![]() |
|
no wbicie 300 lvl brzmi jak calkiem dobry cel, potem mozna na to wyrywac
-hej lala, mam 300lvl i full droida - ; ooooo subkategoria blachar w tibii? -- NOT |
/\
xD [miliarTznaków]
|
Dobrze ze i to sie z czasem nudzi
czekam dwa lata az mi sie tibia znudzi i sie jeszcze nie doczekalem niestety eh przynajmniej na cukierki jest |
interesujące.....
|
Cytuj:
|
Nov 22 2008, 00:49:37 CET Killed at Level 266 by Bultkastar Elof
and by Snow Widow dawać cama na .de :D |
Śmiechowa wojna będzie. :D
|
Cytuj:
idz spac? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W dupę dostanie ten, kto nie stworzy alliance z jakąś gildią. Bo teraz jest gildia Kittela, Wiseguys i Fraternitas przeciwko sobie. Wiadomka, Fraternitas mają najlepszy skill w PvP - ale jest ich za mało do odparcia takiej masy ludzi.
Free for all mode. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rushuja bo maja do tego dobre chary, nic wiecej, to napewno nie swiadczy o ich zajebistym pvp
|
Cytuj:
|
Co jak co, ale przewaga charów jakaś jest ;]
|
Cytuj:
topic: A co chcecie nazwac pvp w takim razie ? umiejetnosc na*******ania w hotkey, tak, zeby osiedle pobudzic ? W dzisiejszych czasach mozna tylko dobrze 'biegac', a jak wiemy ( mam nadzieje ) rushowanie jest to czesc dobrego biegania ; ) inne pytania ?; < |
Rofl, jedyny problem to taki ze to nie Frat maja dobre pvp, tylko gildia Walizirdofa [wlasciwie to ludzie z Lunary], bo to oni w wiekszosci siedzieli na ich charach jak byla wojna z Val i to wlasnie Walizirdof byl battle commanderem WRI.
|
15:49 Kagozon Thamin [120]: hahaha
15:49 Bultkastar Elof [114]: haha 15:49 Snippy Sniper [80]: hahahaha 15:49 Kagozon Thamin [120]: all 15:49 Luciano Trafficante [102]: agagagagagahahaha Eee... ktoś się polewał z mojego śmiechu, affz. Gagaga. |
lol wyszla epic akcja, wszyscy ktorzy mogli to padli, czemu by sie nie mieli cieszyc?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32. |
|