![]() |
|
Hmm, zabawne zabawne :P8o :] :p hyh a zwracając uwage na wymienionych moim zdaniem Benek Jest swietnym graczem, zabil chyba najwiecej osob i nie padl ani razu:> a ma 100 lvl naprawde szacuneczek dla niego :> :)
|
Cytuj:
Signed Elder Nagan btw.wyjebcie jescze kilku polakow z serwera smieszniej bedzie xD |
Cytuj:
Na tym chyba pozostaniemy. |
Cytuj:
Dokładnie, Benek jest dobrym graczem, razem z Yunkem potrafią robić dobre akcje ;) |
Cytuj:
Takie moje skromne zdanie :) |
Emilku ;) I wlasnie dlatego jest syf. Powinien być wyraźny lider, Kiroy badź ktos inny z glowa, a nie samowolka. A ja sie ciesze bo Mannow znowu mnie polubil i chce isc na anni :] hyhy :D
|
Cytuj:
Życze powodzenia na Ani :cup: Jaką nagrode bierzesz? :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Po pierwsze - LOL @ Capy i Wind
po drugie - wcale nie pisalem ze pojde ;) ale jak cos to sca - dla knighta |
Cytuj:
napisz Mannow plx Inv;( i suck you dick Mannow Mannow say:yes my litle gay----ty masz chyba z 10 -15 max latek cfanaczku:evul: |
@Ptak~
Hmm, co To ma znaczyc? "LOL @ CAPY, WIND"? A swoją drogą to tylko mannow i mannow NG i NG OMG ludzie ja nic do ET nie mam mi nic nie zrobili... A co do mannowa Dobraa zakumpluj sie znim ciekawe jak dlugo bedziesz mowil ze to super gosciu i wogle :) Pewnie do tego czasu az cie nie zapie***Li bo stwierdzi ze za szybko expisz :) Pozdro i zycze powodzenia :) |
Cytuj:
|
@ Mantel
http://linuxmafia.com/~rick/pictures/stfu-big.png btw, cwaniaczku ;) Cytuj:
spodobaly mi sie Wasze posty o Benku. hahahah :D a po drugie DLACZEGO SUV PISZE JAK PISZE O TYM O KIM PISZE JAK PISZE |
Nie wiem co w tym smiesznego ze pisze jak jest. Może powiesz ze Benek nie umie grac? Wyraziłem swoje zdanie i jak dla mnie jest bardzo dobrym graczem jak i Yuni~. Powiedz co masz do Benka, że Cię to rozsmieszylo?
|
Sorrka za Double Post Ale mi sie Net Jeb**
|
po 1 co trudnego we wciskaniu hotkeya ? jesli ma najwiecej fragow zapewne oznacza to ze wciska guzik najczesciej ;)
a po 2 to nie wiesz jak jest wiec nie pisz :( no i nie mowie ze nie umie grac, bo umie, ale czy to od razu robi z niego swietnego lidera? |
Hmm jesli nie wiem jak jest to napisz mi to sie dowiem. A liderem bylby zapewne lepszym niz ty ;) Pozdro
|
@suv
mentor ma od ciebie 5 lvli w dol? chyab ci sie do konca we lbie popierdolilo. nie wiem kogo bedzie wolalo et-mentora,ktory jest jaki jest,ale walczy z et ,czy dupowlaza suva,ktory boi sie cokolwiek zrobic i zaslania sie netem. ofc jak zrobisz TO o czym mowiles,odwolam moje slowa xd @fire czy fine czy jak ci tam pephy wyraznie powiedzial-24h na opuszczenie gildii. to ze dolaczasz do gildii gdzie lider ma cos z deklem powinno wszystkich gowno obchodzic,miales czas,bylo odejsc reasony zabijania innych? providowanie i wspomaganie NG mysle. |
Capy obilo ci sie o uszy takie cos jak interpunkcja xd? A pisanie z sensem? Też nie? :(
pozdr00fka i p0w0dz3n!@ z!omu$ |
Tak obiło mi sie o uszy, ale nie zawsze chce mi sie pisac te wszystkie przecinki itp. A z sensem? Powiedz lepiej co ty napisales z sensem i pokaz co ja napislem zle według Cibie. Zresztą wszystkie te posty były kierowane do Ptaka~ Jesli niechcesz nie musisz tego czytać, nikt Cię do tego nie zmusza.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |
|