![]() |
|
Cytuj:
@topic Gratuluje wszystkich advance'ów btw pozdrawianie siebie ciekawe...(i to jeszcze publiczne :P) @down jeszcze nie patrzałem ale nie spoczne póki nie zobacze go (lol) @downdown myśle że ten user pokazał już wszystkim swój niski poziom... |
@DemonstaR
JAk nie wiesz o co chodzi to pysk i siedz cicho bo daleko w dupie mam twoje zdanie. Jakbys chcial wiedziec zaczal sie glupio bawic i no w koncu dostal trapa. Napisz mi w ktorym momencie napisalalem zeby mi dal inva do domku ? Stojac kolo domku nie mozna byc na screenie ? .... @thebassa Zobacz gdzie jest ten ghost :) Ps. Z tego co mi sie zdaje wypisujecie kazdego fraga z wojny wiec nie wiem za co piszesz jakies glupie komentarze Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea > Wojna |
[CHAR]Dekos Wakusei[/CHAR] Hacked =(
:eek: -Flimon |
Pie*****c all hakerow!!!
|
Cytuj:
Jebe bejbe |
Cytuj:
|
@Therrax
Character Deaths: Aug 02 2007, 09:15:45 CEST Died at Level 100 by a giant spider Jul 14 2007, 18:22:34 CEST Killed at Level 100 by Natalon and by Slowbo Toots Jul 05 2007, 18:26:55 CEST Killed at Level 101 by Tooki Toots and by Isaris Jul 05 2007, 17:23:26 CEST Died at Level 101 by a dragon Następny Feliex :confused: Congratulations :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
to pochwal się co ty osiągnełeś... kozaczek :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
z reszta tutaj wypowiada sie banda nubow wiec i tak beda krytykowac bo nic nie rozumieja btw za co padl [CHAR]Eyes Master Knight[/CHAR] ? |
za darmoB) Skoro RoM niszczy serwer to czemu Fag mialby byc gorszy? :baby:
Jeśli się myle to mnie poprawcie ;* |
Cytuj:
a za darmo to sa tylko "kopas w dupas", chociaz niekiedy i na to trzeba sobie "zasluzyc" |
22:03 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Evil Dyon. He was killed by Andrzej Wladek. |
|
Cytuj:
Czyzbym dobrze mniemał?:D FREE browar?:D |
Cytuj:
|
[CHAR]Mortiz Katsu[/CHAR]
Aug 03 2007, 22:33:04 CEST Killed at Level 63 by Butibof and by Feliex |
battle na aurea filmik z tibia.de
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=4412 link do tematu http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=111210 Ladnie Xydrus na tombie smigal , pod koniec filmu widac jeszcze jak na ank Feliex skosuje ale chyba za duzo razy nacisnąl skosa ^^ z tego co slyszalem to uciekal i skosowal na ank jakies 20min~ ale i tak nie mial szans na filmie widac jak ciagle leca w niego jakies soul fire i ogolnie wszedzie jakies f i p bomby porzucane to jak mial zgubic pzta eh ogolnie to zal bo rikser, uncle jakob, lecther i ktos jeszcze umowili sie z SS ze beda z nimi na tym battle ale jednak ich wychujali jednym slowem nawet na tibia.de sami napisali " We tricked them :<" |
Ciota :D duzo znakow
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |
|