![]() |
|
Cytuj:
Zacznijmy od tego, że podczas tej rozmowy nie popełnił żadnego błędu. |
Cytuj:
|
Fajny Temat Dawajcie Wiecej ss 8/10 !!!!!! i SUper :>
|
Ehhh, zamiast komentować screeny to kłócicie się o poziom angielskiego Ufoka :|
Jednak na tym forum wszystko jest możliwe... @Topic: Fajne zdjęcia, pozdro i trzymajcie ten temat, bo śledzę go już od ponad roku :)) Jeden z moich ulubionych na tym forum :> |
Cytuj:
Mówiłem o angielskim Ufoka idioto -.- |
Cytuj:
co do Ufoka, I pisze się wielką ; ] |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czesc Adam :< tu Wojtek Uczniak xDDD
|
Cześć tu Wojtek ;) tak właśnie ten z Czaterii ^^
|
Cytuj:
a, cieszyłbym się jakbyś mi napisał gdzie konkretnie jest ten błąd |
Z tego co widze, to jacys debile przyczepili sie Ufoczka, ogolem rzecz biorac. Jak dla mnie, to Ufok ma bardzo dobry angielski. Jezeli ktos twierdzi inaczej, to prosze o pokaz wlasnych umiejetnosci. Pragne zauwazyc, ze polacy nie slynna z dobrej znajomosci tego jezyka, nie mowiac juz o polakach grajacych na serverach non pvp. Wiem, gralem, bylem uznawany za anglika.
Kind regards. |
Cytuj:
@down no sorry, ale to Ty mi robisz wyrzuty, ze nie pisze Twojej "nazwy wlasnej" wielka litera, wiec? |
Cytuj:
po pierwsze: sam nie zaczynasz zdania z wielkiej litery, ani nie kończysz go kropką, więc akurat wytykając ten "błąd" mnie, wytykasz go rownież samemu sobie po drugie: gratuluję osiągnięć, ale chyba sie zgodzisz, że nie ma co porównywać poziomu j. angielskiego w polskiej i angielskiej szkole (odnoszę się tutaj do twojego stwierdzenia jakobyś miał po angielsku "rozmawiać lepiej niż niejeden Anglik") po trzecie: ciągle nie powiedziałeś gdzie popełniłem ten błąd po czwarte: wyjdź z tego tematu, albo chociaż przestań robić burdel, bo jakbyś rzeczywiście miał problemy ze wzrokiem (jak napisałem wcześniej) to ci powiem, że to forum.TIBIA.pl, konkretnie dział zdjęcia, a nie forum.jezyki.pl, czy jakieś temu podobne :) |
Przypominam że to temat do dawania zdjęć. Nie do kłótni.
|
btw. "...i przed bo nie stawia sie przecinka...". Mylisz sie, Leader Fox Dragstar.
edit: gratuluje 6 w gimnazjum. Ja mam marne 4 w 2 kl LO, niestety. Mam stac sie EMO ? |
#Ufok
You Fail ;/ #topik Gratz |
Przyszli debile i burdel robią, jak nie odpowiada angielski Ufoka to napisz mu priv a nie śmietnik robisz na forum..żałość.
|
wczoraj nie chcialo mi sie expic na as to poszedelm sobie na djiny ale okazalo sie ze KOMORNIK jest nawet w tibi i odwiedzil djiny :/ loot po 1 h
http://img399.imageshack.us/img399/4803/uo0607pl5.jpg dzis za to chcialo mi sie isc na as ale zajete to wybralem sie na behemoty i gs 90 min softow + 10 bp mf http://img399.imageshack.us/img399/443/uo0608me6.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |
|