![]() |
|
ja mam 52/48 i lepszych mi niepotrzeba jezeli bije roty krote na hita biore z bsa -,- w kopalniach mam problemy bez ihow tylko z guardami i raczej wiekszych mi niepotrzeba.....
jezeli ide bloczyc to kumpel ed mnie z exury sio leczy wiec luz :P |
Dobre skille
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam knight'a 10 lvl ze skillami 48/49 (sword). Udało mi się wbić na 9 lvl(2% do 10lvl :D) 3 mlvl
|
po co skillowac? ostatnio kumpel zrobil knighta i zaczal pgowac...wbil ~70lvl i skille po ~70 without training....
liczy sie lvl ;] |
Mam knight'a ze skillami 40/38 na 9 lvlu trenie na swamp trollach obok Venore
do 20 lvl mam amiar zrobić skille 60/55 |
Cytuj:
Skille są ważne, bo dzięki nim się mocniej wali, tym samym szybciej zabija potwory. Level też jest ważny, załóżmy ja swoim 24 knightem z 70/70 nie rozwale banshee... A ty na 70 lvlu ze skillami 70/70 dasz radę ale będzie superwaste, niż z 85/85 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wcale z tymi skilami to nie bylbym taki pewien. Rzeczywiscie - na poczatku widac roznice ogromna. Mialem wlasnie okazje sprawdzic to - po wyjscie na Main wzrost skilow o 7 - roznica niebotyczna. Ale pamietajmy - to byl wzrost o 7 poziomów, ale jednocześnie o 40% :-) A juz roznica miedzy 71 a 78... Nie wiem, czy bedzie widoczna :-) Pewnie minimalnie, i na pewno nie bedzie warta ilus tam dziesieciu godzin sleczenia.
80 knight z zadnymi skilkami orsha nie zablokuje chyba... A czy skile to podstawa - nie wiem, wydaje mi sie ze nie i nie polecam tracic czasu :-) Ale jak ktos chce.... |
Zrób sobie skile po 85 i padnij bez blesów promo etc i zobacz jak to fajnie odrabiać xD
Ja na 20 lvlu mam skile po 75/74 , co prawda chcialem skilować do 80 . Zrobić lvl 50 + do trenić do 80 i expić :) OMG Knight nawet 10 LVL z skilami po 100 nie zablokuje orsha, tak samo knight 100lvl moze miec skile po 10 i zablokuje bo ma wiecej hp a tutaj sie liczy hp nie skile ! (skile prawie wogole) |
skille zawsze cos tam daja, ale zgadzam sie z przedmowca :) orscha sie blokouje z ss'ami i moze to byc nawet sorc :)
|
Ja powiem tak jak chcecie byc zywa tarcza to slabe skile wystarcza, ale ja jestem indywidualista wiec skiluje zeby zabijac chociaz te srednie potwory samemu
|
Hmm...
Mam najta 26lvl skile 61/60 eq: f axe, vamp shield, c arm, k legi, crus helm, guardian halaberd no i 4mlvl mozecie doradzic na czym expic i na czym skilowac i z jakim eq jestem w kazo ale tam czesto zajete wiec lvl slabo idzie |
Uważam, że skille dla knighta są bardzo potrzebne jak i dla palka...Tak samo można powiedzieć o sorcu i druidzie, że dla nich ważny jest mlvl.:)
|
Ja zauwazylem ze co wiekszy skill tym wieksza szansa na trafienie max hita lub dobrego hita
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Skille
Moim zdaniem dyskusja robi sie bezsensowna chcesz miec skille to tren nie chcesz to nie tren . Ja mam skille 43/42 (axe) i wazam ze so beznadziejne ( mam 11 lvl) chcialbym miec 55/55 wiec trenie to chyba logiczne nie?;)
|
HIHO
Ja mam 13 lvl i skile 59/59 i nadal uwazam ze to nie sa zbyt dobre skile :baby: Kazdy ma takie skile jakie mu sie podobaja . |
ja jak widac moim aktualnym charem nie mam duych skilow(patrz w opisie :P)
a na 40lvl miec boskie skile ci duzo nie da :p sa knighty 150lvl co maja 85\85 skile i co ktos narzeka?:baby: pozatym nie mozna powiedziec komus zeby koniecznie skilil bo inaczej "pozostanie" N00bem............................................ .................................................. ........................ np. jak dla mnie mam wystarczajace skile jak sie to komus nie podoba to jego sprawaB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18. |
|