![]() |
|
Berf....................
|
Jest śmieszny
:D[CHAR]Był taki dobry ziomal " Bakuś pogromca serków"[/CHAR]:D
|
:D[CHAR]Był też "Bakuś pogromca serków"[/CHAR]:D
|
@up
może poprawiłeś błędy (nieudolnie), ale ciągle masz post pod postem, lepiej za wczasu wyjaśnij problem bo dostaniesz ostrzeżenie |
Kilka nicków na Danubi:
-Obrzygana' Zoltka Karteczka (czy jakos tak :p) -Malinowy cukiereczek -Malinowy chrusiak |
Najgłópszy nick jaki widziałem to Mateusz Dragon Wielki:baby:....I jego podróbki:D
|
ja widziałem gościa o imieniu:
[CHAR]Ty'Huju[/CHAR] |
Ty no ja miałem nick , Turbo Ptys
|
[CHAR]Wyluzowany'Tibijczyk[/CHAR]
Zjem ci Chleb (namelocked) [CHAR]Diaboliczny Olowek[/CHAR] [CHAR]Diaboliczny Flamaster[/CHAR] [CHAR]Legitymacja Szkolna[/CHAR] [CHAR]Oddawaj eq bo najebie[/CHAR] Sami swoi ofc. Z takich ciekawych spotkałem tez: Mateusz'Dragon Wielki Wyruchana Dupa Goryla Pan Jezus Daj'cos Pojde sprawdze czy hydry wolne edit: Mietek Wlocznik |
Jazda Swinie - Menera
|
Ja widzialem nick na nebuli Dzordzo Bordzo Zgnite Klapki :D xD, wedlug mnie to jest smieszne :d
|
Juzef Stalin-Kyra
Meli byczy sut-nerana |
mateusz dragon wielki a jeszcze dziwniejszy nick jaki widzialem to rysipazurB)
|
Sorry
Iosif Stalin-Kyra xD |
na menerze
syn Ghazabrana (a postac jest female X) oraz bartek pogromca orshabala(czy jakos) <---w ab przyszedl z gosciem identycznie ubranym jak on i w dodatku tamten mial na w nicku bartek |
Ja co prawda nie na rooku, ale na mainie, widziałem gościa który nazywał się [CHAR]Wyjadacz Gili Nosowych[/CHAR]:D:D
|
a ja
Zmartwiony uzytkownik kibla chyba furora ale to bylo moje pierwsze zetknięcie z tibią :p |
Szalony Rolnik-Berylia
|
Itd
Najlepszy nivk to "KAJTEK PSIA WUDKA' :)
|
Według mnie fajne
"Bo nie wiem jak napisac imie" (moj char ale namelock :P)
"Polacy do pracy" "Rura od Kibla" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |
|