![]() |
|
39 knight skile 70/70 where?:D:baby:
|
49 Knight 77/73
Witam
Mam 49 Knighta z pacc skile 77/73:cup: i nie wiem na co chodzic zeby expic szybko dobrze zarobic i nie stracic Guardy mi sie znudziły. Na co sie opłaca chodzic i expic chetnie poczytam waszych rad POZDRO ALL:) |
Kurcze nie wiem na czym expić skillów nie podaje bo mam w podpisie :D :D:D:D:D:D:D:D:D a tak do rzeczy to kurna jestem sorcerer-em mam prawie 10lvl i 1 mlvl i nie wiem na czym expić pomużcie plz.
p.s.Czy to normalne że mam 1mlvl na 10 lvl;( ;( ;( ;(??????? Prosze odpiszcie. Z góry dzięki p.s.A z resztą możecie póżno odpisać bo mam :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: na 7 dni jescze nie wiem czy kogoś obchodzi za co mam bana ale powiem jak gadalem z tutorem to napisałem mu tak """"""""""fuck you"""""""" i dostałem bana heheh. |
@up
LOL, nie, to nie jest normalne, ze masz 1 m lvl na 10 lvlu, ja mialem chyba z 15, spalaj mane gdy tylko grasz w kazdej wolnej chwili. Na tym lvlu za wielkiego wyboru nie masz, bugi pod carlin, trole w ab, mysle, ze najodpowiedniejszym miejscem beda narazie trole w ab dla Ciebie. |
Narazie nie pospalam heheheh :D :D :D bo mam :ban: :ban: :ban: :D :D a jak bede miał to czy to dobry pomysł?"Żeby ubić 5 zający i ciągle używać "EXURA" heheh" ?????:D :D :D
|
A co byście polecili sorcowi na 39 lvlu z pacciem tak, żeby jak najszybciej dobrze zarobić (prócz guardów bo praktycznie cały czas są zajete ;/ )?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
44 Royal Pall (PACC) skile 78/xx... gdy poh zajety to gdzie expic? (guardy odpadaja) chce szybko wbic lvl i zeby loot byl w miare dobry...
Pozdrawiam. |
ED (pacc), 30lvl, 40mlvl, eq: volcanic/quagmire rod, boh, b robe, p legs, p ammy, vamp shield, hat of the mad. Gdzie expic? moge wziasc hmmy, manasy, UHy raczej nie, wole exura sio, chcialbym jakies tomby, ale zeby byl chociaz 1 pojedynczy resp vampa, nie bylo bonebeastow i necro, ani DSow ;)
|
Kurcze mam palka na 8lvl ze skillami 16/17 i nie wiem gdzie expić odpiszcie szybko.
p.s.Moje eq to V.helmet,s.shield,c.armor,c.legs,l,boots odpiszcie jeszcze dziś prosze. |
Cytuj:
Ehh, potrenuj skile do 50 dista i jazda na Cyclopy. Pozdrawiam. |
Jak Myslicie gdzie mozna expic EK z 54lvl (skile 76/75)? Narazie jade na Dworcsach(takie male zielone gowienka, ktorych lata duzo jakby ktos sie nie orientowal ;) )
Czy dalbym rada na guardach? (chodzi o to zeby sie zwracalo chociaz za uhy) P.S Prosze nie proponowac scarbow, bo jak latam w normalnym caveie to robie strasznie malo expa, a jak po ukrytych to wychodze na minusie. |
@up
Guardy odpadają. Polecałbym ci pierwszy poziom Dark Cathedral, jeżeli zająłbyś go cały tylko dla siebie. Exp - około 35k\h, loot też niezły (w-hammery, brass armory, time ringi), strata UH praktycznie zerowa. Mi tam ekspiło się bardzo przyjemnie ale niestety często trzeba było wyganiać innych :S, mimo to polecam spróbować. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja bym Ci radzil poskillowac :P. Tak gdzies do 80/80:p . A jesli juz musisz expic... Polecam tomby ;] |
@Stożek
No właśnie, to zależy od serwa niestety. Ja na obsidii nie miałem z tym aż tak dużego problemu. W takim razie polecałbym ci cyclopolis, ale sądzę, że tam też nie będzie się łatwo wbić. |
Kurba gdzie tera expić raty mam juiż w dupie i tyle!!!!!!!!!!!
|
@up
LOL Postać na lewo, eq normalne - p-set, beho shield. Na czym mogę poexpić? |
Ja dopiero zaczołem robic knighta (w piatek stworzylem postac :P ) ma aktualnie 12lvl skille 54/54 3mlvl w axe jade eq vampire shield, crown armor, crusader helmet, pate legs, leather boots, scarf, fire axe i dragon lance (mam sorca na 39 lvlu z tąd te eq) czy moge juz trenowac ze slimami i na jakie potworki moge chodzic jak zrobie 15lvl i skille po 70 na teranach dla PACCa jak i dla FACCa? Prosze o odpowiedź.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |
|