![]() |
|
drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see :) Dam se uciac p... ze i tak go nie poznasz podalbym ci go dobrowolnie ale skoro jestes pewny swego to czekam. Co do adresu irl mam wrazenie ze gadasz o falszwym adresie bo cipeczka drygnela... Ale nvm. Chcesz cos (Adres irl) Pisz w tibi skoro nick poznasz , bo nie zagladam na to forum. Bye bye
|
No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go ! |
Dzięki wam nie da się już czytać tego tematu. :S
|
Esdek naprawde tak mnei to interesuej co twoj stary robil ...wow ... Widoczenie chcesz zainponowac jakims dziecią :) gl ;)
|
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów. Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą. Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd. Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiego kolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze. Pozdr. |
Cytuj:
Sorki ziomek ale jest non stop 1:0 dla SNOX. Poniewaz Ceowalo padl od NF nie od NCFY wiec frag sie nie liczy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle. @Kowa_l Napisałem że to offtop i przeprosiłem za to.widocznie nie wszyscy to zrozumieli. |
Cytuj:
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz. Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie. A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz? Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg |
Cytuj:
Ja też nie pisze tutaj systematycznie ale najbardziej utrwaliło się w mojej głowie twoje bluzgi, a kto powiedział że esdek jest moim kolegą? Głównie wykinałeś osoby będące z NF a szczególnie Xolo który był czały czas ze Szwedami a ty niemogłeś tego zcierpieć. To jest tylko gra i to jest tylko jego wybór i niepowinieś tak agresywnie reagować. Wogóle Twoje podszywanie się pod Tetra(pózniej te screny) to dowód na to że wsydzisz się siebie. Dziękuje pięknie że nie użyłeś żadnego wulgarnego słowa w tym poście. Niedawno padł natasha taylor z Snox i wpadło Wiw i zabili teraxula, eliseo i demonic. |
Mar 07 2007, 18:33:11 CET Killed at Level 37 by Toress
and by Deneathor 8o hhahaha Tonyy pedał padł :D :D Wreszcie to na co czekałem :D :D |
wiem ze nie jest to temat z filmami, ale zrobmy tutaj wyjatek ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/20113 |
teraxul ladnie padl domenic palci za wolnosc ;] nf spier**lalo
btw: cracovia 0 WIDZEW 3 !!!! |
Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami:(
|
Cytuj:
|
Podnieciles sie? Twoj nielepszy:( Coz poradzic Ja przynajmniej nie przesiaduje 12h dziennie w pokoju przed kompem:>
|
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...7&pagenumber=1
Nowy(lepszy) temat z fragami. Jak widać 22:16 dla WiW @down HAHAHAH ,a tak na forum kozaka udawał i się smiał ze Snox =]] |
hehe
......................8o
Royal Phiro Mar 08 2007, 07:48:46 CET Killed at Level 100 by Travel Mate P.s pomalu żaluje ze opylilem chara:confused: bardzo ładnie Travel~ |
Z tego co pamietam Vankel ty kupiles/zamieniles sie na Vankela i niebyles jego 1 ownerem;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |
|