![]() |
|
Ding!
http://i20.photobucket.com/albums/b2...mis/UO0273.jpg No i końiec hunta... http://i20.photobucket.com/albums/b2...mis/UO0275.jpg |
Bebi~
Ja mam tylko takie pytanko, czemu przestajesz grać na Securze, a zaczynasz na swiecie PvP? pozdrawiam |
Grali ale zes sie rozpisal O.O
ogolnie Ten team byl "rox" Suru zrobil liste na tibia.com ale i tak kto chcial mogl isc na tego quest lol |
Gratulacje wykonania Poi :)
|
Grali dzięki za uznanie :)
A co do organizacji poczęści sie zgodze z tobą, sam osobicie myslałem, że rozstawienie spawn blokerów zajmie mniej czasu :/ . Co do ludzi to sie zgodze w pomieszczenie z dzwigniami dali popis najpierw bawiąc sie nimi potem stojąc i czekając na zbawienie, zamiast isc i blokać respy. Co do puzniejszej sali sam odczułem ,że co niektorzy przyszli zrobic tego questa na kompletnym EKO !! Niewiem ile osób sie podjebało z lootem po dojściu do pokoju z 7 TP ale tym co zostali i blokowali resp chce podziękować(Kaktus, Bebi,Mikerman,Lucek i inni co zostali i pomogli) @Tymon Niewiem o co ci chodzi |
|
@grali
Polowa teamu to byly osoby ze skullami na BL, wiec nie wiem po co się niektorzy trudza, zeby byl porzadek... Przyjdzie taki Surufon kozak i ma na to wyj... bo ma przeciez 200lvl, tfu mial, bo niestety zginal. A gdzie? Tam gdzie zawsze... bo tylko tam umie cisnac hotkeye jego 13nastoletnia siostra... Wracajac do BL. Najpierw jest spamm na forum o tym, ze ktos cos komus ukradl i trzeba go dodac na BL. BL mowi o tym, ze takiego czlowieka powinno sie poprostu katowac, bo inaczej bedzie czynil zlo tak jak to caly czas robi. Ale nie... Przyjdzie Quest i kazdy boi sie odezwac.. Dobrze sie zachowales z Harrina (nie wiem czy tylko Wy), ze odeszliscie i daliscie sobie z tym swiety spokoj.. Od samego poczatku wiedzialem, ze z tego bedzie kompletne dno. @Acar Nie exp juz, bo Cie musze przegonic -.- |
Cytuj:
O to mi chodzi ze Jak bedzie Forum dzialac Zobacz ile osob jest wpisana na liste ktora Suru zrobil I na roznych SS widac osoby ktore nie byly na ilosc a poszly wniosek ? kazdy mogl isc kto chcial I od kogos nikt sie nie przyje********. @ Masat true, True. |
bardziej kontrowersyjny team juz nie pojdzie, bo wszystkie nooby juz sie zabraly z Suru, no moze poza niektorymi pozytywnie nakreconymi nubkami ;d
|
@PoI: Ten ten "team" nie mial organizacjii, zrobilismy ten quest ale za 2 razem, rotfl. Ja osobiscie nie mialem wiekszych problemow... nawet ładnie sobie na tym zarobilem (nie liczac nagrod). Mimo wszystko, CipSoft kolejny raz sie nie postarał... I nowe ubranko ;< ~300k w plecy >.< http://www.gdynia.mm.pl/%7Egraban/tibia/Assiasin.JPG Bebi~ EDIT: OMFG! TEN PAN Z DOLU CHYBA NIE RPZECZYTAL MOJEGO NICKU NA FOTUM, ALBO JEST NA ODWYKU Z BEBILOMANI! SKIEROWAL POSTA W MOIM KIERUNKU I JESZCZE NIE PROBOWAL MNIE OBRAZIC! NO, NO MASAT... Ziob down: Co do Pana T. zgadamy sie jeszcze :> |
Ja juz psotanowilem, ze ani gp nie wydam na outfit.
|
Spoko Masat więc od dzisiaj musisz mnie katować bo napewno bede miał BL od Tuxedotu za nic ale mnie to nierusza bo nieprzejmuje sie tymi raportami z BL a dlaczego? a dlatego , że w 80% prowadzścych sprway to sa zadufani w sobie przyjaciele ktorzy myslą, że jak maja władze to im wszystko wolno i beda dwać bl na prawo i lewo bo coś im niepasi.
Odrazu zaznacze, że przestrzgam zasad bl i respektuje ludzi jeśli oni respektuja mnie i też przestrzegaja zasad:) Co do teamu na POI to widze, że zaczyna se robić takie same gówno jak z tym teamem co zrobił jako pierwszy przed questem wszystko pięknie cacy a po queście zaczeli wyciągać na siebie brudy odnośnie questa Mnie to naprawde jebie kto był i co zrobił , jakoś nikt nic slowem niewspomniał o nich jak ten team byl zbierany. Przy tym queście wyszlo z kim jest sens sie wybierać w przyszłości na questy a z kim nie Bebi co do nastepnego celu to może ubicie pewnego pana na T.. :> |
Mi wanna halp łif ubicie pana T!
Nice sski Gratz PoI Szkoda ze Vetius znow padl :S |
pking na non pvp xDD ale wy grozni jestescie ;d bebik, gz oufita
|
@Acar
To teraz dingi sie posypia :P @PoI Po pierwsze: nie kazdy mogl isc, trzeba bylo to uzgodnic z glownymi blokerami i Suru. A ze ten brazul nie updatowal listy na forum to juz inna bajka. Po drugie: chaos nieziemski, jednym z czynników wplywajacych na to bylo przewodnictwo surufona który tak umie porozumiewac sie po angielsku ze slownik wyskakuje przez okno i krzyczy "br?"!!! @Ziober Pokoik z tymi szmatami co nie dzialaja na nie fizyczne w labiryncie (nie pamietam nazwy) wymiata xD Kako & Knights style. Dalismy rade i to jest rox :) @PoI-interested-ppl Najprawdopodobniej wszystkie te posty zostana skasowane jako offtop :D |
No w PoI to ja nie zapomnę jak Ziober i część innych ludzi z ekipy po wejściu w teleport pojawiła się w innym miejscu... Postanowiłem ze to ja będę blokował... no i blokuje wszystko w porządku i nagle dziura mówią 2 demony na dole... to pytam rdy? mówią yes yes itd... odliczam 3...2...1... wskakuje ustawiam się i trapa mi zrobiły czekam czekam.... czeeeeeeeekam nikt nie włazi ... fe jakimś cudem zabiłem na full def i z explo szukam rope pointa... NIE MA jakaś dziura była... właże a tam phantomów pełno ja nie miałem gfb jakimś cudem dotarłem do kolejnej dziury... wlazłem tam teleport no to się wbiłem co miałem zrobić po wejściu 3 nightmare i combosy ładowały jak głupie a ekipa mnie zostawiła...
I tak się skończyło moje blokowanie :P Ofc przeżyłem :) explo miałem to co miałem nie przeżyć :D |
Bo kulek jest nieśmiertelny!
|
|
|
GRAAAAAAAAAAAAATZ :P why mnie tam nie ma? ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |
|