![]() |
|
Takie małe porównanie:
Menera - 912 players online Morgana - 148 players online |
|
Cytuj:
|
Lord'Paulistinha 1,000,000,010 experience
Takie małe info |
Co się dzieje z Tibia.com ? ani forum nie działa ani nic
|
Hail ZjebSoft :p
|
Mam nadzieje, że niedługo com naprawią...
Wie ktoś może czy Neron Thunder'blade ma hacka czy mu coś jebło? 13:12 Neron Thunder'blade [66]: . Wczoraj jak z nim gadałem miał 123~ |
Cytuj:
|
Neron Thunder'blade
on jest promowany Knight poziom 65 Tibia Ring tez sie nie aktualizuje w pełni ale lvl jest gadałem z nim i hacka mial. |
Lookeyy 204
Victeron 202 |
Cytuj:
Menera - USA Morgana - GER A teraz wyciągnij mały wniosek dlaczego Twoje dane wydają się bardzo logiczne o godzinie 3:31 biorąc pod uwagę różnicę czasu. Poza tym Menera to non-pvp. Nie rozumiem po co w ogóle to porównanie? |
Cytuj:
edit... nie mam co pisać to czepiam sie wszystkiego heh |
Cytuj:
|
Ten odcinek dextera jest genialny ;P
|
Cytuj:
PS. Wie ktoś o co chodzi z niemożnością kupienia PACC na miesiąc? |
Cytuj:
Morgana 481 GER Teraz masz u nas jest 14:50 .. i co? nadal więcej gra na Menerze .. Dlatego, że to non-pvp.. a nie dlatego że to serwer USA ;) coś jeszcze ^^? kthxbye @down Dokładnie.. |
Cytuj:
|
Dlatego przestałem tam grac :) Gm pojawial sie raz na 2 miesiace to pozdro , botterow na kazdym metrze bylo :/
@edit: Najlepszy motyw był taki , że wtedy kiedy stronka nie chodziła (bodajże 2 dni temu) na menerze kolejkę miały gracze z pacckiem nawet :p |
coś wiadomo co dalej z wojną ? czy może juz koniec ?
|
@ Maax'ior
Dobra trzeba wprost: 1. Napisałem że Menera to non-pvp, więc po co porównujesz światy z różnym pvp? 2. Różnica czasu między Polską, a Brazylią (bo zakładam że najwięcej Brazylijczyków gra na Menerze, w przypadku innych państw różnica ta jest odpowiednio większa) wynosi 3-4h, a to oznacza, że o godzinie 3 w Polsce jest 23-24 w Brazylii, a obecnie (15) u nich jest godzina 11-12, więc to chyba niedziwne, że nadal jest dużo ludzi online? 3. Jakie jest w ogóle przesłanie tego porównania? Miało ono jakiś cel? Co chciałeś udowodnić? Nie mogłeś porównać z innym niemieckim pvp, czy nawet się nie zastanowiłeś, że to może mieć jakieś znaczenie i chciałeś pokazać dużą różnicę, która o niczym nie świadczy? 4. kthxbye to możesz mówić do mamy po obiedzie, bardziej by pasowało. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |
|