Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Capy 24-01-2007 16:17

Hmm, zabawne zabawne :P8o :] :p hyh a zwracając uwage na wymienionych moim zdaniem Benek Jest swietnym graczem, zabil chyba najwiecej osob i nie padl ani razu:> a ma 100 lvl naprawde szacuneczek dla niego :> :)

Elder Nagan 24-01-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajcik (Post 1218757)
Ja go osobiście nie lubie i nie szanuje - moje zdanie.
Co do Tomiego to zrobił jak zrobił, to nie do mnie pretensje.
My mieliśmy ubić 20 Druida i jak mówisz nie mogliśmy? Jakoś sobie nie przypominam. Btw też tak moge napisać :
"ooOOoo paphy nie mógł mnie ubić hahaha a mam 20 lvl hahah"
Może jakiś film jak niby tłuczemy tego gościa?:]

nah niemam filmiku...kozacyzles pod depo to ci powiedzialem kilka slow na uspokojenie..;] pozneij wspomniales ze masz pro od tomiego to powiedzialem co o tym scierwie mysle;] a co do pvp to z kolega nawet na combo sie zgrac nei mogliscie...zal...

Signed Elder Nagan

btw.wyjebcie jescze kilku polakow z serwera smieszniej bedzie xD

Bajcik 24-01-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan (Post 1219249)
nah niemam filmiku...kozacyzles pod depo to ci powiedzialem kilka slow na uspokojenie..;] pozneij wspomniales ze masz pro od tomiego to powiedzialem co o tym scierwie mysle;] a co do pvp to z kolega nawet na combo sie zgrac nei mogliscie...zal...

No cóż, ja wiem swoje i Ty wiesz swoje.
Na tym chyba pozostaniemy.

Wind 24-01-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capy (Post 1219242)
Hmm, zabawne zabawne :P8o :] :p hyh a zwracając uwage na wymienionych moim zdaniem Benek Jest swietnym graczem, zabil chyba najwiecej osob i nie padl ani razu:> a ma 100 lvl naprawde szacuneczek dla niego :> :)

Dokładnie, Benek jest dobrym graczem, razem z Yunkem potrafią robić dobre akcje ;)

Szafa 24-01-2007 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1218947)
Ahhh i po raz koleny życie skorygowało moje poglądy.

Na początku cieszyłem się z fragów dla ET, wierzyłem, że naprawdę może być lepiej. No i co z tego mam ?

Orientacyjny payment dla mnie, sorca 40 lvl, FACC, który nigdy nawet nie obraził żadnego ET, ba nawet nie dotknął i który im pomagał finansowo na początku wynosi, jak powiedział Pephy, piękne 50 k (Vany Hod miał chyba 100 k, no ciekawe co nasz Pepsi miał z matmy :p ).

Jedyny mój ratunek w NG... :o i kumplach :)

wooohooo nareszcie ktos widzi ze ci nasi bohaterowie (a raczej bochaterowie) nie sa tacy doskonali. Jedyne w tej wojnie co mnie cieszy to to ze umieraja i ludzie z NG i ludzie z ET :) bo ja jestem przeciwko PA a nie jakiejs gildi :> I mam nadzieje ze reszta tez na oczy przejzy w koncu bo wspomagani ich raczej dobra inwestycja nie jest :)

Takie moje skromne zdanie :)

Ptak~ 24-01-2007 17:08

Emilku ;) I wlasnie dlatego jest syf. Powinien być wyraźny lider, Kiroy badź ktos inny z glowa, a nie samowolka. A ja sie ciesze bo Mannow znowu mnie polubil i chce isc na anni :] hyhy :D

Wind 24-01-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1219411)
Emilku ;) I wlasnie dlatego jest syf. Powinien być wyraźny lider, Kiroy badź ktos z glowa, a nie samowolka. A ja sie ciesze bo Mannow znowu mnie polubil i chce isc na anni :] hyhy :D

Z członkami Ng w większości można sie dogadać i nie dostać za darmo Hunta jak w przypadku Polaków ;)
Życze powodzenia na Ani :cup: Jaką nagrode bierzesz? :p

Fin'er 24-01-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veer~ (Post 1219222)
"na czele ET powinni stać nie Don, Benek czy Pephy tylko ludzie którzy, jak to powiedział jeden z moich znajomych, dorośli do władzy czyli właśnie Ty, Ryba, Yunichi czy też Evo"

Hehe.. Nie zauważyłeś że w gildi nie ma ranków innych od Eternic? (no może member ale nie licze 1) Pozatym nie uważasz że zabawne jest wypowiadanie wojny ET? ; )

Tak wiem że nie ma innych ranków. Ale przeciez chyba nie ma tam anarchii. Sa liderzy i vice.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1219411)
Emilku ;) I wlasnie dlatego jest syf. Powinien być wyraźny lider, Kiroy badź ktos z glowa, a nie samowolka. A ja sie ciesze bo Mannow znowu mnie polubil i chce isc na anni :] hyhy :D

powodzenia :*

Ptak~ 24-01-2007 17:51

Po pierwsze - LOL @ Capy i Wind

po drugie - wcale nie pisalem ze pojde ;) ale jak cos to sca - dla knighta

Mantel 24-01-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~ (Post 1219522)
Po pierwsze - LOL @ Capy i Wind

po drugie - wcale nie pisalem ze pojde ;) ale jak cos to sca - dla knighta

X( Cos mi sie wydaje ze Siorpasz Pisiora Mannowowi

napisz Mannow plx Inv;(

i suck you dick Mannow

Mannow say:yes my litle gay----ty masz chyba z 10 -15 max latek cfanaczku:evul:

Capy 24-01-2007 18:21

@Ptak~
Hmm, co To ma znaczyc? "LOL @ CAPY, WIND"?
A swoją drogą to tylko mannow i mannow NG i NG OMG ludzie ja nic do ET nie mam mi nic nie zrobili... A co do mannowa Dobraa zakumpluj sie znim ciekawe jak dlugo bedziesz mowil ze to super gosciu i wogle :) Pewnie do tego czasu az cie nie zapie***Li bo stwierdzi ze za szybko expisz :) Pozdro i zycze powodzenia :)

Misterio 24-01-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mantel
Mannow say:yes my litle gay----ty masz chyba z 10 -15 max latek cfanaczku

A Ty do kórwy nędzy ile? Huj Cię interesuje jego wiek...

Ptak~ 24-01-2007 18:49

@ Mantel
http://linuxmafia.com/~rick/pictures/stfu-big.png
btw, cwaniaczku ;)
Cytuj:

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
@ Capy
spodobaly mi sie Wasze posty o Benku. hahahah :D
a po drugie
DLACZEGO SUV PISZE JAK PISZE O TYM O KIM PISZE JAK PISZE

Capy 24-01-2007 18:56

Nie wiem co w tym smiesznego ze pisze jak jest. Może powiesz ze Benek nie umie grac? Wyraziłem swoje zdanie i jak dla mnie jest bardzo dobrym graczem jak i Yuni~. Powiedz co masz do Benka, że Cię to rozsmieszylo?

Capy 24-01-2007 18:57

Sorrka za Double Post Ale mi sie Net Jeb**

Ptak~ 24-01-2007 19:02

po 1 co trudnego we wciskaniu hotkeya ? jesli ma najwiecej fragow zapewne oznacza to ze wciska guzik najczesciej ;)
a po 2 to nie wiesz jak jest wiec nie pisz :(
no i nie mowie ze nie umie grac, bo umie, ale czy to od razu robi z niego swietnego lidera?

Capy 24-01-2007 19:09

Hmm jesli nie wiem jak jest to napisz mi to sie dowiem. A liderem bylby zapewne lepszym niz ty ;) Pozdro

.:Boixos:. 24-01-2007 19:11

@suv

mentor ma od ciebie 5 lvli w dol?
chyab ci sie do konca we lbie popierdolilo.
nie wiem kogo bedzie wolalo et-mentora,ktory jest jaki jest,ale walczy z et ,czy dupowlaza suva,ktory boi sie cokolwiek zrobic i zaslania sie netem.

ofc jak zrobisz TO o czym mowiles,odwolam moje slowa xd

@fire czy fine czy jak ci tam

pephy wyraznie powiedzial-24h na opuszczenie gildii.
to ze dolaczasz do gildii gdzie lider ma cos z deklem powinno wszystkich gowno obchodzic,miales czas,bylo odejsc

reasony zabijania innych?
providowanie i wspomaganie NG mysle.

Tjor masaker pro skater 24-01-2007 19:13

Capy obilo ci sie o uszy takie cos jak interpunkcja xd? A pisanie z sensem? Też nie? :(

pozdr00fka i p0w0dz3n!@ z!omu$

Capy 24-01-2007 19:21

Tak obiło mi sie o uszy, ale nie zawsze chce mi sie pisac te wszystkie przecinki itp. A z sensem? Powiedz lepiej co ty napisales z sensem i pokaz co ja napislem zle według Cibie. Zresztą wszystkie te posty były kierowane do Ptaka~ Jesli niechcesz nie musisz tego czytać, nikt Cię do tego nie zmusza.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.