![]() |
|
Cytuj:
|
upf
No ja teraz mam nową postać i mam 13 lvl 4mlvl skille 55/56 trenuje na slimach i skille bardzo ładnie rosną :)
|
Cytuj:
|
LooL Clopaki(...)
Czy wy Wogóle wiecie nna jaki Temat jest ten post?? Nie macie mowic Jakei kto ma skille tylko jak dobrze, Gdzie skillowac na Jakim lvl-u
Widze ze bendzie Trzeba poprosic o zamknięcie tego posta:// |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe
Ja tam na 9lvl mam skille 24/23 i nie chce mi sie strasznie skillowac. Ale no cóż trzeba! Moze ktos poradzic jak gdzie i na czym najlepiej skillowac na takim lvl?
|
Ja mam 16 knight ze skillami 60/59 i 3,5 mlvl.
Widać że niektórzy nie umią skillować. |
Cytuj:
Cytuj:
"Umieją"... i chyba nie powiesz, że jak ściągałeś Tibię to już wiedziałeś jak się skilluje, efektywnie expi, blokuje... no chyba, że taki wspaniały jesteś, że wiedziałeś w ogóle co to Tibia, nim powstała... no to szacuneczek. |
LooL
"Lillius" Powiem ci tlyko jedno Jestem Dyzortografem :/I odpierdol sie od Pisowni :// ja już sie postaram o Zamknięcie tego posta ://
|
Cytuj:
|
8 lvl -trolle
15 lvl roty 20 lvl slimy moim zdaniem :p |
12 lvl 57.57
|
Mam knighta 40 lvl skille 77/77 eq rh,crown arm,kina legi,butki,bs+gs i wampirka.sam nie wiem czy moge juz olac skille i ciagle expic i po jakims czasie dobic 80 shield i latac tak juz do konca czy zeskillowac odrazu 80/80 i za expa.Jak radzicie?.za pomoc dziekuje xD
|
To już sam powinieneś zdecydować czy chce ci się skilować te kilka dziesiąt godzin albo expić a skil i tak z czasem sam wpadnie, skile i tak masz dobre jak na swój lvl, więc bym radził expić :)
|
Mam 16 knighta i skille 56/53 niewiem czy dobre sami ocencie:baby:
|
Cytuj:
|
Tak, to rzeczywiscie straszne, taka roznica w skilach. Jak to wyglada? Brzydko. ;(
Wiem, ze sie nabijam, ale przeciez to nie ma zadnego znaczenia, czy sa rowne, czy nie. Zreszta i tak jak podexpi, to kupi bron dwureczna i bedzie nia walczyl, wiec i tak obrona (tarczowanie) przestanie rosnac. Im szybciej przejdzie na bron dwureczna, tym wieksza bedzie roznica. Ja bym radzil dobic do 60, ale nie ataku, ale levela. Wowczas 60 atak sam sie nabije (mi sie nawet 73 sam juz nabil), a bedziesz mial duzo zycia i capu... |
Lol
Cytuj:
A ty piszesz na 20lvl 80/60 :baby: 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:43. |
|