Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

black jack 21-05-2006 16:21

39 knight skile 70/70 where?:D:baby:

Cozey 21-05-2006 22:17

49 Knight 77/73

Witam

Mam 49 Knighta z pacc skile 77/73:cup: i nie wiem na co chodzic zeby expic szybko dobrze zarobic i nie stracic Guardy mi sie znudziły. Na co sie opłaca chodzic i expic chetnie poczytam waszych rad POZDRO ALL:)

Enzi Clen 21-05-2006 22:34

Kurcze nie wiem na czym expić skillów nie podaje bo mam w podpisie :D :D:D:D:D:D:D:D:D a tak do rzeczy to kurna jestem sorcerer-em mam prawie 10lvl i 1 mlvl i nie wiem na czym expić pomużcie plz.

p.s.Czy to normalne że mam 1mlvl na 10 lvl;( ;( ;( ;(??????? Prosze odpiszcie.

Z góry dzięki

p.s.A z resztą możecie póżno odpisać bo mam :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: na 7 dni jescze nie wiem czy kogoś obchodzi za co mam bana ale powiem jak gadalem z tutorem to napisałem mu tak """"""""""fuck you"""""""" i dostałem bana heheh.

Rybzor 22-05-2006 17:18

@up
LOL, nie, to nie jest normalne, ze masz 1 m lvl na 10 lvlu, ja mialem chyba z 15, spalaj mane gdy tylko grasz w kazdej wolnej chwili.

Na tym lvlu za wielkiego wyboru nie masz, bugi pod carlin, trole w ab, mysle, ze najodpowiedniejszym miejscem beda narazie trole w ab dla Ciebie.

Enzi Clen 22-05-2006 17:24

Narazie nie pospalam heheheh :D :D :D bo mam :ban: :ban: :ban: :D :D a jak bede miał to czy to dobry pomysł?"Żeby ubić 5 zający i ciągle używać "EXURA" heheh" ?????:D :D :D

Dudinhio 22-05-2006 17:50

A co byście polecili sorcowi na 39 lvlu z pacciem tak, żeby jak najszybciej dobrze zarobić (prócz guardów bo praktycznie cały czas są zajete ;/ )?

szymon287 22-05-2006 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudinhio
A co byście polecili sorcowi na 39 lvlu z pacciem tak, żeby jak najszybciej dobrze zarobić (prócz guardów bo praktycznie cały czas są zajete ;/ )?

tomb...;] <10znakow> -.-

R.A.D 22-05-2006 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cozey
Witam

Mam 49 Knighta z pacc skile 77/73:cup: i nie wiem na co chodzic zeby expic szybko dobrze zarobic i nie stracic Guardy mi sie znudziły. Na co sie opłaca chodzic i expic chetnie poczytam waszych rad POZDRO ALL:)

Polecam ci scaraby, tomby w ank. :)

Dj Nekro 22-05-2006 18:47

44 Royal Pall (PACC) skile 78/xx... gdy poh zajety to gdzie expic? (guardy odpadaja) chce szybko wbic lvl i zeby loot byl w miare dobry...

Pozdrawiam.

domin3x 23-05-2006 15:30

ED (pacc), 30lvl, 40mlvl, eq: volcanic/quagmire rod, boh, b robe, p legs, p ammy, vamp shield, hat of the mad. Gdzie expic? moge wziasc hmmy, manasy, UHy raczej nie, wole exura sio, chcialbym jakies tomby, ale zeby byl chociaz 1 pojedynczy resp vampa, nie bylo bonebeastow i necro, ani DSow ;)

Enzi Clen 23-05-2006 21:10

Kurcze mam palka na 8lvl ze skillami 16/17 i nie wiem gdzie expić odpiszcie szybko.

p.s.Moje eq to V.helmet,s.shield,c.armor,c.legs,l,boots

odpiszcie jeszcze dziś prosze.

Dj Nekro 23-05-2006 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Enzi Clen
Kurcze mam palka na 8lvl ze skillami 16/17 i nie wiem gdzie expić odpiszcie szybko.

p.s.Moje eq to V.helmet,s.shield,c.armor,c.legs,l,boots

odpiszcie jeszcze dziś prosze.

Z takimi skilami to mozesz isc po expic na Raty.
Ehh, potrenuj skile do 50 dista i jazda na Cyclopy.

Pozdrawiam.

Stożek 23-05-2006 21:57

Jak Myslicie gdzie mozna expic EK z 54lvl (skile 76/75)? Narazie jade na Dworcsach(takie male zielone gowienka, ktorych lata duzo jakby ktos sie nie orientowal ;) )
Czy dalbym rada na guardach? (chodzi o to zeby sie zwracalo chociaz za uhy)

P.S Prosze nie proponowac scarbow, bo jak latam w normalnym caveie to robie strasznie malo expa, a jak po ukrytych to wychodze na minusie.

Agent Madness 23-05-2006 22:03

@up
Guardy odpadają. Polecałbym ci pierwszy poziom Dark Cathedral, jeżeli zająłbyś go cały tylko dla siebie. Exp - około 35k\h, loot też niezły (w-hammery, brass armory, time ringi), strata UH praktycznie zerowa.

Mi tam ekspiło się bardzo przyjemnie ale niestety często trzeba było wyganiać innych :S, mimo to polecam spróbować.

Stożek 24-05-2006 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agent Madness
@up
Guardy odpadają. Polecałbym ci pierwszy poziom Dark Cathedral, jeżeli zająłbyś go cały tylko dla siebie. Exp - około 35k\h, loot też niezły (w-hammery, brass armory, time ringi), strata UH praktycznie zerowa.

Mi tam ekspiło się bardzo przyjemnie ale niestety często trzeba było wyganiać innych :S, mimo to polecam spróbować.

yyy... zajac ten poziom dla siebie gdzie ty zyjesz czlowieku! Jak jest tam na eterni ponizej 4 osob naraz o 5 rano to mam szczescie

ŻaQ 24-05-2006 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stożek
Jak Myslicie gdzie mozna expic EK z 54lvl (skile 76/75)? Narazie jade na Dworcsach(takie male zielone gowienka, ktorych lata duzo jakby ktos sie nie orientowal ;) )
Czy dalbym rada na guardach? (chodzi o to zeby sie zwracalo chociaz za uhy)

P.S Prosze nie proponowac scarbow, bo jak latam w normalnym caveie to robie strasznie malo expa, a jak po ukrytych to wychodze na minusie.

Ja bym Ci radzil poskillowac :P. Tak gdzies do 80/80:p . A jesli juz musisz expic... Polecam tomby ;]

Agent Madness 24-05-2006 15:29

@Stożek
No właśnie, to zależy od serwa niestety. Ja na obsidii nie miałem z tym aż tak dużego problemu. W takim razie polecałbym ci cyclopolis, ale sądzę, że tam też nie będzie się łatwo wbić.

Enzi Clen 24-05-2006 16:34

Kurba gdzie tera expić raty mam juiż w dupie i tyle!!!!!!!!!!!

Magma 24-05-2006 19:55

@up
LOL

Postać na lewo, eq normalne - p-set, beho shield. Na czym mogę poexpić?

Master Markus 24-05-2006 22:49

Ja dopiero zaczołem robic knighta (w piatek stworzylem postac :P ) ma aktualnie 12lvl skille 54/54 3mlvl w axe jade eq vampire shield, crown armor, crusader helmet, pate legs, leather boots, scarf, fire axe i dragon lance (mam sorca na 39 lvlu z tąd te eq) czy moge juz trenowac ze slimami i na jakie potworki moge chodzic jak zrobie 15lvl i skille po 70 na teranach dla PACCa jak i dla FACCa? Prosze o odpowiedź.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46.