
Jak do 60 lvla jebala uhy all time na afku to pewnie teraz tez bocik.

aj myslalem ze wiekszej bzdury niz to co wypisuje Boixos juz nie zobacze... mylilem sie :/ :D

zielaq 03-12-2007 23:19

jestem gotowy na wojne

http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=114871 :]

.:Boixos:. 04-12-2007 00:49

evo+volarus+don+ripplah rooked :(

zielaq 04-12-2007 01:22

ciekawe jak evo i don hacked :o
bo ripp sellnal acc

bencio 04-12-2007 02:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 1774958)
@Bencio

wez czlowieku , bo kurwa nie moge , oni obaj grali w Wowa a nie w tibie.

no to luzzzz :]
UFFFFF nie gram w to
w carlin depo Kolo mowił, ze to posrana gra, ponoć Tibia lepsza. Dlatego Cip wymy¶lili stamine zeby zmusić ludzi do przerwy, zeby organizm ludzki zregenerował sie troche (czyt. odpocz±ł)

@ Barbarbara Storm
nie tacy tu dedali za free
Keep smile, your friends know true ;)

kthxbye ^^
BEN

Fin'er 04-12-2007 11:55

Barbra dedła sobie bo po prostu miała pecha. Wydaje mi się, że tak zdesperowani PK jak stare LTK, które w zasadzie nie ma przyszłoci na Obsidii, nie patrzy czy tam expi jaka Babra czy ktokolwiek inny - działaj± zasad± - " kto nie jest z nami, jest przeciwko nam" :)

Swoj± drog±, Szikaka moglibycie się przyznać że to było za free, a nie mydlicie oczy. Czy co Wam, może bardziej zaszkodzić ? Trzabyło napisać - "MISSCLICK" i spokój, przynajmniej forum waste by nie było :)

Ryba_90 04-12-2007 15:02

Jesli wszyscy wiedza dlaczego to po co zadajecie glupie pytania?? :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47.