![]() |
|
|
Cytuj:
/Ferax/ |
@Ferax
Tak, widać, że to Cie poruszyło jeśli mu odpisujesz.. @Ethan Co to 1 account w całej grze jest, że na innym sprawdzić czegoś nie można? |
Cytuj:
chuj wam w dupe i tak leszcze jestescie tylko ciezko wam sie przyznac gdyby nie summer update 2008 byscie dalej na 40 lvlach za*******ali Xaszkil ;) |
Cytuj:
PZDR :* BTW. Pozdro Ethan i dzięki za wspólne rozmowy wieczorno-nocne :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
/Ferax/ |
Cytuj:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Rozwalił mnie ten filmik kolesie wymiatają !! Nie umiem co za wariaty heueheuheueheue!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
/Ferax/ |
Stary ale bekowy xd
edit http://i123.photobucket.com/albums/o...adia/ots76.jpg Na tamtej wersji przynajmniej da się grać :P |
o to mi chodzilo, sam nigdy do cavebota nie uzywalem ale jak Norvill mowil ze mu lapa wysiadala jak mial Clickreuse na avalanche to nie wiem jak ten debil Ethan recznie tak moze na*******ac i sie jeszcze tym jarac, wez Ethan z SD byc tam zaczal bic pajacu a nie z Avalanche &:
@up a mowiles ze w WOW'a grasz szmato Xd Xaszkil ;) |
/\ Bynajmniej on umie grac normalnie, a nie na bocie all napier.
Ile czasu zajmuje zalozenia konta na forum ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
Cytuj:
\/ Wystarczy że ciebie nikt tu nie lubi... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |
|