![]() |
|
Cytuj:
|
undead sooray zaplacil~~~~~~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak widać są jeszcze normalni ludzie na forum a nie naro-kind :s *lick**lick* #edit Oskar, catch me on gg/kom ASAP! |
Przykro mi panowie, ale postanowiłem zakończyć moją kariere z Tibiią ze względu na zwiększającego sie pierdolca od niej.
Dzięki wszystkim że byli przy mnie w tych lepszych i gorszych czasach ;) Pzdr for Naro and other h8er's BB! |
16:18 Verinine [6]: co jest ripper
16:18 Masticane [20]: excuse me? 16:19 Verinine [6]: 16:19 Masticane [20]: I am not ripper, sorry ;S 16:20 Masticane [20]: a z kim mam przyjemnosc, badz nieprzyjemnosc ? 16:20 Masticane [20]: 16:20 Verinine [6]: z super gosciem 16:20 Masticane [20]: Jestem dobrym przyjacielem Rippera 16:20 Masticane [20]: 'braciakiem' hehe^^ 16:20 Verinine [6]: widzialem komenta 16:21 Verinine [6]: czyli jestes phoenix vast Moze byscie sie odpierdolili od mojego brata? :S |
Wreszcie powróciłem;p 6 tyg mnie tu nie bylo. widze ze wiele rzeczy sie pozmienialo, wiele na gorsze...
@Zwieshu Co tam u ciebie slychac co porabiasz??:D |
A tym czasem nasz Dwadwa wbija 100 lvl na candii! gzyYYyyYY <3
|
@up
no to robimy imprezke |
Cytuj:
Chyba że już go wbiłeś to podaj date, time i kto jest invitnięty. |
Gyyzyy :>
A Yamahati padl, zna ktos reason ? |
wszystkich was zapier**** jak nie wezmiecie sie do roboty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A widziałeś ty kiedyś jego morde na zdjęciach?;s @Everanor Należysz do garstki osób które daże szacunkiem ze względu na sam sposób poglądania na tą grę i będe wielce wdzięczny jeśli nasuniesz mi na pm jak moge zrobić pewną miksture (Przepisy mam, ale nie wiem jak sie za to zabrać + widziałem twoj post na forum tibii org~). Mam nadzieję, że mniejwięcej kojarzysz o czym mówie |
Cytuj:
Napisz mi na PM o którą miksturę(y) konkretnie Ci chodzi. |
#edit
Miało iść na pw ale przyciskki pomyliłem xD check ya box dude @Down pyskiem w glebe i w mario idź grać .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
myslalem ze yama nie padnie bo zawsze 3mal ze szwedami , wygral wojne itp a tu mamy
Moze urzadzimy "zgaduj zgadula" kto bedzie nastepny?:> Riperrrrr more actions plx:* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |
|