Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Darecek 05-02-2009 22:01

Lvl + jakis fart z Frosta:
http://i97.photobucket.com/albums/l201/Darecek/101.jpg
Gl all. Cya

zmycha 05-02-2009 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Recon9 (Post 2452747)

Co chcesz udowodnić takim zachowaniem? chyba to, że jesteś dzieckiem xD... Mnie to nie rusza... "Czym sie chopie" :*
/Ferax/

Zrywna_Szkapa 05-02-2009 22:56

@Ferax
Tak, widać, że to Cie poruszyło jeśli mu odpisujesz..

@Ethan
Co to 1 account w całej grze jest, że na innym sprawdzić czegoś nie można?

Zrywna_Szkapa 05-02-2009 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Wowa (Post 2452782)
niektóre znaczki są prawdziwe a niektóre to tylko zmyłka żeby taki pedzio jak Ty nie podejrzał ode mnie gdzie się co respi...
nie idź na łatwizne, musisz sam pójść i sprawdzać, aaa sorki Ty już nie pójdziesz :/

suko ja wieczorami wracam myslisz ze nie mam dostepu do innycha charow moge sie chwalic jak ty gdzie masz inva pizdo jestes leszczem sucharze idz liz dupe klapkowi/speediemu lamusie pozatym nie raz nie dwa bylem na goromie wiec morda psie leszczu kup sobie bota a nie recznie pojebany musisz byc jak na*******asz ciagle te avalanche recznie buzka zjedz mnie misku WOW zioma daj sie dotkNONC !

chuj wam w dupe i tak leszcze jestescie tylko ciezko wam sie przyznac gdyby nie summer update 2008 byscie dalej na 40 lvlach za*******ali

Xaszkil ;)

zmycha 05-02-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2453026)
@Ferax
Tak, widać, że to Cie poruszyło jeśli mu odpisujesz..

@Ethan
Co to 1 account w całej grze jest, że na innym sprawdzić czegoś nie można?

Nudzi mi się to odpisuje :). Jakbym nie odpisał to mógłby sobie pomyśleć, że nie widziałem posta... Tak pokazałem że mnie to wali i tyle. Niech nawet wbije 1000 lvl i ma DSL, Mlongsword itp... I tak mam na to wy**ane. Gram gdzieś indziej i tyle :)
PZDR :*
BTW.
Pozdro Ethan i dzięki za wspólne rozmowy wieczorno-nocne :*

zmycha 06-02-2009 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2453061)
suko ja wieczorami wracam myslisz ze nie mam dostepu do innycha charow moge sie chwalic jak ty gdzie masz inva pizdo jestes leszczem sucharze idz liz dupe klapkowi/speediemu lamusie pozatym nie raz nie dwa bylem na goromie wiec morda psie leszczu kup sobie bota a nie recznie pojebany musisz byc jak na*******asz ciagle te avalanche recznie buzka zjedz mnie misku WOW zioma daj sie dotkNONC !

chuj wam w dupe i tak leszcze jestescie tylko ciezko wam sie przyznac gdyby nie summer update 2008 byscie dalej na 40 lvlach za*******ali

Xaszkil ;)

OMG, kiedyś to, że się miało bota było złe, a dziś to, że się go nie ma jest złe? Z całym szacunkiem Mighty, ale chyba przesadzasz troszkę ;) PZDR

Gollumek 06-02-2009 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2452701)
Tak jakby była maxi mapa xD. to taki przerywnik między Waszym kłóceniem się :). A tak ogólnie to lipa bo PACC po 114 pln :(
/Ferax/

Nom PACC za 114, a może będzie jeszcze droższy xD. I wyjdzie na to, że PACC w lato będzie kosztował jedynie 140 zł za 90 dni. buahaha :D:D:D

Zrywna_Szkapa 06-02-2009 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2453141)
OMG, kiedyś to, że się miało bota było złe, a dziś to, że się go nie ma jest złe? Z całym szacunkiem Mighty, ale chyba przesadzasz troszkę ;) PZDR

Żeby nie mieć bota nawet do jakichś x-rayów czy coś , nie mówię o cavebocie nawet, i wbijać 200+ level to trzeba miec mocno NAPIERDOLONE w głowie..

zmycha 06-02-2009 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2453207)
Żeby nie mieć bota nawet do jakichś x-rayów czy coś , nie mówię o cavebocie nawet, i wbijać 200+ level to trzeba miec mocno NAPIERDOLONE w głowie..

Zgodzę się... Bot do xraya, liczenia expa, zbierania loota i skrypt na skillowanie to OK ale cavebot sux :)
/Ferax/

zmycha 06-02-2009 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gollumek (Post 2453158)
Nom PACC za 114, a może będzie jeszcze droższy xD. I wyjdzie na to, że PACC w lato będzie kosztował jedynie 140 zł za 90 dni. buahaha :D:D:D

Dlatego mam nadzieję, że do 20~~ lutego będę miał kase i, że do tego czasu nie zdrożeje :)
/Ferax/

Royal_Vreax 06-02-2009 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2452717)
kazior dobry cam na youtube,niezla komunikacje macie,gdzie ta kafejka? i szacun ze na pvp gracie

http://www.youtube.com/watch?v=rRtOHMLImmk

HAHAHAHAHAHAHAHAHA Rozwalił mnie ten filmik kolesie wymiatają !!
Nie umiem co za wariaty heueheuheueheue!!!!!!!!!!!!

zmycha 06-02-2009 01:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Vreax (Post 2453221)
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Rozwalił mnie ten filmik kolesie wymiatają !!
Nie umiem co za wariaty heueheuheueheue!!!!!!!!!!!!

Wg mnie ten filmik był pusty i wcale nie śmieszny, ale podkreślam -to moje zdanie :)
/Ferax/

Zrywna_Szkapa 06-02-2009 02:17

Stary ale bekowy xd

edit
http://i123.photobucket.com/albums/o...adia/ots76.jpg
Na tamtej wersji przynajmniej da się grać :P

Zrywna_Szkapa 06-02-2009 08:34

o to mi chodzilo, sam nigdy do cavebota nie uzywalem ale jak Norvill mowil ze mu lapa wysiadala jak mial Clickreuse na avalanche to nie wiem jak ten debil Ethan recznie tak moze na*******ac i sie jeszcze tym jarac, wez Ethan z SD byc tam zaczal bic pajacu a nie z Avalanche &:

@up
a mowiles ze w WOW'a grasz szmato Xd

Xaszkil ;)

Emo.emoo 06-02-2009 09:49

/\ Bynajmniej on umie grac normalnie, a nie na bocie all napier.

Ile czasu zajmuje zalozenia konta na forum ?

zmycha 06-02-2009 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2453317)
o to mi chodzilo, sam nigdy do cavebota nie uzywalem ale jak Norvill mowil ze mu lapa wysiadala jak mial Clickreuse na avalanche to nie wiem jak ten debil Ethan recznie tak moze na*******ac i sie jeszcze tym jarac, wez Ethan z SD byc tam zaczal bic pajacu a nie z Avalanche &:

@up
a mowiles ze w WOW'a grasz szmato Xd

Xaszkil ;)

Ale do tego, że Ethan jest pojebany itp to się nie zgodzę. Spoko z niego człowiek i gracz... Nie poddawał się jak padał co drugi dzień. 99,9% by się poddało. Pozdro Ethan :*

szkapamujwruk 06-02-2009 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 2453361)
Ale do tego, że Ethan jest pojebany itp to się nie zgodzę. Spoko z niego człowiek i gracz... Nie poddawał się jak padał co drugi dzień. 99,9% by się poddało. Pozdro Ethan :*

300-700k/h z spora szansa na zysk takim sorcem,dead to kwestia dnia jesli chodzi o odrobienie >.>

69AruS69 06-02-2009 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2452609)
no to co ? i tak jutro bedziesz miec,

_/

Ahh jak to zajebiście zalogować się i pobocić ;D zalogowałem się i jakoś nie mam twoja teoria z kolejnymi mass banami niestety fail jak i ty ;<

Lumineros 06-02-2009 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 2453421)
20:33 Zrywna Szkapa [157]: ja do tibii 8.2 nie wiedzialem
20:33 Zrywna Szkapa [157]: ze da sie dac use on target

ja tez xD

Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

Miłosz 06-02-2009 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lumineros (Post 2453428)
ja tez xD

Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic.

I czemu do tej uwagi się nie dostosowałeś?...

\/ Wystarczy że ciebie nikt tu nie lubi...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28.