![]() |
|
Cytuj:
|
Hekka Seppala - zna ktoś jego mainchara?
12:07 Hekka Seppala [18]: Bezok kryje dupe w Dp 12:09 Hekka Seppala [18]: a polacy nie wychodza z dp 12:09 Hekka Seppala [18]: bravesali wyszedl i deda zaliczyl 12:09 Hekka Seppala [18]: polacy to ciule 12:09 Hekka Seppala [18]: boja sie 12:09 Hekka Seppala [18]: zobacza Firenze to odrazu 12:09 Hekka Seppala [18]: dluga do depo 12:12 Hekka Seppala [18]: dokladnie jestem z boguszowic 12:12 Hekka Seppala [18]: wiec wiem jak sytuacja wyglada I jeszcze hunci mi noobchara bo zabiłem go, gdyż nazwał mnie noobem xD |
Cytuj:
A to, że pochodzi z Boguszowic wcale nie musi o niczym świadczyć... |
Wygarnąłem mu, że w ogóle nie zna sytuacji na serwerze i Firenze jest przeciwko ''złym Szwedom'' to mnie wyśmiał :baby:.
|
Cytuj:
A co to kur~~ te boguszowice ;o |
Cytuj:
|
Diego Rycerz jakim cudem padłeś od 70 lvli?:|
|
Cytuj:
JUZ WIESZ:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą, wystarczy być odciętym na zaledwie parę dni od komputera żeby wszystko dokładnie zrozumieć. |
Ehh, niezly battle na moscie vdl ;\
LA z bongosami strzelali we mnie sdkiami leconcymi szybciej niz biegnie :kon: ale udalo mi sie przezyc :cup: Ogulnie nie rozumiem czemu :flaga_pl: bije :flaga_pl: ;\ |
Cytuj:
Co robi crealeth twoj ziom , neztasy i zielpery walczac przeciwko Prolakom? podobnie jak polaki w COP ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pisze sie lepszą glombie ;\
|
@up no wiesz pathety się lansują
|
nie ma takiej potszeby, usun wszystkich, urzyj opcji "dodaj do wip", tam wpisz FEav i nic wiencej nie tszeba od szczenscia, pozdrawiam i dzienkuje
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jeśli widzisz ten tekst, gratulacje, wygrałeś dragon scale legi na Iridii! |
Słyszałem, że od jutra ts więc byłbym wielce zobowiązany gdyby jakiś
tutor (senior) uchylił mi rąbka tajemnicy na priv ofc, chyba że to top secret. pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |
|