![]() |
|
Cytuj:
|
Ahum, czy kto¶ oprócz mnie ma problemy z tibia.com od kilku godzin?:p
|
Chyba kazdy, ogolnie gg c chwile siada i jakos internet chodzi "inaczej" NIe nie mam ne
|
Cytuj:
Yours , trully Berger. @Eve- Jestem traba :( |
Cytuj:
btw już nie jeste¶:P |
Cytuj:
Z tego co wiem, to w jakim¶ temacie o Iridii była już mania podpisu Vincento, tak więc: Yours truly, Catkiller. ~ Bek tu oldskul:D @edit Everanor, gdzie mam się zgło¶ic po DSL?:P |
Cytuj:
|
@up - I coz ze ze szwecji?? :p
|
@Neztas
Mam szczescie, ze nie mam kota, bo jak by zobaczyl jakie glupoty piszesz to sam by sie zabil :o |
Dzi¶ ponoć wracaj± Chealino i Mendill, więc zapowiada się ciekawie...
Z tej okazji Mendill postanowił udzielić wywiadu: http://www.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ edit: wersja pl |
:/
Ehh dzisiaj ok godz 11 banda chopu złożona z 5-8 bohaterów zaatakowała mnie na hydrach. Coż, mogę powiedzieć tyle ze oby więcej takich trapów :) nie ma to jak blokowanie drogi potami... Thx chop :) Bulebo ?? chlopie zdecyduj sie z kim jestes xD Co do wczoraj pokazali¶my ze chcemy i potrafimy walczyc. Nas bylo 7 chopu ponad 10 chlopa.. Pozdrowienia dla seroxa , xelleona :) Vrell vs chop 7 : 1 xD |
Huxy gra na BuleboB)
|
Cytuj:
@edit 20:21 You lose 61 hitpoints due to an attack by Tius Kore. 20:21 You lose 44 hitpoints due to an attack by Timmusska. 20:21 You lose 114 hitpoints due to an attack by Loth Joven. 20:21 You lose 172 hitpoints due to an attack by Kolt da'Roc. 20:21 You lose 102 hitpoints due to an attack by Becki Metaxu. 20:21 You lose 142 hitpoints due to an attack by Glaura. 20:21 You lose 162 hitpoints due to an attack by Edord Dragoleran. 20:21 You lose 226 hitpoints due to an attack by Sioio. 20:21 You lose 5 hitpoints due to an attack by Haksi. 20:21 You lose 28 hitpoints due to an attack by Wils the Slayer. 20:21 You lose 53 hitpoints due to an attack by Timmusska. 20:21 You lose 131 hitpoints due to an attack by Kolt da'Roc. 20:21 You lose 111 hitpoints due to an attack by Wils the Slayer. 20:21 You lose 174 hitpoints due to an attack by Edord Dragoleran. 20:21 You lose 17 hitpoints due to an attack by Timmusska. 20:21 You lose 163 hitpoints due to an attack by Sioio. 20:21 You lose 125 hitpoints due to an attack by Loth Joven. 20:21 You lose 120 hitpoints due to an attack by Becki Metaxu. 20:21 You lose 66 hitpoints due to an attack by Wils the Slayer. 20:21 You lose 216 hitpoints due to an attack by Edord Dragoleran. 20:21 You lose 38 hitpoints due to an attack by Timmusska. 20:21 You lose 16 hitpoints due to an attack by Wils the Slayer. To tylko ci co zaszli nas od tylu, jeszcze byla ta wasza 7. |
A czy moze ktos podac frag liste? 8o
@Olorion - A moze ta 7ka miala was lurnac by od tylu zaszla was reszta... Wiec co to taktyka? to byla wlasnie taktyka:) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ładna pogoda ragga + bagz ------------> relax |
Cytuj:
-kończe rozmowe- |
Cytuj:
w sobote się działo :D kolega mial takiego kapcia ze nie mogl jezyka od podniebienia odczepic , biegl do sklepu po picie ile sił w nogach i wyjebal sie na pasach na morde xDDD |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |
|