![]() |
|
@Aduil
Dzięki i nawzajem : ) @All Kurfa ktoś mnie wyróżnił ktoś docenił moje ssy CUD SWIETA IDA CUD LUDZIE CUD :p |
Cytuj:
Nawzajem;p Ja tam mam już swoją miłość :p Kolej na Ciebie Misiu żeby Ci Mikołaj taki ładny prezent sprawił w te święta ;> Gz Krzemyk lefelów;pWesołych Świąt ;] Taki bonusik ode mnie http://i247.photobucket.com/albums/g...345/122lvl.png http://i247.photobucket.com/albums/g...tegoczegos.png |
|
Dzis Mikolaj jest nie w sosie
elf przeruchal mu gosposie w akcie zemsty dziad brodaty ruchnął wszystkie inne skrzaty renifery oburzone bo ich tyłki też ruszone a więc życzę Ci kolego... by Mikolaj Cię NIE TEGO!! Wesołych Świat :) by. Krekor :*** |
Houu Houu Houu - to jest okrzyk Mikołaja gdy sie jebnie dzwonkiem w jaja. Wór spuchnięty, we łbie jebie, więc nie będzie go u Ciebie. W gwiazdkę też Cie nie odwiedzi bo w agencij kurwa siedzi. Daje dupy za mamone takie czasy pierdolone! Wesołych Świąt!
Wesołych Świąt Tibio-maniacy :P Pozdro :* |
|
|
Może jakieś commenty?;>
|
Więcej plx!!!! Wasze ss'y to jak ulga xd
|
Nie dodaje wiecej tu ss'ów , widac ze Je'ru jest tu Dominatorem i all komentuja mu , a takiemu misikowi albo komus to ....................:(
|
A mi komentują?;>
|
No Je'ru postarałeś się =)
Teraz tylko wbij 200 i all ok :PP Pozdro +) |
Pokoleji :)
@mynd Great lootów na dl poi, widze ze niezle na+ czasem jestes ;) a dsm i rh ci czesto leca?? gz levela :) @Angry Gz levela i magica jeszcze jedna 6 plx :) @jeru No comment Widze ze na tym poi to chyba we 4 na + neiwyjdziecie choc neiwiem ile im poszlo czego ogolnie gz levela i ze jestes takim noobaskiem :) @Pan up Wypier***** do pacera thred fotki wklejaj a nie tutaj siedzisz :P |
Właśnie nikt nie docenia ssów Miśka,moich czy np. Angrego :<
Tylko Mynd i Jer :<<< Trzeba ich spalić ; / @Misiek Króliczek już zapakowany jutro Ci wyśle muhehuhe ; d |
Hack dziękuje dowidzenia : <
Ktoś mi super prezent zrobił... |
:/
10 znakuuuuufff :<
|
Je'ru
Byłem u kumpla pisałem posta i zapomniałem wylogować ; s
Posty do skasowania |
Fajny "kumpel"..
|
oja Flintak.....ZAL! ..komu ty passy dawales..:(
(Nie wklejam tu ss'ów , moze na jakims innym temaciku mnie docenia) |