Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Wiecznyodpoczynek 14-06-2009 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2567344)
Jeżeli to ty kurawak to chciałbym ci przypomnieć, że jak z nami "byłeś " to pierwszy darłeś mordę "chodźcie do hg, chodźcie do hg", więc nie pizgaj smutków tylko sieć cicho bo pizdą się urodziłeś to stokrotkiem nie u mrzeż.
A to, że jesteś ****em bez honoru i ojebałeś starego kumpla na chara tylko dlatego by przylizać Flow to gz dla ciebie Pierdolony noobie i nieudzielaj sie więcej jebany lamusie.

Przepraszam za wulgaryzmy, ale w stosunku do takich nie ogarów nie mam lepszych słów.

/Wesol

Ja nie chcę mówić która strona w tej wojnie rookuje chary, by wygrać.
Poza tym nawet jeśli Kura jest "lekko" pojebany to nadal wychodzi na tym lepiej niż wy, bo poza HG i tymi pier*****ymi beholderami świat dla was nie istnieje. Idę się odlać kanalarze, bo nie chcę na to patrzeć.

Yanne 14-06-2009 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2567560)
Ja nie chcę mówić która strona w tej wojnie rookuje chary, by wygrać.
Poza tym nawet jeśli Kura jest "lekko" pojebany to nadal wychodzi na tym lepiej niż wy, bo poza HG i tymi pier*****ymi beholderami świat dla was nie istnieje. Idę się odlać kanalarze, bo nie chcę na to patrzeć.

ej, ostatni raz uciekałem do hellgate w styczniu 2009 ;). Rosi może pochwalisz się jak ci szło na openkach na yalahar co?.... myśle że po za starą spiewką "chowacie sie w hg" nie potraficie wymyśleć nic innego... cóż zacofanie umysłowe robi swoje... =) a i tak baj de łej warto wam było poświęcać 250 zł żeby zjechać dla Mukuruba 30 lvli? XDDDD blz? :D

xBardolekx 14-06-2009 12:34

http://img268.imageshack.us/img268/4598/beztytuuksy.jpg

special for ya guys and for me olsoł

@up
ahh więc odzyskał to? świetnie ;) z tego co wiem, było to kupione przez allegro, więc grebolku nie zdziw się jak ktoś zapuka do twych drzwi z allegro ;)

Grebol 14-06-2009 13:03

Ja towar dostarczyłem a ze on nie potraił zabezpieczyc swego komputera przed atakami hakerów to jego problem. Aby uniknac haków chłopak powinnien zobaczyc tibie.com i poznac regulamin bezpiecznego grania w Tibie.

Yanne 14-06-2009 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2567650)
Ja towar dostarczyłem a ze on nie potraił zabezpieczyc swego komputera przed atakami hakerów to jego problem. Aby uniknac haków chłopak powinnien zobaczyc tibie.com i poznac regulamin bezpiecznego grania w Tibie.

ponadto powinien dbać o bezpieczeństwo swojego komputera, zainwestować w antywirusy itp. =)

Grebol 14-06-2009 14:27

Prosze 2 porcje rosołu
Master Divis
Jun 14 2009, 13:59:01 CEST Killed at Level 109 by Azylus Magee and by Araeth
Jun 14 2009, 12:25:17 CEST Killed at Level 110 by Thumedan and by Azylus Magee

Yanne 14-06-2009 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2567734)
Prosze 2 porcje rosołu
Master Divis
Jun 14 2009, 13:59:01 CEST Killed at Level 109 by Azylus Magee and by Araeth
Jun 14 2009, 12:25:17 CEST Killed at Level 110 by Thumedan and by Azylus Magee

no dobrze bo akurat glodny bylem =) a i kura swiezo co blessy kupila :P

Wiecznyodpoczynek 14-06-2009 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2567650)

Sprawdzenie IP, z którego poszedł hack nie jest dużym problemem - NAWET przy zmiennym IP. Co więcej sprzedawanie czegoś, co nie należy do Ciebie jest przestępstwem, więc sam fakt sprzedaży jest złamaniem prawa, które podlega określonej sankcji - nie tylko ze strony CIP softu.

@ Yanne
W przeciwieństwie do was mnie stać na to, żeby paść co OB. I nie wiem czy widziałeś, ale ja PO KAŻDEJ opence, na której byłem wracałem.
I nie muszę skamlać do nikogo, by dał mi chara, czy pieniądze na bless. Nie wiem, debile jak to robicie, że mając prawie całe jedno miasto dla siebie jesteście biedni jak myszy kościelne.

Ciao :)

xBardolekx 14-06-2009 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2567802)
I nie muszę skamlać do nikogo, by dał mi chara,

a kopa to ty chcesz?-.-

Wesolski 14-06-2009 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2567588)
ej, ostatni raz uciekałem do hellgate w styczniu 2009 ;). Rosi może pochwalisz się jak ci szło na openkach na yalahar co?.... myśle że po za starą spiewką "chowacie sie w hg" nie potraficie wymyśleć nic innego... cóż zacofanie umysłowe robi swoje... =) a i tak baj de łej warto wam było poświęcać 250 zł żeby zjechać dla Mukuruba 30 lvli? XDDDD blz? :D

Magro odnośnie ROSI to "najsłabszy pies najgłośniej szczeka". Moim skromnym zdanie próbujesz tak przylizać Rosiaczku dla Flow by dołączyć do gildi a oni mają na ciebie wyjebane jaja ;], Jak dobrze kojaże to podczas poprzedniej czy trochę po niej miałeś u nich payment, ale może z kimś cie pomyliłem hahaha.

/Wesol

Borucao 14-06-2009 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesolski (Post 2567835)
Magro odnośnie ROSI to "najsłabszy pies najgłośniej szczeka". Moim skromnym zdanie próbujesz tak przylizać Rosiaczku dla Flow by dołączyć do gildi a oni mają na ciebie wyjebane jaja ;], Jak dobrze kojaże to podczas poprzedniej czy trochę po niej miałeś u nich payment, ale może z kimś cie pomyliłem hahaha.

/Wesol

Kto jak kto, ale Wiszu jest jedną z niewielu osób które znam i podchodzą do tej gry na zupełnym luzie. I wątpie czy Rosi sie chce komuś tam przylizać. xD

Delarev 14-06-2009 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2567891)
Kto jak kto, ale Wiszu jest jedną z niewielu osób które znam i podchodzą do tej gry na zupełnym luzie. I wątpie czy Rosi sie chce komuś tam przylizać. xD

Signed. :D

Wiecznyodpoczynek 14-06-2009 20:53

"najsłabszy pies najgłośniej szczeka"

I nie mam nic do dodania.
Poza tym inaczej "śpiewałeś" siedząc na vt Andrzeja, haha.
Ale wy abcoki to chyba macie to we krwi, nie?

Szczekać tam, gdzie coś się dzieje, by dostać jakiś ochłap i spierdzielać przy pierwszej sposobności, by uniknąć odpowiedzialności? :cup:

@ Bardol
Ja Ciebie też :D

@ Boruc i Czarny
Dzięki xD

Abor 14-06-2009 21:31

Wiszu du bist meine kleine shatzi crocodileeeeeeeeEEEEEEE _//

Yanne 15-06-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2568074)
"najsłabszy pies najgłośniej szczeka"

I nie mam nic do dodania.
Poza tym inaczej "śpiewałeś" siedząc na vt Andrzeja, haha.
Ale wy abcoki to chyba macie to we krwi, nie?

Szczekać tam, gdzie coś się dzieje, by dostać jakiś ochłap i spierdzielać przy pierwszej sposobności, by uniknąć odpowiedzialności? :cup:

@ Bardol
Ja Ciebie też :D

@ Boruc i Czarny
Dzięki xD

jaki to aparat rządzący tym serwerem słaby... jeśli nie potrafi wymierzyć sprawiedliwości i ludzie potrafią przed nią uciec...=) czyż nie? :) a rzucanie sbie na ryj mwali rozbawia mnie najbardziej u was :D uciekam bot charem a ci sobie na twarz mwale rzucają XDD

Wiecznyodpoczynek 15-06-2009 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2568300)
jaki to aparat rządzący tym serwerem słaby... jeśli nie potrafi wymierzyć sprawiedliwości i ludzie potrafią przed nią uciec...=) czyż nie? :) a rzucanie sbie na ryj mwali rozbawia mnie najbardziej u was :D uciekam bot charem a ci sobie na twarz mwale rzucają XDD

Wiesz, gdyby mi ktoś non stop do kanałów spieprzał, też bym sobie odpuścił, bo
widać, że owa osoba/osoby znają swoje miejsce.
Poza tym trochę żal bierze, widząc was wszystkich, którzy jedyne co potrafią robić to uciekać do kanałów, bo a nuż zabiją wam 45 lv. :<

A tak a propos, to gratulacje dla was, bo z tego co wiem kilka dni temu jakiś 90 knight i 60 sorc padli od 50 druida w HG, i to druida od nas.
H@H@H@H@H@H@

Dobra, tyle ode mnie dla was szczury z AB, bo szkoda mojej klawiatury i czasu na was.

Yanne 15-06-2009 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2568384)
Wiesz, gdyby mi ktoś non stop do kanałów spieprzał, też bym sobie odpuścił, bo
widać, że owa osoba/osoby znają swoje miejsce.
Poza tym trochę żal bierze, widząc was wszystkich, którzy jedyne co potrafią robić to uciekać do kanałów, bo a nuż zabiją wam 45 lv. :<

A tak a propos, to gratulacje dla was, bo z tego co wiem kilka dni temu jakiś 90 knight i 60 sorc padli od 50 druida w HG, i to druida od nas.
H@H@H@H@H@H@

Dobra, tyle ode mnie dla was szczury z AB, bo szkoda mojej klawiatury i czasu na was.

ucieczka różni się od taktycznego odwrotu, bo po co mam dawać wam powód do napinki?, baj de łej "SAID ONE WHO NEVER FIGHT IN AB XD", ty w ogóle wiesz co tam się respi czy tylko z opowieści kumpli i zazdrościsz? w hg ostatni raz expiłem hoho i jeszcze troche :).

EDIT EDIT EDIT EDIT:
rosi thern na tibia ringu
http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=rosi+thern

best kill - > 80 lvl rookujący się (potem jakiś 60 palek~)
gratz muj miszczu pefaupe powinienem sie od ciebie uczyc i cie szanowac za to jaka lamą jestes. =] dla porównania mogę powiedzieć że 100% charow z ab nawet tych palków 20~ ma 100x więcej fragów i na 2x wyższych lvlach niż ty zabijałeś więc plz zamknij sie w pokoju albo pucuj swoj kanal bo widac masz kompleksy na punkcie kanałów.

EDIT EDIT EDIT EDIT 2 :
dla porównania fragow rosi podam fragi mojego noob chara którym blokuje hg (atm lvl 15) http://www.tibiaring.com/Char.php?La...ary+kitkastary

best kill 85 lvl. pewnie to cie tak boli frajerze, ze my potrafimy udbic wyższo poziomowe postacie 20~ palladynami a ty nie potrafisz 150 elitem gz for ya. Jak masz coś jeszcze do powiedzenia o pvp to zastanow sie lepiej czy niechcesz się znowu ośmieszyć.

Wiecznyodpoczynek 15-06-2009 11:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2568411)
ucieczka różni się od taktycznego odwrotu, bo po co mam dawać wam powód do napinki?, baj de łej "SAID ONE WHO NEVER FIGHT IN AB XD", ty w ogóle wiesz co tam się respi czy tylko z opowieści kumpli i zazdrościsz? w hg ostatni raz expiłem hoho i jeszcze troche :).

EDIT EDIT EDIT EDIT:
rosi thern na tibia ringu
http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=rosi+thern

best kill - > 80 lvl rookujący się (potem jakiś 60 palek~)
gratz muj miszczu pefaupe powinienem sie od ciebie uczyc i cie szanowac za to jaka lamą jestes. =] dla porównania mogę powiedzieć że 100% charow z ab nawet tych palków 20~ ma 100x więcej fragów i na 2x wyższych lvlach niż ty zabijałeś więc plz zamknij sie w pokoju albo pucuj swoj kanal bo widac masz kompleksy na punkcie kanałów.

EDIT EDIT EDIT EDIT 2 :
dla porównania fragow rosi podam fragi mojego noob chara którym blokuje hg (atm lvl 15) http://www.tibiaring.com/Char.php?La...ary+kitkastary

best kill 85 lvl. pewnie to cie tak boli frajerze, ze my potrafimy udbic wyższo poziomowe postacie 20~ palladynami a ty nie potrafisz 150 elitem gz for ya. Jak masz coś jeszcze do powiedzenia o pvp to zastanow sie lepiej czy niechcesz się znowu ośmieszyć.

A jakiego masz best SOLO fraga, frajerzyno za pięć dwunasta?
Btw...
2009-06-01 23:32:28 Latco 97 Rosi Thern 149
2007-12-24 01:44:37 Craxim 96 Rosi Thern 100
Naucz się czytać lamusie, opłacić ci korepetycje?

Co do zabijania w AB - zabiłem tam więcej osób, niż ty ciepłych obiadów w domu miałeś.

I jak tam, wypucowałeś sobie już rurę w kanale?

xBardolekx 15-06-2009 11:47

NAPINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ______/

I TO BEZ BARDOLKA HAHAHA!XD BO ROSI MNIE ZDENERWOWAŁ TEKSTEM O BRANIU CHARAAA ;D;D

A TERAZ ZRÓBCIE MI KONTA NA TYCH BU-XAAAACH Xddddddddddddd

tenshinkhan1337 15-06-2009 12:25

Czyli tak podsumuwujac ostatnie 2 lata wspolnej napinki na forum :

Ab wyjebywac do kanalow a Flow po furore.

Temat do zamkniecia :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:58.