![]() |
|
Ell Demono
Apr 28 2007, 00:00:37 CEST Killed at Level 64 by Thanzul and by Dark Dasol Apr 14 2007, 22:15:45 CEST Killed at Level 63 by Fureyka może to nie jest nowość ale Ell podobno jest szanowany...patrzę sobie na listę dedów Mouse, klikam w Ella a tu zonk o.O ktoś wie za co padł? |
Od Fureyki przez przypadek, od Thanzula nie wiem czemu..
|
Pkowali poprostu, wiem ze ten dead ich kosztowal 100k ;)
|
Cytuj:
|
Widzeze jest tu mowa o roznego rodzaju huntach ja zapraszam do tematu "Dizt Cold hunded" tam jest wiele ciekawych zeczy i on juz niedlugo dedniety zostanie i nie bedzie juz nic nie bedzie wtedy niczego bo bedzie war zadnych bujek i zadnego pkowania bo beda liczyly sie fragi a jak ktos nie wie jak sie fragi lapie to robi sie to tak
http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU po fragach piszcie w tamtym temacie a zdrajcy w warze beda siedziec w pz pozdro od Urizy |
HAHA XD Jaki filmik :]
|
a teraz napisze o mich friendach chgcacych pomoc
kazdy noob sork i noob druid i noob knajt i noob palek jest mile widziani ale knajt i palek troche mniej . Chcem oficjalnie napisac ze swoja pomoc oferuja: Asco Gall (ma czerwonego skula wiec jest doswiadczonym wojownikiem ale troche mnie teraz expi), Viltheriuska (zobaczcie jakie pa odwala niedlugo bedzie dobry lvl)< Dlaczego akurat ja ( bo powiedzial a "dlaczego akurat ja" miałbym nie pomoc kumplom wiec jest z nami Zidix Shia ( bo on kazda czaszke rusza i padfl od Ditz Colda wiec on ma czaszke i go ruszy) Edlas Dari 9 nasz najlepszy lvl tez ma czaszke ale to swiadczy o jego umiejetnosciach pvp <<is good) jescze ja Uriza ( przsywodca naszej rebeli tez czszka jest ale mam wolne fragi do bana ) szukamy liderow do glidi bo nie mam paca i jak juz zalozymy i wygramy wara to bedzemy friendai i nam juz nikt nie podskoczy to tyle na razie pozdro od naszego składu aha tu sa nasze wyczyny jak trenujemy do wara http://www.youtube.com/watch?v=QueCC4_AbSU |
@Uriza
Mam płakać czy się śmiać ? :confused: Wiedz że wbicie rs'a na 8lvl'ach to naprawdę jest pvp mastah. |
Cytuj:
Reszty mi się nie chce komentować xD |
Cytuj:
Zobaczymy jak skacze z dizt'em i za ciebie sie wezmeX( X( X( |
Z tej zgraji napalonych Pekejów znam Tylko Edlasa :] I on jest spoko ;]
Ale do tego pa 13 lvl ;d to n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
@Up
Gratki ;) @Uriza I co tak kozaczysz? xD |
Lavio bój się Boga ;/ A raczej Urizy :P
@Valyrr Gratki |
...i tak właśnie zapadła anarchia na Morganie. Może nie do końca, ale to są jej właśnie początki. Nie ma wyraznie dominującej gildii!!! Coś tam probują h-lvle działać, ale wg mnie to tylko na pozór. Trwa wyścig w biciu lvl-a, by móc pózniej rządzić...ale czy nie będzie za pózno? Gdzie ta przysłowiowa polska solidarność? Więc mam apel;) do h-lvli: Zróbcie raz, a dobrze porządek na serwie i pozniej zajmijcie sie swoimi sprawami, bo kto jak nie Wy Jestescie do tego jak najbardziej zobowiązani. No chyba, ze liczy sie tylko lvl, by moc pozniej wyrwac pare groszy na allegro8o
|
@ Valyrr
Gratz @Tensz-in No chyba nie mi i nie Tobie... Ell napisal do Russela i ten drugi powiedzial ze jak nie zaplaca to wyjazd z Corruption i zaplacili Ellowi za aola i blessy. Jak wiesz lepiej to podziel sie wiedza, a nie mowisz ze ktos cos zle napisal... Jak rozmawialem z Ellem to wlasnie to mi powiedzial. |
@up
Mowie ze zle, wiec to znaczy ze nic mu nie dali - simply. Jezeli ell demono ci to powiedzial to (nie lubie tego uzywac, ale ) Z@L. Jezeli juz ktos mialby mu kase oddawac to tylko dalolo i bobinaitor a nie dasol i thanzul rotfl. Z tym wyjazdem z corruption to mnie troche rozbawiles ^^', ale ok. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |
|