![]() |
|
xD
|
Gz!!!!!!!!
|
Ehh Bartek na tym swiecie od kiedy tu gram zawsze tak było więc głowa do gory i do przodu :)
edit Tholding widze ze wiesz czego słuchac :) |
xD
Ja żyje w świecie metalu:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hah, 5 magiczny... ja se moge narazie o nim pomażyć... jeszcze 48% :// Gz!
HH rulez no i oczywiście Loituma! |
Nara
Aug 05 2006, 20:38:13 CEST Killed at Level 57 by Floody.
Dzieki wszytskim kumplom za towarzyszenie mi w tej cgrze na tym swiecie tym charem, ale to juz jest koniec z mojej strony to juz jest wszystko. Zrobilem tu wiele za duzo co mialem do zrobienia. NARA i powodzenia w grze. Bede tu wpadac czasami by pogadac, by moze wlepic jakies ss. |
Cytuj:
|
eh paley ja sie wynioslem na inny swiat i mi to na dobre wyszlo co bym tu wbil przez tan czas ok 75 lv i bym byl dupczony tak jak ty staracil bym tylko nerwy i pewnie odechcialo by mi sie garc w tibie ale takto gram dalej
masa gz 5 maga :D |
Oto moj advance :)
http://www.republika.pl/trecko/49.jpg |
Cytuj:
Hahaha mateomenz rolnik:p a barykady na drogach planujecie z boundami czy nie?;p lul plx halp mi! hhahah Dying because of laugh peter |
Advance
Edit
dopiero teraz zauwazylem ze jednak sie dodalo. up~ A ja choduje rybki w akwarium :PP |
Gratz Mathias! Dawaj fast tą 50 i idziemy :D Sam wiesz gdzie :)
Ja dziś odkryłem jakąś loterie na Edron, zupełnie przypadkiem. Jakby ktoś miał czas/chęci/nudził się to jakby mógł mi puste viale pozbierac :) Z góry wielkie dzięki chociaż wątpie czy ktoś to zrobi :) @EDIT: <--- Nowy avatar'ek |
Ciekawy serwer ta Valoria. Ładne i ciekawe screeny. Gz advanców.
|
@UP:
No comment... |
Ufo, no offence,
ale ten mój post był chyba potrzebny, coby sobie jakiś "śfierzy" player nie zrobił przypadkiem postaci na Valori. Na Warlorii zostaje, ale zrobiłem sobie mała(3 tygodnie) przerwe. A Horzym i Mateomens, fajnie się poprzyglądać jak się tniecie xD.
I tak ani Bound ani Swat nie wygraja. Prędzej będzie fuzja po i ywalenie paru ludzi z jendej i drugiej gildii. Your citrus |
2x UP SS'y THE BEST XDDDDDDD
A tu cosik odemie :P http://i35.photobucket.com/albums/d1...isa/UO0061.jpg :) EDTI. A chwaliłem się domkiem? http://i35.photobucket.com/albums/d1...isa/UO0054.jpg ;p |
Gratz Haja!!
A domek, brzydki! Zmienie może zdanie jak pokażesz od środka. W Twoim żadnym jeszcze nie byłem. Ale jesteś! |
Cytuj:
no wiesz mam tylko 3 kurki w klatce wiec niewiem czy sie rolnikiem nazywam.... a co to barykad to nie bo wiesz boundzi w szwecji meiszkaja a oni spacjalnie nieprzyjada zeby mi pomoc w barykacie w tym pomaga mi moja mama, tata i rodzinka ;) Yours Mate~ a prawie zapomnialem wkondcu sie Apitov wkurzyl ze sie smieja zemnie(:() ze niemam gildiw iec dodal mnei do bound :P 17:26 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Apprentice of the Bound. Ps2 a ty wiesniaku Horzym nawet cie na kury niestac i zazdroscisz i sie mscisz na kurach w tibi mauhauahauhauahaa :) take care all nice ssy Bound rlz |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |
|