maly komentaz od furasa
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez royal_cisu
(Post 2699438)
btw blessy sa, a tak po za tym to nie ty furek czy jak ci tam mnie ubiles tylko ded z mojej winy bo sie zagapilem a mialem 2 nity i spidery jebly mnie do yellow i nie moglem sie wyleczyc bo parala mialem a to moje cialo lezalo kilkanascie sqm nizej tylko go przesunales zeby niby bylo ze mnie ubiles hehe, jeszcze sie spotkamy :))
|
chechecheche i ciekawe czemu te mary za toba polecialy ? ;) ja tam widzialem 4 mary i 1 wyzej + 2 spidery ktore sa tam normalnie i dalej destro + caly ten syf od ktorego uciekliscie :)
jak cie mam ubic jak nie moge cie nawet ztrapować ? jedyna mozliwosc zabicia = zlurowanie. i to właśnie zrobiliśmy...
btw. kazdy ma laga/kicka/sraczke/mama wola/wali se konia/afczy/hot mu nie wejdzie/nie spojzy na hp/niema mf/prondu niema/etc. w takich sytułacjach :)
fail
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez royal_cisu
(Post 2699550)
niech furek sie wypowiada a nie ty za niego a po za tym mam widzieles mneie jak paadam ? nie wiec sam nie wiesz na czym padlem przytagaliscie tylko cialo i sie podniecacie XD
|
jego konto zostało zbanowane = wypowiadam sie w jego imieniu ;) zlurowalismy na was, zaczeliscie s*******ac, on za wami pobiegl, nagle na exivie zrobiles sie very far ;( nie kazdy ma tyle honoru zeby przyznac sie ze jest lamusem i dal sie ubic ;)
|