![]() |
|
Nigdy w życiu nie chciałbym grać na takim serwerze O_o
|
Cytuj:
|
OKS! Dzięks za szybka odp. Mam jeszcze jedno pytanko czy rogal sprawdza się na 80 lvl? Ponieważ szukam postaci(klasy), która często jest brana do "grupówek"(raidy,itp) na end game. Oraz nie wiecie kiedy wyjdzie kataklizm na marginesie :)
|
Wyjdzie jak bedzie gotowy :)
|
Jeżeli mówicie że Burning Legion to taka dzieciniara to możecie podać jakiś inny server :-)
|
U mnie gra bardzo mało Polaków, dzięki Bogu ;). Zawsze lubiłem grać w MMO tam, gdzie najmniej "PLuw".
|
Cytuj:
Ludzie gram w tą grę 2 miesiące , właściwie 3 jeśli liczyć miesięczną przerwę. Idę sobie dziś po dalaranie , i widzę jakiegoś draeneia , najeżdzam aby zobaczyć klasę a tu MAGE. Przez 3 miesiące nie widziałem draenei maga , NIGDY , dopiero dziś się dowiedziałem ,że istnieje coś takiego :o |
I dupa, wyszedłem z gildii. Trzy tygodnie siedzenia na rezerwie, bo "veterani zaczeli grac" to jednak przesada. Odechciało mi się w WoWa grać przez to :\ DAWAĆ CATACLYSM!
|
A dzisiaj u mnie na serwie pierwszy raz zrobili WotLK 25 :P
|
Sorbet witaj w klubie :p
mam nadzieje ze nie kaza na czekac do konca roku na Kataklizm |
Cytuj:
Cytuj:
|
Mysle ze beta zacznie sie po premierze SC2
|
Ja tam stawiam na październik
|
pjerdyljon razy mówili że wyjdzie sierpień/wrzesień, a wy nadal swoje :confused:
|
Jou, wpadłem na pomysł, żeby zrobić sobie macro na bossy, bo zawsze jak jest walka z bosem to muszę wykonać dość sporo tych samych komend za każdym razem, co jest trochę nudne : P. Oczywiście problem w tym, że nie działa. W macrach trzeba uwzględniać cooldown?
Tak to wygląda mniej więcej: Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
To, co chciałeś osiągnąć, potrzebuje komend /cast sequence, ale nie wiem, czy w 3.3 czasem tego nie usunęli, a jeśli nie, to ja i tak się na tym nie znam. |
Cytuj:
|
Nie jest aż tak źle. Przynajmniej nie po stronie Ally. Bo u hordy na trade rozmowy po polsku to codzienność.
|
@Rybzor z takim podejściem odpuść sobie grę hunterem bo będziesz przedstawicielem huntardów którzy ledwo wyciągają dps na poziomie tanka. Wybierz sobie raczej arcane maga albo retri pala. Tam od biedy takie coś przejdzie.
Btw. ty masz DUŻO skilli, ja grając rogalem korzystam z 3 skilli, 4ech cd, 5 oshit buttonów. Z czego rotacja wygląda 5x sinister strike, slice`n dice, 5x sinister strike, Eviscirate i zapętlić. Raz na 30 sekund używam life savera, raz na 2 minuty cd, raz na 3 kolejne cd, raz na 1,25 min kolejnego cd. Nudniejszy od rogala pod tym względem jest tylko arcane mage :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |
|