![]() |
|
Ja pierwszego huntera rozwaliłem na 13 lvl (sorc), tak samo archer. Tyle że nie uciekali - wieże w Elvenbane :D
Gdzie expić? 17 lvl, p-set, steel helmet, griffin shield, scarf :) , wand of dragonbreath. |
Mam pytanie. Chciałbym porobić runki i troche poexpić jednocześnie. Mam skille 19/23. Jestem sorkiem. Mój ekwipunek to: Crown Armor, Knight Legs, Crusader Helmet, Boots of Haste, Vampire Shield, Skull Staff, Platinum Amulet.
Mam pacca. Zastanawiam się między rotami na edron/darashii, larvami w ankh i minosami w mino pyramid. Z góry dziękuje. |
@up
Ja wybrałbym larwy. Sam biegam na nich z Wand of Dragonbreath i wystarcza mi many na robienie runek i expienie jednocześnie. |
Mam 20 lvl skille 60/58 knight
EQ: leather legs, leathe boots, cooper shield, scale armor, soldier helmet i serpent sword ( hack:D) Gdzie moge iść z takim EQ żeby zarobić coś kasy? Robiłem lootbaga w kopalniach to uzbieralem na serpent sworda i zostało z 1k . Kupić za 1k p set czy może tarcze jakąś? |
Gdzie iść???
ELO!!!!
Chciałem się poradzić was gdzie mam iśc palem skills 83/46,lvl 45 i mlvl 15?? NIe mam paca.................. PLz pomóżcie!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem |
Pall, lvl 43 skile 78/xx... gdzie expic?
|
Gdzie mógłbym dobrze poexic (żeby sie zwracało za uhy i coś jeszcze zostało) 46 ek (pacc) skile 80/80 6 mlvl, eq slabe: c arm, crus helmet, p legs, scarf, boh, gs/bs c shield? Proszę o szybką odpowiedź :P
|
Cytuj:
no to moze odpowiem przy okazji - na wiekszosci monsterow co tu podales to expic sie nie da ale zeby "poradzic" to potrzebujesz 15 mlvl :) |
Cytuj:
@Dj Nektro D lair lub poh |
gdzie moglbym poexpic ale i dobrze zarobic? knight 42 80/80 niezly eqp !facc area!
|
Yo.
Gdzie moge poexpic pallkiem 29lvl ze skillem 74 i 12 mlvlX( ?? |
@up
polecam guardy w kopalni |
Where?
Gdzie expić 36 sorcem z 42mlvl na facc area. Runy i manasy moga sie niekoniecznie zwracać (ale znowy bez przesady) byle by byl szybki exp:)
|
@up duze respy guardów w kazo
|
Czesc potrzebna pomoc. Jestem 30 pallem skill w distance 77, 12mlvl. Mam, hmmy, bolty eq; crus helm, k arm, c leg, boh. Na czym mam expowac zeby szybko expic i byl dosyc dobry loot? Moglbym robic lootbagi. swiat; aldora
|
pokonam beho knajtem ze skillami 60/60 bez straty ihow lvl mam 21 fast plz
|
@up raczej tak ale zejdzie cala mana na exury
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |
|