![]() |
|
Cytuj:
Kto czeka nie bladzi podobno ;) A tak na przyszlosc to pisz na gg jak cos nie bedziemy zasmiecac forum . btw. To chyba pierwsza wasza akcja gdzie zabiliscie wiecej niz 2 osoby i nie byl to OB ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja tak samo 15 koncze, biedna Fureyka prawie tydzien po nas :) Ale damy rade :) |
Cytuj:
jaaaaaaaaaa to teraz mi na ambicje wjechałeś :/ |
Boshe zwidek tego sie czytac nie da. Gorzej niz moj 12 letni brat wiec wez sie zachowuj a nie jak pajac. Bo tym zachowaniem nic nikomu nie pokazujesz...
@ down Nie wymienia sie... na darmo ;) |
Cytuj:
|
Blafyn < ale pojechal ten druid :)
Rise zrobcie tez sobie tak druida szybko xD A wojna sie juz konczy czy co ?? Pewnie Rise juz kasy nie ma:P albo boja sie o chara |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
My tam lubimy naszych spyow xD Jak to sie mowi "Spokojnie jak na wojnie, po wojnie tez spokojnie" :) :evul:
|
Bez spyow Roxando Crew to lipa ^^
Mar 18 2008, 18:50:57 CET Died at Level 234 by a demon kurde ;/ XDDDDDD |
Cytuj:
|
Nie bylo chyba jeszcze wojny na Morganie zeby banda Nizahiego nie miala Spyow u polakow ^^
Mowi sie trudno i kombinuje sie dalej ^^ |
Cytuj:
|
Sepiritzowi Gratulujemy Bota :) Na openach dziala ale z expem slabizna :/ :evul:
|
Haha, padł, za dzień-dwa bedzie mial lvl spowrotem ;)
|
Ciekaw jestem po ilu dedach znudzi mu sie odrabianie <co?> :)
I tak rox haslo "ALE PINGA DOSTALEM, KURWA PINGOWALISCIE MNIE!! AAAA " Kozak jakich malo matka nautra wydala |
No i fajnie sie tak gra człowieczki? Expi pada expi pada expi pada expi pada ;) To was będzie jarać do końca tibi i jeden dzień dłużej. SIE SIE SIE SIE SIEMACIE Tępe chuje :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:11. |
|