![]() |
|
Cytuj:
@legendanebuli Byles kiedys w macdonald? mama ogolila cycki? hahahahahha!!!! |
Cytuj:
ojc ze chce ci sie chodzic jeszcze umnie jutro juz koniec roku :P |
Cytuj:
wyjebane w te detki i tak juz od dawna proboje sprzedac tego nedznego chara xd, wracam do csa ! xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mogę ci dać kopa i napluć w twarz. Pasuje ??
|
Wspomóż kolegów tania. teraz sprzedaj bo z za niedługo to nawet za 5 zl nie sprzedasz:D
|
Nie ma co tutaj najeżdżać na "Maxia", w geny każdego człowieka wpisany jest instynkt przetrwania. Jak to mówią tonący chwyta się byle czego... Tylko w tym wypadku najtrafniej będzie jak posłużę się słowami naszego byłego prezydenta. Brzytwy się panie "Maxiu" złapałeś. Naprawdę myślałeś, że mile zostaniesz przyjęty przez tych, którym tak niedawno mówiłeś ze szczerym uśmiechem na twarzy "Spieprzać dziady"? Mam nadzieję, że wyciągnąłeś naukę z tego, co się stało. Pamiętaj, albo słuchasz się posłusznie grupy pana Jacka albo Cię nie ma.
Za bardzo lubiany na serwerze to ty chyba nie jesteś. Wszystkim się sprzykrzyłeś, ale dobrze, że jeszcze pan Paweł jest niedaleko, jest kto za rękę potrzymać w kawiarence, chociaż... teraz ziemią obiecaną pana Pawła jest Olecko... Patrząc na twoje deady muszę sprostować moją wypowiedź na temat odrąbanej ręki. Obie strony odrąbały Ci nie tylko rękę, ale również golenie... i to po samą dupę. |
No wez Sck wrzuc ten filmik :;(
|
filma hostnij sck jak masz czas
|
lol już czekamy pół dnia na filma Hostuj :D:baby::(:confused:
|
bo popuscicie
|
Cytuj:
alez ty dowciapna ass~ |
lol chyba sobie dzis juz nie zobacze :(
|
Cytuj:
das zehn znaken |
a filmik, fajny, fajny nie powiem ;] choć dużo części :D
|
No to wrzuc a nie rob z siebie "Wawiernia 2 " ? looool >? LOOOOOOOOOOL ? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ?
|
uhu frufajom esdeki ostry fajt !
szkoda ze tego nie widzicie :DDDDDDD |
Jesli ktos jest zainteresowany filmem to msg me
10 k za 1 czesc x) |
ja pierdole co wam kurwa zalezy ? bo nie czaje :<:<:< dajcie mi filma jestem noobem :(
boytano wez ty badz normalny :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52. |
|