![]() |
|
A mój najśmieśniejszy jaki widziałem to DZIEWCZYNA DO RUCHANIA i Oddawaj moje kredki(AZURA[naj,naj,naj,najlepszy świat na świecie8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o])
|
xD nick
Ja znam fajny nick: Alfryd Palimisiepala (Xerena) xD:D
|
1.Twoj stary kradnie wegiel
2.Tato'Kup Magiczna Zbroje Nebula :] |
Butelka coli-kyra
Pies graniczny-kyra |
Kondonojad
|
Master traktor-nerana
|
"Dwoch mnie trzyma jeden dyma" - Askara
|
Ja tu Tylko patrze
Magiczny But Harmonia |
Lord Gejlord-Azura
Stara Baba-Empera |
Rolnik Wladca Swistakuw - Inferna
Masowy zbieracz kocih zembuw - Inferna Pompejusz - Aurea |
spotkalem na Candi [CHAR]Muchy Czesia:D[/CHAR]
|
Albin kolano bez kolana-Kyra:D
|
Wloski Orzech - Galana - moj kumpel (Sam mu taki nick wpisałem bo mu postać i konto robiłem:]
Lubie jest pierogi - nie pamiętam na jakim swiecie |
ja znalazlem na iridi glut glutiszcze ^^
|
Widziałem takie nicki jak: Maszyna do robienia chleba albo Nikogo nie lubie :D:D:D
|
Ja bardzo smierdze [Kyra]
Siusiak pana tadeusza [Inferna] Mateusz Dragon Wielki [Harmonia] :D Pogromczyni swiatla [ /\] Notoryczny Miotacz sledzi [Calmera] Lucyfer Leviatan [Honera] Zull Mietek [ ? ] Andrzej Mocny [Calmera] Lukasz Pogromca tibii [ ? ] Maly gruby Knight [Arcania] /\ || Sorcerer ;p |
sliski sluz spoko luz xD na antice
|
Dziś widziane (Obsidia):
17:18 You see Czokodrut (Level 4). He has no vocation. 17:19 You see Parowka master (Level 7). She has no vocation. Następnego dnia na Obsidi 18:37 You see Odlew Szatana (Level 2). He has no vocation. |
Ja na Thori bodajże taki nicki widziałem;
Papa Smerf8o Dupodajka:D Yoti Toti- Luminera Michu Palacchy- Luminera Andrzej Borowka - Luminera Jak zobacze cos jescze to napisze |
nOOb chary maja najczesciej zwalowe namy... ; d ostatnio spotkalem sie z Sir Dziewica juz tego chara nie ma jak mi sie dobrze zdaje xDDDDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |
|