![]() |
|
Zebym wiedzial za co ;/. Nie moge sie wlogowac na zadnego chara :( i pisze ip banished ... X(
|
a ja mam rowniez problem, ale troche inny :(
od kilku dni gdy gram w tibie to po jakims czasie resetuje mi sie komp i jak narazie zauwazylem dzieje sie to podczas grania :/ Nie wiem o co chodzi:o, pomozcie plz |
przegrzewa ci sie procek....
|
Siemka all... Gram obecnie na silverze i mam pytanko - kto gra obecnie z polakow na tym serwie ? Gram tu juz z rok moje postacie to smieszny ziomek a obecnie gram Robert Robertoo (nie ja nie Robertto :P). Duzo polakow odchodzi od tego serwa :( a czemu przeciez juz tyle brazylow dostalo bany i hacki ze mozemy byc lepsi :P
Pozdro for all |
Cos mi sie wydaje, ze dostaniesz za tego nicka name locka ;D good luck
|
SELL WAR HAMMER<<>>WARRIOR HELMET<<<>>>2 SERPENT SWORD<<<>>>BLESSED WOODEN STAKE<<<PIRATE ITEMS MSG FOR MORE INFORMATION<<<>>>FAST<<< (Nie mam pirate hat ani pirate boots)
Jak ktos cos chce pisac tu lub na tibii :) |
A dla mnie best pl to ludzie z byłego moonchildren którzy jescze grają np Dawergo, Michael Rzotkiewka, Seba Konieczny, Krzysiu Szycha itd.
Noi Vegeta of Silvera z którym sie niedawno zkumplowalem;] Jest jescze kilka osób którzy też są the best ale nie będe wymieniał bo dużo ich będzie.. np Mendolina :D |
Ja nie będę rozgraniczał ludzi na grających / niegrających wymienie tylko tych których szanuje / lubie :) No więc tak :
Rekin Lord Vader ( >>> newrwus <<< ;) ) Kattinka Neoxer (pkey xP ) Moradin Miedziobrody Dawergo Sewery ( kiedys więcej gadaliśmy ) Mie Ziomal Carpathiaa Rastaman Shine Tyle ode mnie :) Sorry jeśli kogos pominełem ... Pzdr ~ |
zauwazylem ze nie piszecie tych, ktorzy wg was sa najlepsi tylko tych ktorych lubicie. a chyba nie o to chodzi. grajacego nie wymienie bo nie ma najlepszego, zastanawialem sie nad krzyiem szycha, ale z tego co wiem on ostatnio nie gra wiec nie jest on grajacy :D
Reksio Silver- pomocny, bez wrogow, dobry lvl itp. ale chodzi mi o starego ownera Potus - tego nieznalem, ale z tego co czytalem to to samo co wyzej MIlej gry w ta gre:P |
Hahaha co kacperka jaki awatar... :D
|
Jeszcze bym dodala legendarnego żulka ;D a raczej rastamana =) chyba nie zaprzeczycie ? :D
|
Cytuj:
|
wreszcie po kilku godzinach solowania DLi :evul: :evul:
19:09 You see a royal helmet (Arm:9). It weighs 48.00 oz. An excellent masterpiece of a smith. :cup: |
Cytuj:
Ja miaelm tak na starym kompie duron 800 i 128 ram... jak wyczyscilem wentylator od procka... to bylo dobrze a od pamieci to moze tez zalezy, ale tak nie mialem pzdr |
Dzieki wam, jutro pokombinuje :P
Pozdro for all friends ;) |
Może i głupie pytanie.. ale Holu-Fantom da First? Jesli tak to prosze o poradnik.. jak zrobic 89 lvl w (+-)2 miesiace?
|
Ban ;/
Mialem jakis dziwny przypadek. Mialem bana na ip <niewiem za co> i ban znikl po 2 dniach. Co to moglo byc piszcie plx :p
|
Mi sie wydaje ze masz wewnetrzne ip i poprostu ktos z twojego otoczenia sieciowego lapal bany na ip i cala siec na tym tracila.. tez tak kiedys mialem.. zlozylem podanie o zewnetrzne ip gdy bylem na huncie dalem loga na chwile i nie moglem sie znowu zalogowac..:P Gdy dostalem zewnetrzne ip problem zniknął
|
Niom to prawda internet radiowy ma zmienne IP ale jesli chcesz to mozesz se za 1 zl (lol) zamowic zewnetrzne, bo zawsze przy zmianie ip byl kick(srednio z 4 razy na dzien). Ze zmiennym Ip nawet sie nie dalo grac w necie (probowalem w warcrafta etc. i nie szlo wtedy) ale teraz mam (od roku) ip zewnetrzne i jest dobrze ^^
Kacp... poprtostu na*******alasz 24/7 w tibie ^^ i nie expisz na rotach na 10 lev tylko lecisz odrazu na dc czy cos w tym stylu i jedziesz ile wlezie.. zalezy tez jaka prof... |
@Kacperka
Sam nie wiem. :evul: :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:46. |
|