![]() |
|
Panie idz pan w chuj. Mialo byc losowanie, a juz jest 30 minutowy koncert :-/.
|
Nie rozumiem po co te dzieci tam śpiewały, teraz ten koncert? Zamiast od razu losowanie zrobić...
|
Pomimo, iż było to wiadome od dawna, powiem to.
Złota piłka dla http://img337.imageshack.us/img337/9350/kakihq0.png. |
HAHA !
Austria, Chorwacja, Niemcy, Polska To co panowie, opłaca się nam jechać na to Euro ? ;) A grupa C ? Holandia, Włochy, Rumunia, Francja. IMO z grupy wyjdzie Holandia i Francja. |
No proszę, Polska ma szczęście:
Austria Chorwacja Niemcy Polska I warta uwagi jest jeszcze grupa śmierci: Holandia Włochy Francja Rumunia |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Losowanie dosyć szczęśliwe, ale grupa C to cud, miód i orzeszki dla kibica ;P
|
Cytuj:
|
Szczerze to jest szansa wyjsc.. urwac jakis punkt Niemcom, wygrac z Austria, troche farta i jestesmy ^^.
|
Cytuj:
|
na remis z niemcami, wygrana z austria i chorwacja
ja tak to widze |
Cytuj:
|
Ludzie więcej optymizmu!!! Grecja mogła to i my damy rade:)
Po pierwsze nie doceniacie Chorwacji. Moim zdaniem wyniki ułożą się następująco: Niemcy (2)-(3) Polska bramka Żurawskiego w ostatniej minucie hihihihi ^^ Austria (1)-(2) Polska. Chorwacja (0)-(0) Polska Marzy mi się rónież żeby Niemcy umoczyli mecz z chorwatami i nie wyszli z grupy |
@up
czuj sie, ze Zurawski strzeli choc 1 bramke na tych mistrzostwach |
ehh... Znowu grupa śmierci... =/
sęk w tym, że nie wazne, z kim byśmy grali, to zawsze dla nas będzie to grupa śmierci. - Ehh... Znowu grupa śmierci... =/ - Nooo, a kogo ty byś chciał, żeby Polska wylosowała ? - Nikogo ... |
trudniejszym meczem dla nas moim zdaniem bedzie mecz z Chorwajca,z ktora chyba wygralismy nawet mecz towarzyski calkiem niedawno...Grupa jest mozliwa do przejscia,wszystko zalezy od pierwszego meczu.Ja zawsze patrze na swiat przez rozowe okulary i nie warto sie martwic na wyrost i powiadam iz wyjdziemy z grupy.A jak nie to trudno,plakac nie bede ;D
|
przejdziemy, na bank! ;)
|
Cytuj:
|
Grupa jest świetna, mimo że nie ma już słabych rywali. To będą wspaniałe mistrzostwa!;)
Grupa C to rzecz jasna dobry pszczeli miód, ale spodziewałem się, że taka grupa się trafi. PS. Od razu więcej osób odwiedza ten temat :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|